نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: به دست آوردن تعداد روزهای تعطیل در یک ماه

  1. #1

    به دست آوردن تعداد روزهای تعطیل در یک ماه

    با سلام
    برای بدست آوردن تعداد روزهای تعطیل در ماه جاری را چگونه می توانم به دست بیاورم؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    کردستان
    پست
    30

    نقل قول: به دست آوردن تعداد روزهای تعطیل در یک ماه

    سلام میتونی از کد زیر استفاده کنی:

    Dim ShamsiDate AsNew Globalization.PersianCalendar
    Dim StartDate = ShamsiDate.ToDateTime(1389, 11, 1, 0, 0, 0, 0)
    Dim EndDate = ShamsiDate.ToDateTime(1389, 11, 8, 0, 0, 0, 0)
    Dim NumberOfDays AsLong = DateDiff(DateInterval.Weekday, StartDate, EndDate)


    توی startdate روز شروع و توی enddate روز پایان رو به فارسی قرار میدی به ترتیب زیر:
    سال.ماه.روز.ساعت.دقیقه.ثانی .میلی ثانیه
    میتونی مثل این کد ساعت تا میلی ثانیه رو 0 قرار بدی.
    حالا اگه یه textbox روی فرم قرار بدی و کد زیر رو بنویسی تعداد روزهای تعطیل رو به تاریخ شمسی بهت نشون می ده.

    TextBox.Text = NumberOfDays
    آخرین ویرایش به وسیله Artisoft : شنبه 06 شهریور 1389 در 16:59 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    نقل قول: به دست آوردن تعداد روزهای تعطیل در یک ماه

    نقل قول نوشته شده توسط dottnett مشاهده تاپیک
    با سلام
    برای بدست آوردن تعداد روزهای تعطیل در ماه جاری را چگونه می توانم به دست بیاورم؟
    سلام.....دوست عزیز

    سوال شما بسیار کلی هستش.........برنامه شما چه کاری انجام میده ....لطفاً مسئله رو باز کنین تا دوستان بتونن به شما کمک کنند ......

    از چه کنترل هایی دارین استفاده می کنین ، کار برنامه چیه ؟ و بانک داره یا نه و .......

    موفق باشین

  4. #4

    نقل قول: به دست آوردن تعداد روزهای تعطیل در یک ماه

    روز های تعطیل که توی دات نت نیست ، خودت باید روزهای تعطیل رو حداقل یک بار تعریف کنی .

    من به همچین چیزی نیاز داشتم برای نمایش روزهای تعطیل از این کامپوننت استفاده کردم .

    https://barnamenevis.org/showth...086#post822086

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار nima898
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بجنورد
    سن
    43
    پست
    258

    نقل قول: به دست آوردن تعداد روزهای تعطیل در یک ماه

    روزای تعطیل قمری رو چطور میشه بدست آورد؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: به دست آوردن تعداد روزهای تعطیل در یک ماه

    نقل قول نوشته شده توسط nima898 مشاهده تاپیک
    روزای تعطیل قمری رو چطور میشه بدست آورد؟
    توی این مورد باید از مراجع کمک بگیری.

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    کردستان
    پست
    30

    نقل قول: به دست آوردن تعداد روزهای تعطیل در یک ماه

    سلام. ببخشید ها ولی خدایی بیکارین این کد که من نوشتم واسه روز های جمعه هستش. واسه روز های دیگه هممون جوری گه دوستان گفتن باید تعریفشون کنین و به نظر من حتما مشکل پیدا می کنه چون روز های تعطیل ما معمولا بر اساس مناسبت های قمری هستن که هر سال یه مقدار جابجایی دارن و باید همه ی اینارو در نظر بگیرین تازه اگه همه ی اینارم در نظر بگیرین هر نوع تقویمی(شمسی.قمری.میلادی) هر چند هزار سال خطا دارن که نمیشه کاریش کرد و اگه این خطا توی این سال یا سال بعد باشه چی؟ کل برنامتون میره هوا.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار nima898
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بجنورد
    سن
    43
    پست
    258

    نقل قول: به دست آوردن تعداد روزهای تعطیل در یک ماه

    سلام. ببخشید ها ولی خدایی بیکارین
    متوجه منظورتون نمی شم!
    هر نوع تقویمی(شمسی.قمری.میلادی) هر چند هزار سال خطا دارن
    تقویم شمسی و میلادی هیچ مشکلی ندارن. طبق قرارداد(پروتکل) تا صد هزار سال هم میشه براش برنامه ریزی کرد ولی حدودا هر 13000 سال باطبیعت دچار اختلاف میشه ولی قضیه سال قمری فرق میکنه الان 19 ماه رمضان مانمیدونیم این ماه چند روزه هست.

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    کردستان
    پست
    30

    نقل قول: به دست آوردن تعداد روزهای تعطیل در یک ماه

    نقل قول نوشته شده توسط nima898 مشاهده تاپیک
    متوجه منظورتون نمی شم!

    تقویم شمسی و میلادی هیچ مشکلی ندارن. طبق قرارداد(پروتکل) تا صد هزار سال هم میشه براش برنامه ریزی کرد ولی حدودا هر 13000 سال باطبیعت دچار اختلاف میشه ولی قضیه سال قمری فرق میکنه الان 19 ماه رمضان مانمیدونیم این ماه چند روزه هست.
    آره می شه تعریف کرد اما ماه شمسی تو تعطیلی هاش به ماههای قمری متصله.
    نمی دونیم این ماه(رمضان) چند روزه هست؟(یعنی چی؟)

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    849

    نقل قول: به دست آوردن تعداد روزهای تعطیل در یک ماه

    نقل قول نوشته شده توسط Artisoft مشاهده تاپیک
    سلام میتونی از کد زیر استفاده کنی:

    Dim ShamsiDate AsNew Globalization.PersianCalendar
    Dim StartDate = ShamsiDate.ToDateTime(1389, 11, 1, 0, 0, 0, 0)
    Dim EndDate = ShamsiDate.ToDateTime(1389, 11, 8, 0, 0, 0, 0)
    Dim NumberOfDays AsLong = DateDiff(DateInterval.Weekday, StartDate, EndDate)


    توی startdate روز شروع و توی enddate روز پایان رو به فارسی قرار میدی به ترتیب زیر:
    سال.ماه.روز.ساعت.دقیقه.ثانی .میلی ثانیه
    میتونی مثل این کد ساعت تا میلی ثانیه رو 0 قرار بدی.
    حالا اگه یه textbox روی فرم قرار بدی و کد زیر رو بنویسی تعداد روزهای تعطیل رو به تاریخ شمسی بهت نشون می ده.

    TextBox.Text = NumberOfDays
    سلام دوست عزيز اين كدي كه شما گذاشتيد فقط تعداد هفته هاي سپري شده رو ميگه نه روز هاي تعطيل رو.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار nima898
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بجنورد
    سن
    43
    پست
    258

    نقل قول: به دست آوردن تعداد روزهای تعطیل در یک ماه

    آره می شه تعریف کرد اما ماه شمسی تو تعطیلی هاش به ماههای قمری متصله.
    تقویم شمسی به تقویم قمری متصل نیست چون ما مسلمانیم و مناسبت قمری داریم اون مناسبت ها رو تو تقویم شمسی اضافه می کنیم
    نمی دونیم این ماه(رمضان) چند روزه هست؟(یعنی چی؟)
    یعنی نمیشه برای تقویم قمری که 11 روز بعد مشخص نیست که ماه رمضانه یا شواله برنامه نوشت در حالی که برای تقویم شمسی و میلادی همونطور که گفتم تا چند هزار سال هم میشه برنامش رو نوشت (البته این رو هم اضافه کنم که از نظر علمی میشه تقویم قمری ساخت ولی مثلا آخر ماه رمضان مطابق تقویم اگه ماه روییت نشه ماه رمضان تموم نمیشه)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •