نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: اضافه کردن متن به خط خاصی از فایل متنی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    412

    اضافه کردن متن به خط خاصی از فایل متنی

    سلام دوستان
    من یک فایل متنی دارم خط به خط می خونم ویک رشته خاص را جستجو می کنم حالا می خوام به ته اون خط یک چیزی اضافه کنم
    چه جوری می تونم این کارو انجام بدم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار syntiberium
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    scrin galaxy
    پست
    516

    نقل قول: اضافه کردن متن به خط خاصی از فایل متنی

    اگه منظورت اینه که اون خطی که رشته خاص رو اگه توش پیدا کردی یه رشته ای به آخرش اضافه بشه باید هر خطی را که می خونی این کاری که گفتی را روش انجام بدی و بعد همون موقع اون خط رو append کنی روی یه فایل دیگه توی همون فولدر . بعد فایل قبلی رو پاک کنی و اسم فایل جدید رو به اسم فایل قبلی تغییر بدی .

    البته فکر نکنم مستقیم بشه یه خط از فایل رو تغییر داد ولی اگه چنین راهی پیدا کردی به روش بالا نیازی نیست .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: اضافه کردن متن به خط خاصی از فایل متنی

    فکر نمیکنم که روشی وجود داشته باشه که یه متنی رو به وسط یه فایل متنی اضافه کنی!!!
    فقط میشه به انتهای فایل یه خط جدید اضافه کرد ولی به وسط فایل بعید میدونم...
    موفق باشید...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: اضافه کردن متن به خط خاصی از فایل متنی

    یه کاری می تونی با دوتا حلقه بکنی :
    بگیری هر خط از اون فایل رو تو یه لیست از نوع استرینگ بریزی و بعدش با یه حلقه ی کل خطها رو چک کنی که توشون اون کلمه هست یا نه ؟!

    اگه بودش به آخر اون خط یه نوشته اضافه کنه .

    و وقتی این حلقه که چم می کرد تموم شد یه حلقه دیگه بزاری که اون لیست رو به صورت متن در بیاره .

    مشکلی هست ؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amirh_karimifar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    156

    نقل قول: اضافه کردن متن به خط خاصی از فایل متنی

    یه کار دیگم می تونی بکنی . اینکه تا قبل از اون کلمه ی مورد نظرتو و خود کلمه رو توی یه فایل دیگه بریز اون کلمه ی خودتو بهش اضافه کن . بعد همه رو برگردون به فایلت .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: اضافه کردن متن به خط خاصی از فایل متنی

    سلام این یه مثال کلی یه ببین چطوری میتونی باش مانور بدی

    File.Delete("file address.txt");
    StreamWriter writer = File.AppendText("file address.txt");
    writer.Write(s);
    writer.Close();


    راستی قبلش اینو نیاز داری


    string s=null;
    s = File.ReadAllText("file address.txt");

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: اضافه کردن متن به خط خاصی از فایل متنی

    نقل قول نوشته شده توسط troski مشاهده تاپیک
    فکر نمیکنم که روشی وجود داشته باشه که یه متنی رو به وسط یه فایل متنی اضافه کنی!!!
    فقط میشه به انتهای فایل یه خط جدید اضافه کرد ولی به وسط فایل بعید میدونم...
    موفق باشید...
    دوست عزیز چرا وقتی بلد نیستی میگی روشی وجود نداره ؟؟ من تو چند پست این مسئله رو دیدم!!
    --------------------
    با استفاده از متد Seek از کلاس FileStream میتونید به هر نقطه ای از فایل بروید و با متد Write و WriteByte میتونید در اون نقطه هرچی که میخواین رو بنویسین!!!
    با استفاده از کلاس هاس FileStream,File,BinaryReader,.... میتونین کارهی زیادی انجام بدین!!
    آخرین ویرایش به وسیله s.khoshfekran : یک شنبه 07 شهریور 1389 در 21:40 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن به طور خودکار ادغام شده است.

  8. #8

    Smile نقل قول: اضافه کردن متن به خط خاصی از فایل متنی

    نقل قول نوشته شده توسط sinashahab مشاهده تاپیک
    یه کاری می تونی با دوتا حلقه بکنی :
    بگیری هر خط از اون فایل رو تو یه لیست از نوع استرینگ بریزی و بعدش با یه حلقه ی کل خطها رو چک کنی که توشون اون کلمه هست یا نه ؟!

    اگه بودش به آخر اون خط یه نوشته اضافه کنه .

    و وقتی این حلقه که چم می کرد تموم شد یه حلقه دیگه بزاری که اون لیست رو به صورت متن در بیاره .

    مشکلی هست ؟؟

    بهترین روش همین روش هست.

    البته فقط با یک حلقه while هم میشه اینکار رو انجام داد.

    در این حلقه شرط رو براین میزاریم که تازمانی که به انتهای فایل اصلی نرسیده ای بخون و برو جلو.
    در خط بعدی شرطی میزاریم اگه این رشته مورد نظر بود بجاش این یکی رو بزار و در غیر اینصورت هر چی میخونی در فایل بعدی کپی (بنویس) کن.

    موفق باشید
    علی پاییزی
    --------------------
    نقل قول نوشته شده توسط troski مشاهده تاپیک
    فکر نمیکنم که روشی وجود داشته باشه که یه متنی رو به وسط یه فایل متنی اضافه کنی!!!
    فقط میشه به انتهای فایل یه خط جدید اضافه کرد ولی به وسط فایل بعید میدونم...
    موفق باشید...

    دوست عزیز:
    در برنامه نویسی غیر ممکن وجود ندارد.

    موفق باشی
    علی پاییزی
    آخرین ویرایش به وسیله ali_autumnal : یک شنبه 07 شهریور 1389 در 21:49 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن به طور خودکار ادغام شده است.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: اضافه کردن متن به خط خاصی از فایل متنی

    نقل قول نوشته شده توسط s.khoshfekran مشاهده تاپیک
    دوست عزیز چرا وقتی بلد نیستی میگی روشی وجود نداره ؟؟ من تو چند پست این مسئله رو دیدم!!
    --------------------
    با استفاده از متد Seek از کلاس FileStream میتونید به هر نقطه ای از فایل بروید و با متد Write و WriteByte میتونید در اون نقطه هرچی که میخواین رو بنویسین!!!
    با استفاده از کلاس هاس FileStream,File,BinaryReader,.... میتونین کارهی زیادی انجام بدین!!
    ببخشید من فقط نظرمو دادم،شرمنده!!!چرا میزنین حالا!!!
    در ضمن خوب بود گفتم فکر کنم وگرنه منو میکشتید!!!
    --------------------
    نقل قول نوشته شده توسط ali_autumnal مشاهده تاپیک
    دوست عزیز:
    در برنامه نویسی غیر ممکن وجود ندارد.
    منظورم ازین که روشی وجود نداره این بود که روش مسقیمی وجود نداره(که البته دوست خوبمون s.khoshfekran نشون دادن که روش مستقیم هم هست) وگرنه میدون توی برنامه نویسی غیرممکن وجود نداره!!!
    با برنامه نویسی هرکاری میشه کرد!!!
    آخرین ویرایش به وسیله morteza271 : یک شنبه 07 شهریور 1389 در 22:21 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن به طور خودکار ادغام شده است.

  10. #10

    نقل قول: اضافه کردن متن به خط خاصی از فایل متنی

    نقل قول نوشته شده توسط s.khoshfekran مشاهده تاپیک
    دوست عزیز چرا وقتی بلد نیستی میگی روشی وجود نداره ؟؟ من تو چند پست این مسئله رو دیدم!!
    --------------------
    با استفاده از متد Seek از کلاس FileStream میتونید به هر نقطه ای از فایل بروید و با متد Write و WriteByte میتونید در اون نقطه هرچی که میخواین رو بنویسین!!!
    با استفاده از کلاس هاس FileStream,File,BinaryReader,.... میتونین کارهی زیادی انجام بدین!!
    بسیار عالی. مشکلم حل شد. روشهای پیشنهادیه دوستان قبلی برای فایلهای بزرگ بسیار وقت گیر است. اما روش شما پرفکت. ممنون.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •