نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: Comexception in Exporting Data to Excel from sql in C#‎.net

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    24

    Comexception in Exporting Data to Excel from sql in C#‎.net

    با سلام
    من قطعه کد زیر رو برای تبدیل اطلاعات datatable از sql به Excel استفاده کردم


    #region
    try
    {
    SqlConnection conn = newSqlConnection("Integrated Security=yes;Initial Catalog=Emp;Data Source=(local)");
    conn.Open();
    SqlCommand command = newSqlCommand("select * from emp", conn);
    SqlDataAdapter adapter = newSqlDataAdapter(command);
    System.Data.DataTable dt = new System.Data.DataTable();
    adapter.Fill(dt);

    Microsoft.Office.Interop.Excel.ApplicationClass excel = new Microsoft.Office.Interop.Excel.ApplicationClass();
    excel.Application.Workbooks.Add(true);
    System.Data.DataTable table = dt;
    int ColumnIndex = 0;
    foreach (System.Data.DataColumn col in table.Columns)
    {
    ColumnIndex++;
    excel.Cells[1, ColumnIndex] = col.ColumnName;
    } int rowIndex = 0;
    foreach (DataRow row in table.Rows)
    {
    rowIndex++;
    ColumnIndex = 0; foreach (DataColumn col in table.Columns)
    {
    ColumnIndex++;
    excel.Cells[rowIndex + 1, ColumnIndex] = row[col.ColumnName];
    }
    }
    excel.Visible = true;
    Worksheet worksheet = (Worksheet)excel.ActiveSheet;
    worksheet.Activate();

    }
    catch (XmlException exml)
    {
    // catch an xmlexception errors
    MessageBox.Show(exml.Message);
    }
    #endregion


    اما پیغام خطا میده
    COMException
    Old format or Invalid type library

    چون اولین باره میخوام این کار رو بکنم
    نمیدونم این error واسه چیه
    میشه کمک کنید؟
    البته قبلا توی refrence ها قبلا excel رو add کردم
    آخرین ویرایش به وسیله SMirzakarimi : یک شنبه 07 شهریور 1389 در 08:30 صبح

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    24

    Wink نقل قول: Comexception in Exporting Data to Excel from sql in C#‎‎.net

    خودم فهمیدم چرا error میده
    چون با زبان انگلیسی کار نمیکنم
    چون تو regional and setting زبانم انگلیسی نیست
    و البته نمیخوام هم باشه
    حالا کسی راه حلشو میدونه؟

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    24

    نقل قول: Comexception in Exporting Data to Excel from sql in C#‎‎.net

    برای رفع مشکل Microsoft office Communicator و سپس microsoft office 2007 multilingual user interface pack رو نصب کردم اما باز همون مشکلو دارم
    خواهش میکنم اگه کسی بلده کمک کنه
    کارم بدجوری گیر کرده

  4. #4

    نقل قول: Comexception in Exporting Data to Excel from sql in C#‎.net

    سلام!

    قبل از

    Microsoft.Office.Interop.Excel.ApplicationClass  excel = new Microsoft.Office.Interop.Excel.ApplicationClass();
    excel.Application.Workbooks.Add(true);


    کد زیر رو اضافه کن:

    System.Globalization.CultureInfo Oldci = System.Threading.Thread.CurrentThread.CurrentCultu  re;
    System.Threading.Thread.CurrentThread.CurrentCultu re = new System.Globalization.CultureInfo("en-us");


    منبع:
    http://stackoverflow.com/questions/5...28018-type-e-i
    http://www.hyperneed.com/ShowSearchA...b-c83dce5bc4e4

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •