نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: باز کردن فایل اجرایی

  1. #1

    باز کردن فایل اجرایی

    سلام
    من با دستور زیر یه فایل اجرایی را تو برنامه اجرا می کنم می خوام این فایل اجرایی همواره روی برنامه اصلی قرار بگیرد
    در ضمن می خوام در هر بار فقط یک نسخه از اون باز بشه
    ممنون میشم کمک کنید

    System.Diagnostics.Process.Start("calc.exe");  

  2. #2

    نقل قول: باز کردن فایل اجرایی

    من کدی که فقط یک نسخه اجرا بشه را کشف کردم حالا می خوام همیشه روی برنامه اصلی قرار بگیره اینو چی کارش بکنم؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: باز کردن فایل اجرایی

    دوست عزیز اینکه برنامه calc کجا اجرا بشه دست کد نویسی شما نیست مگر اینکه شما خودتون این برنامه رو نوشته باشید اگه اینطوره تا بهتون بگم در غیر اینصورت شما برنامه calc رو اجرا کنید ببیند کجا صفحه باز میشه بعدش برنامه خودتون رو همونجا باز کنید

  4. #4

    نقل قول: باز کردن فایل اجرایی

    ممنون از اینکه کمک می کنی این فایل اجرایی یه برنامه ای هست که خودم اونو نوشتم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •