نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: افزودن مقدار به صورت پویا به یک آرایه پویا

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    افزودن مقدار به صورت پویا به یک آرایه پویا

    با سلام خدمت استادید و دوستان.
    چگونه می توان یه آرایه پویا رو به صورت پویا مقدار دهی کنیم؟؟؟
    یعنی من توی برنامه یه متغیر پویا بسازم و در زمان اجرا بهش مقدار بدم؟؟؟

    با کمال سپاس

  2. #2

    نقل قول: افزودن مقدار به صورت پویا به یک آرایه پویا

    یه آرایه پویا رو به صورت پویا مقدار دهی کنیم؟؟؟
    یه متغیر پویا بسازم و در زمان اجرا بهش مقدار بدم؟؟؟
    دوست عزیز ، حالا شما متغیر میخواین تعریف کنید یا آرایه ؟!
    آرایه ها در سی شارپ بطور پیش فرض پویا -Dynamic تعریف میشوند ، این از این .
    اگه سوالتون مربوطه میشه به ساختن کنترل ها در زمان اجرا ، که اینم مشکلی نداره و بسیار سادس ،
    حالا خودتون منظورتون رو دقیق تر مطرح کنید ./






  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: افزودن مقدار به صورت پویا به یک آرایه پویا

    حالا خودتون منظورتون رو دقیق تر مطرح کنید
    یه ارایه رشته ای پویا لازم دارم که بتونم در زمان اجرا بهش مقدار رشته ای بدم.
    (مثل شی ListBox)

    ممنون از توجهتون استاد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار #aliyari_C
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    200

    نقل قول: افزودن مقدار به صورت پویا به یک آرایه پویا

    سلام خدا قوت
    اولا اگر منظورت خود کلاس Array و مفهوم Array است که اندازه آرایه ها ثابت است پس چون می خوای بهش مقدار بدی بی خیالش می شیم.
    دوما می توانی برای این کار List<T> , ArrayList و.... که این دو هر دو کلای های مجوعه هستند که می توانند با آرایه ها مقایسه شوند
    اگر نامفهم بود بگو
    موفق و تندرست باشی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: افزودن مقدار به صورت پویا به یک آرایه پویا

    ممنون با ArrayList کار کردم و همون هم مد نظرم بود در باره ارایه هم واقعا منو عزیت کرد ، توی کد ها نمونه در جستجویی که توی گوگل داشتم ، چیز زیادی دستم نیامد که بماند ، یه چند تا کد پیدا کردم که 5 تا 6 خط می خواست بنویسی تا مثلا یه کلمه رو داخل ارایه بزاری ؟! که همین جوریش بعضی اوقات به انتهای کد می رسیم اون بالا ها رو فراموش می کنیم ، چه برسه بیایم تو برای برای همچین کاری کوچیکی 4 خط بنویسیم؟!

    ممنون از لطفتون.

  6. #6

    نقل قول: افزودن مقدار به صورت پویا به یک آرایه پویا

    اگه در مورد LsitBox هستش :


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    string[] names = { "Salar", "Ali", "Hossain" };
    listBox1.Items.AddRange(names);
    }


    فرض کنیم :

    string[] ar = new string[3];

    سپس :

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    ar[0] = "123";
    ar[1] = "456";
    ar[2] = "789";
    listBox1.Items.AddRange(ar);

    }

    نمیدونم مشکلتون حل شد یا نه ؟!اگه نه ، مشکلتون رو واضحتر با یه
    مثال مطرح کنید ./






  7. #7
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: افزودن مقدار به صورت پویا به یک آرایه پویا

    نمیدونم مشکلتون حل شد یا نه ؟!اگه نه ، مشکلتون رو واضحتر با یه
    ممنون از راهمایتون استاد .
    ولی مشکل من دقیقا برعکس هست؟!
    من می خوام داخل برنامه یه ارایه داشته باشم پویا که در زمان اجرا بهش مقدار بدم.
    یعنی یه ارایه ای که انتها نداشته باشه و من به تونم بدون مرض داخلش لغت (مثلا نام اعضای سایت) رو اضافه کنم.

    مثل یه لیستی از اسامی که در حال اجرا لیست پر می شه :

    لیست ارایه به صورت پویا
    ===============
    علی
    حسن
    رضا
    .
    .
    .
    جواد
    حمید
    .
    .
    .


    که این اسامی در زمان اجرا باید داخل ارایه اضافه بشه.

    ممنون از اینکه وقت می گذارید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار amirh_karimifar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    156

    نقل قول: افزودن مقدار به صورت پویا به یک آرایه پویا

    شما باید از Arraylist استفاده کنی .
    به صورت زیر
    ArrayList List = new ArrayList ();
    List.Add("علی") ;
    List.Add("محمد )"
    .
    .

    و حالا اون object که میخوای اضافه کنی می تونه یه متغیر باشه .
    string Name = "Ali"
    List.Add(Name);

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    shahrekord
    پست
    279

    نقل قول: افزودن مقدار به صورت پویا به یک آرایه پویا

    البته با آرايه هم ميشه.فقط بايد هربار كه قراره بش اضافه بشه resize بشه.اما همين list خيلي بهتره(حتي فكر كنم اصولي تر باشه).
    موفق باشي

  10. #10

    نقل قول: افزودن مقدار به صورت پویا به یک آرایه پویا

    سلام
    این دستور using داره؟چون ارور میده.
    چطوری یک آرایه دوبعدی ایجاد کنیم که یک بعد آن فعلا مشخص نیست و در حلقه پر میشه؟
    به این صورت تعریف کردم:
    double[][] j1 = new double[3][];
    این را نوشتم جواب نداد:
    j1[0][ ii] =0/125;
    ممنون.

  11. #11

    نقل قول: افزودن مقدار به صورت پویا به یک آرایه پویا


    double[][] doubleArray = new double[10][];

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •