نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: sqlinjection

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    147

    sqlinjection

    معني و مفهوم كد زير چيه؟ آيا مي شه ورودي ها رو با تابع زير فيلتر كنيم منظورم اينه كه اين تابع براي جلوگيري از sqlinjection كافيه؟


    function Safe_SQL($Str_Input)
    {

    if(get_magic_quotes_gpc()): function_exists('mysql_real_escape_string') ? stripslashes(mysql_real_escape_string(&$Str_Input) ) : stripslashes(mysql_escape_string(&$Str_Input));
    else: function_exists('mysql_real_escape_string') ? addslashes(mysql_real_escape_string(&$Str_Input)) : addslashes(mysql_escape_string(&$Str_Input));
    endif;

    return($Str_Input);
    }


  2. #2

    نقل قول: sqlinjection

    یک کد ساده هست
    توی انجمن در این مورد بحث شده

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    147

    نقل قول: sqlinjection

    مي شه يه لينك بديد، من يه سري چيزها رو خوندم. نتيجه مشخصي نداشت.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: sqlinjection

    en.wikipedia.org/wiki/SQL_injection
    www.unixwiz.net/techtips/sql-injection.html
    snipplr.com/view/2742/antisql-injection-function/

  5. #5

    نقل قول: sqlinjection

    نقل قول نوشته شده توسط Vahid Faraji مشاهده تاپیک
    مي شه يه لينك بديد، من يه سري چيزها رو خوندم. نتيجه مشخصي نداشت.
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=174827

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    147

    نقل قول: sqlinjection

    نقل قول نوشته شده توسط binyaft مشاهده تاپیک
    en.wikipedia.org/wiki/SQL_injection
    www.unixwiz.net/techtips/sql-injection.html
    snipplr.com/view/2742/antisql-injection-function/

    1.
    function cleanuserinput($dirty){
    2.
    if (get_magic_quotes_gpc()) {
    3.
    $clean = mysql_real_escape_string(stripslashes($dirty));
    4.
    }else{
    5.
    $clean = mysql_real_escape_string($dirty);
    6.
    }
    7.
    return $clean;
    8.
    }
    9.


    به نظر شما اين روش براي اين كه تمام ورودي هاي سايت رو چه در موقع login يا چه در موقع insert, update, select , ... يك بار به ورودي اين تابع بديم، كافيه؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    147

    نقل قول: sqlinjection

    نقل قول نوشته شده توسط bestirani2 مشاهده تاپیک
    به نظر شما چطوره من تمام ورودي هاي سايتو با اين تابع فيلتر كنم؟

    function inputFilter($var)
    {
    $var = strip_tags($var);
    $var = htmlentities($var);
    $var = stripslashes($var);
    return mysql_real_escape_string($var);
    }


  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    147

    نقل قول: sqlinjection

    از دوستان خواهش مي كنم كمك كنند تا اين بحث بسته بشه، چون هر وقت باز شده، نتيجه قطعي نداشت.

  9. #9

    نقل قول: sqlinjection

    نقل قول نوشته شده توسط Vahid Faraji مشاهده تاپیک
    به نظر شما چطوره من تمام ورودي هاي سايتو با اين تابع فيلتر كنم؟

    function inputFilter($var)
    {
    $var = strip_tags($var);
    $var = htmlentities($var);
    $var = stripslashes($var);
    return mysql_real_escape_string($var);
    }

    میخوای خیالت راحت باشه سمت اس کیو ال هم بررسی انجام بده

  10. #10

    نقل قول: sqlinjection

    به نظر شما اين روش براي اين كه تمام ورودي هاي سايت رو چه در موقع login يا چه در موقع insert, update, select , ... يك بار به ورودي اين تابع بديم، كافيه؟
    بستگی داره به نوع وردیتون ممکن بعضی جاها نباید همه کارکترها را فیلتر کرد
    htmlentities

    تابع بالایی برای غیر فعال کردن کارکترهای html


    این تابع هم کلا کارکترهای htmlوjsرو حذف میکنه
    strip_tags



    به نظر شما چطوره من تمام ورودي هاي سايتو با اين تابع فيلتر كنم؟
    قبل از استفاده از وردی اونو از تابع زیر رد کن
    مثلا:

    $var=inputFilter($_POST['name']);

  11. #11

    نقل قول: sqlinjection

    اول اسکریپت اینو بکن:

    $var = stripslashes($var);

    البته در صورتیکه magic_quotes روشنه، کل GET و POST و کوکی رو
    هرجا با database کار داری از real_escape استفاده کن

    این کاریه که وردپرس میکنه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: sqlinjection

    یه نمونه اینجا هست که ورودی ها رو چک میکنه
    https://barnamenevis.org/showth...highlight=sqli

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •