نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: مشکل در ارسال ایمیل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار morrteza323
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    karaj(BAX68)
    سن
    34
    پست
    110

    مشکل در ارسال ایمیل

    سلام
    دوستان عزیز میشه بگید اشکال این کد چیه؟؟چون موفع ارسال ارورر میده
    ارورر :
    The SMTP server requires a secure connection or the client was not authenticated. The server response was: 5.5.1 Authentication Required. Learn more at


    MailMessage mail = newMailMessage();
    mail.From =
    newMailAddress(Frommail);
    mail.Subject =
    "Test p";
    mail.Body =
    "hi";
    SmtpClient smtp = newSmtpClient("smtp.gmail.com");
    smtp.Credentials =
    newNetworkCredential(frommail, pass);
    smtp.UseDefaultCredentials =
    false;
    smtp.EnableSsl =
    true;
    mail.To.Add(tomail);
    smtp.Send(mail);
    MessageBox.Show("Email sent successfully...");

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار BahmanDB
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شهر اولین ها
    پست
    273

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار morrteza323
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    karaj(BAX68)
    سن
    34
    پست
    110

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل

    نقل قول نوشته شده توسط BahmanDB مشاهده تاپیک
    دوست عزیز اون برنامه که شما گذاشته بودی تو یه سایت خارجی بود.یاز هم ارورر
    System.Net.Mail.SmtpException: The SMTP server requires a secure connection or the client was not authenticated. The server response was: 5.7.0 Must issue a STARTTLS command first. p52sm2800011weq.44
    at System.Net.Mail.MailCommand.CheckResponse(SmtpStat usCode statusCode, String response)
    at System.Net.Mail.MailCommand.Send(SmtpConnection conn, Byte[] command, String from)
    at System.Net.Mail.SmtpTransport.SendMail(MailAddress sender, MailAddressCollection recipients, String deliveryNotify, SmtpFailedRecipientException& exception)
    at System.Net.Mail.SmtpClient.Send(MailMessage message)
    at spy.Form1.button1_Click(Object sender, EventArgs e) in C:\Users\Mori\Documents\Visual Studio 2008\Projects\spy\spy\Form1.cs:line 41Mail Sending Fail's

    کسی از دوستان تونسته این مشکل رو حل کنه؟؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار morrteza323
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    karaj(BAX68)
    سن
    34
    پست
    110

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل

    دوسنان عزیز بعد از کلی سرچ مشکل حل شد.
    اینم یه نمونه از برنامه ارسال ایمیل.فردا قسمت ارسال فایل رو هم اضافه می کنم و تو قسمت برنامه های مفید فرار می دم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل

    نقل قول نوشته شده توسط morrteza323 مشاهده تاپیک
    دوسنان عزیز بعد از کلی سرچ مشکل حل شد.
    اینم یه نمونه از برنامه ارسال ایمیل.فردا قسمت ارسال فایل رو هم اضافه می کنم و تو قسمت برنامه های مفید فرار می دم.
    برنامه ساده و خوب نوشته شده بود ... از این نمونه کامل تر تو اینترنت هست ... به نظر من یک HTML Editor بهش اضافه کنید با امکان اینکه هم طراحی ایمیل رو بشه انجام داد هم کد HTML رو ویرایش کرد ... ( در این مورد هم نمونه زیاده ... نمونش رو در عکس براتون ضمیمه میکنم)

    این کامپوننت همچین ابزاری در اختیارت میزاره ...
    http://pcwin.com/Software_Developmen...rol/screen.htm

    یک چیزی تو مایه های DreamViwer یا ExperessWeb البته نه با اون همه امکانات خیلی ساده و سبک ...

    امکان ارسال ایمیل به باکس و یا بالک توسط خود کاربر رو هم فراهم کنید ( این رو من دنبالشم هنوز راه حلی براش ندارم)

    موفق باشید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل

    نقل قول نوشته شده توسط morrteza323 مشاهده تاپیک
    دوسنان عزیز بعد از کلی سرچ مشکل حل شد.
    اینم یه نمونه از برنامه ارسال ایمیل.فردا قسمت ارسال فایل رو هم اضافه می کنم و تو قسمت برنامه های مفید فرار می دم.
    میشه لطفا کنید بگید مشکل از چی بود ؟؟؟؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار morrteza323
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    karaj(BAX68)
    سن
    34
    پست
    110

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل

    نقل قول نوشته شده توسط debugger مشاهده تاپیک
    میشه لطفا کنید بگید مشکل از چی بود ؟؟؟؟؟
    دوست عزیز من تو همه سایت ها رو نگاه کردم. جواب دقیقی پیدا نکردم.
    اما به نظر من مشکل از پورت و تعریف user و pass بود
    من با تغییر کد پست اول به کد زیر نتیجه گرفتم

    SmtpClient mysmtp = new SmtpClient(SmtpServer);
    System.Net.NetworkCredential cred = new System.Net.NetworkCredential(User, Pass);
    mysmtp.UseDefaultCredentials = false;
    mysmtp.EnableSsl = true;
    mysmtp.Credentials = cred;
    mysmtp.Port = 587;

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل

    این ارور هیچ ربطی به کد نویسی نداره

    این ارور از سوی سرور جی میل هست

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار morrteza323
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    karaj(BAX68)
    سن
    34
    پست
    110

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل

    نقل قول نوشته شده توسط debugger مشاهده تاپیک
    این ارور هیچ ربطی به کد نویسی نداره

    این ارور از سوی سرور جی میل هست
    دوست عزیز من نمی دونم شما به ما مشکل از چی بوده؟؟؟

  10. #10

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل

    مرتضی جان حق با شما بود بدلیل اینکه از کلاینت اقدام به ارسال نامه میکرد و هیچ آی آی اس روی سیستم تعریف نشده بود فقط می شه از این روش استفاده کرد من توی سایت های خارجی جستجو کردم ولی کد شما خیلی مختصر و مفید بود ممنونم

  11. #11

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل

    من امتحان کردم برنامه شما را باز این ارور را داد

    The remote certificate is invalid according to the validation procedure.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار morrteza323
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    karaj(BAX68)
    سن
    34
    پست
    110

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل

    از چه سروری استفاده می کنید؟؟؟

  13. #13

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل

    تو عکس است gmail گوگل

    4.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله abasfar : جمعه 17 دی 1389 در 14:31 عصر

  14. #14

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل

    کسی نبود برام سورس بزاره

  15. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    36

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل

    [QUOTE=morrteza323;1079092]سلام
    دوستان عزیز میشه بگید اشکال این کد چیه؟؟چون موفع ارسال ارورر میده
    ارورر :
    The SMTP server requires a secure connection or the client was not authenticated. The server response was: 5.5.1 Authentication Required. Learn more at

    مشکل این پیام : The remote certificate is invalid according to the validation procedure. با تنظیم دقیق تاریخ سیستم حل می شود.

  16. #16

    Exclamation نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل

    نقل قول نوشته شده توسط morrteza323 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من تو همه سایت ها رو نگاه کردم. جواب دقیقی پیدا نکردم.
    اما به نظر من مشکل از پورت و تعریف user و pass بود
    من با تغییر کد پست اول به کد زیر نتیجه گرفتم

    SmtpClient mysmtp = new SmtpClient(SmtpServer);
    System.Net.NetworkCredential cred = new System.Net.NetworkCredential(User, Pass);
    mysmtp.UseDefaultCredentials = false;
    mysmtp.EnableSsl = true;
    mysmtp.Credentials = cred;
    mysmtp.Port = 587;
    امتحانش کردم فایده ای نداشت و همون خطای 570 رو میده ..
    بنظرم @debugger که میگن "این ارور از سوی سرور جی میل هست" راه حلش رو هم بگن..

  17. #17

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل

    نقل قول نوشته شده توسط mahdibham مشاهده تاپیک
    امتحانش کردم فایده ای نداشت و همون خطای 570 رو میده ..
    بنظرم @debugger که میگن "این ارور از سوی سرور جی میل هست" راه حلش رو هم بگن..

    با سرور های مختلف امتحان کردم این یکی https://www.vatanmail.ir جواب داد و ایمیل تایید ارسال شد و حساب تایید شد:
    توی کلاس sender

    public Task SendEmailAsync (string email, string subject, string htmlMessage)
    {
    MailMessage mail = new MailMessage ();
    SmtpClient SmtpServer = new SmtpClient ("smtp.vatanmail.ir");
    mail.From = new MailAddress ("user@vatanmail.ir");
    mail.To.Add (email);
    mail.Subject = subject;
    mail.Body = htmlMessage;
    mail.IsBodyHtml = true;
    mail.Priority = MailPriority.High;

    System.Net.NetworkCredential cred = new System.Net.NetworkCredential ("user@vatanmail.ir", "pass");
    SmtpServer.UseDefaultCredentials = false;
    SmtpServer.EnableSsl = true;
    SmtpServer.Credentials = cred;
    SmtpServer.Port = 587;

    SmtpServer.Send (mail);

    return Task.CompletedTask;

    }

  18. #18

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل

    این بالایی رو امتحان کن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •