نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چك كردن فرمت ستون تاريخ در DataGridView

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    شهر راز
    پست
    98

    چك كردن فرمت ستون تاريخ در DataGridView

    سلام.
    من يه صفحه دارم كه توش اصلاح اطلاعات اتفاق مي افتد به اين صورت كه اطلاعات در گريد نمايش داده مي شود و كاربر مي تواند اطلاح كند. يكي از فيلدهام تاريخه كه در بانك به صورت VarChar ذخيره شده و مي خوام در هنگام اصلاح چك بشه كه با فرمت تاريخ يعني YYYY/MM/DD ذخيره بشه. چه كار مي تونم بكنم؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار C Sharp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    System.Object
    پست
    101

    نقل قول: چك كردن فرمت ستون تاريخ در DataGridView

    میتونی تو رویداد CellValidating گرید ویو از Regular Expression استفاده کنی

    اینم میشه pattern :

    \d{4}/\d{2}\d{2}\Z

  3. #3
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: چك كردن فرمت ستون تاريخ در DataGridView

    با سلام.

    این لینک رو هم ببین شاید مفید باشه برات

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    شهر راز
    پست
    98

    نقل قول: چك كردن فرمت ستون تاريخ در DataGridView

    سلام جناب C Sharp.
    ميشه بيشتر راهنمايي كنيد؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار C Sharp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    System.Object
    پست
    101

    نقل قول: چك كردن فرمت ستون تاريخ در DataGridView

    سلام ، این کد رو امتحان کنید ، اگه جاییش نیاز به توضیح بود بگید


    void gridviewMain_CellValidating(object sender, DataGridViewCellValidatingEventArgs e)
    {
    if (e.ColumnIndex == gridviewMain.Columns["ستون تاریخ"].Index)
    {
    string pattern =
    "^\\d{4}/\\d{2}\\d{2}\\Z";

    System.Text.RegularExpressions.Regex regex = new System.Text.RegularExpressions.Regex(pattern);
    System.Text.RegularExpressions.Match match = regex.Match(e.FormattedValue.ToString());

    if (match.Success == false)
    {
    Msg.Show("تاریخ وارد شده صحیح نمیباشد");
    e.Cancel = true;
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله C Sharp : دوشنبه 22 شهریور 1389 در 06:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •