نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه ارسال متغیر از php به jquery

  1. #1

    Question نحوه ارسال متغیر از php به jquery

    با سلام به همه شما دوستان

    من روی سایتی کار می کنم که در اون از گالری جاوا اسکریپت استفاده شده
    حالا برای قسمت فروش محصولاتش باید قیمت رو زیر عکس چاپ کنم اما این یک صفحه php نیست و با همون آدرس جاری کل صفحه تیره و فقط عکس نمایش داده میشه
    حالا باید متغیرم رو از db به جاوا ببرم تا چاپ شه اما از syntax و اینکه آیا تابع خاصی میخواد یا نه ...؟؟!!!

    چند راه رو امتحان کردم اما
    حالا ممنون میشم اگه اطلاعی دارین راهنمایی کنید
    با کلی تشکر پیش پیش

  2. #2

    نقل قول: نحوه ارسال متغیر از php به jquery

    میتونی از توابع آجاکس توی جی کوئری استفاده کنی.
    توابع load یا ajax

  3. #3

    Smile نقل قول: نحوه ارسال متغیر از php به jquery

    ممنون
    اما چطور؟؟؟
    تابع خاصی داره ؟
    البته یه گاری php پیدا کردم که کارمو حل کنه ولی اگه بگین خیلی بهتره
    مررررسی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: نحوه ارسال متغیر از php به jquery

    اینجوری بنویس


    var name="mahdi";
    var value="yaqubi";
    $('#mydiv').load('ajax.php',{name:name,value:value },alert('ok!'),$('#mydiv').html('Please Wait!'));


  5. #5

    Unhappy نقل قول: نحوه ارسال متغیر از php به jquery

    تو صفحه اصلی کد. گذاشتم
    از var ایراد می گرفت که با $ حل شد اما قسمت مربوط به ajax رو هم تو jquery هم خود php امتحان کردم
    اولی که هیچ تفسیری از متغیر نداشت دومیم نمی ذاشت صفحم بالا بیاد.

    کد گالریم اینه که البته ترکیب html و phpیه

    $_DEF_TITLE1 = "لوازم تزیینی";
    <div style="padding-left:8px; padding-top:13px ">
    <a href="images/dec/07.jpg" rel="lightbox1" caption="<?php echo $_DEF_TITLE1; ?>">
    <img src="images/dec/51.gif" alt="<?php echo $_DEF_TITLE1; ?>" title="<?php echo $_DEF_TITLE1; ?>"" border="0"></a>
    <?php

    // Note that !== did not exist until 4.0.0-RC2
    if ($handle = opendir('images/dec')) {
    while (false !== ($file = readdir($handle))) {
    if(substr($file,strlen($file)-3,3) == 'jpg'){

    echo "<a class='colorboxhidden' href='images/dec/$file' rel='lightbox1' caption='$_DEF_TITLE1'></a>";
    }
    }
    closedir($handle);
    }
    ?>


    قسمتیم که توی jquery میخوام چاپ شه متغیرم
    بعد عبارت total

    preloading:n,current:"image {current} of {total} " ,previous:"previous",next:"next",close:"close",

    مرسی از کمکتون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •