نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نتیجه حاصل از فیلتر کجا میره

  1. #1

    نتیجه حاصل از فیلتر کجا میره

    با سلام
    وقتی با BindingSource یک جدول رو فیلتر میکنیم(BindingSource.Filter) نتایج حاصل از آن کجا میره ؟
    چطوری میشه بهش دست رسی پیدا کرد مثلا چطوری میتونم به فیلد شماره 1 سطر اول دسترسی پیدا کنم و مقدار اون رو بخونم
    فرض کنید کنترلی به این BindingSource وصل نکرده باشم(Binde )

  2. #2

    نقل قول: نتیجه حاصل از فیلتر کجا میره

    با تشکر از دوستانی که زحمت کشیدن وپاسخ ندادن و باعث شدن خودم به جواب برسم

  3. #3

    نقل قول: نتیجه حاصل از فیلتر کجا میره

    جوا ب رو یادم رفت:
     
    DataRowView drv;
    drv = (DataRowView)BindingSource.List[0];
    Txtbox.Text= drv[1].ToString()+" "+drv[2].ToString();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •