نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: كمك در انجام پروژه ... تغيير رنگ پشت زمينه ؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    114

    Smile كمك در انجام پروژه ... تغيير رنگ پشت زمينه ؟

    تغيير رنگ پشت زمينه


    توي اين برنامه هم دو تا صفحه داريم كه توي اولي يه ليست باكس حاوي سه رنگ قرمز و سبز و آبي هست كه با زدنه كليد (اوكي)رنگ براي صفحه دوم ارسال ميشه و بايد يه قسمت دلخواه از رنگ پشت زمينه ي صفحه ي دوم مطابق رنگي كه ارسال شده تغيير كنه ....


    من براي اين كار از تگ (فريم ست ) استفاده كردم كه صفحه رو به سه قسمت در سطر و ستون تقسيم بندي مي كنه:

    <"*frameset rows="*,30%,*" cols="*,60%, ….>

    وبا بررسيه متغيري كه ارسال شده در هر يك از اين سه قسمت يه فايل رو لود مي كنه :

    <frame src="E:\php pro\elham\withe.html" .… >
    <frame src="E:\php pro\elham\Red.html" ……..>
    <frame src="E:\php pro\elham\withe.html" …..>

    فايل ها قبلا كد نويسي شدندورنگ پشت زمينه هر كدوم تعيين شده براي مثال :


    ===============================Red.html=========== ===================

    <html>
    <head></head>
    <title></title>
    <body background="E:\php pro\elham\red.bmp">
    </html>


    red.bmpهم يه فايل نقاشي با پشت زمينه ي قرمزه


    كل فايلها رو هم ضميمه كردم اگه خواستي اجرا بگيري فقط بايد مسير فايلها رو با توجه به جايي كه ذخيره مي كني تغيير بدي.


    اما مشكل اين برنامه اينه كه توي اديتور(رپيد پي اچ پي)اجرا ميشه اما رويLocalhost


    رنگ رو نشون نميده و كل صفحه ايي كه با زدنه كليد (اوكي)ظاهر ميشه سفيده!!!





    كد برنامه ها:




    ممنون
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله sahar15125 : شنبه 13 شهریور 1389 در 06:13 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: كمك در انجام پروژه ... تغيير رنگ پشت زمينه ؟

    شما گزين هاي ليست را مقدار دهي نكرديد

    <option value="Red">Red</option>
    <option value="Blue">Blue</option>
    <option value="Green">Green</option>

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    114

    نقل قول: كمك در انجام پروژه ... تغيير رنگ پشت زمينه ؟

    اين كارو كردم كلا ديگه جواب نداد ايراد برنامه اينه كه روي localhostكه اجرا ميشه حتي صفحه هم فريم بندي ميشه اما رنگ رو نشون نميده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: كمك در انجام پروژه ... تغيير رنگ پشت زمينه ؟

    من چيزي به نام رنگ نديدم
    ولي خب صفحه بعد خروجي داريم

    $a= $_POST["list1"];
    echo $a;


    آدرس فايلها رو چك كنيد.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    593

    نقل قول: كمك در انجام پروژه ... تغيير رنگ پشت زمينه ؟

    دوست عزيز به نظر من شما كه فقط با تغيير رنگ فريم وسطي تغيير مي كنه و در هر سه حالت فريم بالايي و پاييني يكي بهتره از اسم رنگ استفاده كني و فقط فريم وسط رو تغيير بدي
    بنده اين كار شما رو به روشي كه گفتم انجام دادم فايل ضميمه رو ببينيد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    114

    نقل قول: كمك در انجام پروژه ... تغيير رنگ پشت زمينه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط javadt مشاهده تاپیک
    دوست عزيز به نظر من شما كه فقط با تغيير رنگ فريم وسطي تغيير مي كنه و در هر سه حالت فريم بالايي و پاييني يكي بهتره از اسم رنگ استفاده كني و فقط فريم وسط رو تغيير بدي
    بنده اين كار شما رو به روشي كه گفتم انجام دادم فايل ضميمه رو ببينيد
    ==================================================
    ممنون
    ولي من نتونستم فايلتونو دانلود كنم و ببينم كه چي بود!!
    ميشه لطفا يه نگاهي به برنامه ايي كه نوشتم بندازيد و راهنمايي كنيد .. ممنونم

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    593

    نقل قول: كمك در انجام پروژه ... تغيير رنگ پشت زمينه ؟

    دوتا صفحه php باز كنيد يكي به نام 01 و يكي به نام 02 و كدهاي زير رو داخلشون پيست كنيد
    01.php

    <html>
    <head>
    <title>Hello!</title>
    </head>

    <body>
    <form action="02.php" method="POST">
    <select type="listbox" name="list1" >
    <option value="red">Red</option>
    <option value="blue">Blue</option>
    <option value="green">Green</option>
    </select>
    <br />
    <br />
    <input type="submit" value="ok" >
    </form>

    </body>
    </html>


    02.php

    <?php
    $a= $_POST["list1"];
    ?>
    <html>
    <frameset rows="*,70%,*" >
    <frame src="white.htm">
    <frame src=<?php echo"$a.htm" ?>>
    <frame src="white.htm">
    </frameset><noframes></noframes>
    </html>


  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    114

    نقل قول: كمك در انجام پروژه ... تغيير رنگ پشت زمينه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط javadt مشاهده تاپیک
    دوتا صفحه php باز كنيد يكي به نام 01 و يكي به نام 02 و كدهاي زير رو داخلشون پيست كنيد
    01.php

    <html>
    <head>
    <title>Hello!</title>
    </head>

    <body>
    <form action="02.php" method="POST">
    <select type="listbox" name="list1" >
    <option value="red">Red</option>
    <option value="blue">Blue</option>
    <option value="green">Green</option>
    </select>
    <br />
    <br />
    <input type="submit" value="ok" >
    </form>

    </body>
    </html>


    02.php

    <?php
    $a= $_POST["list1"];
    ?>
    <html>
    <frameset rows="*,70%,*" >
    <frame src="white.htm">
    <frame src=<?php echo"$a.htm" ?>>
    <frame src="white.htm">
    </frameset><noframes></noframes>
    </html>

    ================================================== =====
    قبلا هم خودم برنامه رو اينطوري نوشته بودم و باز توي اديتور جواب گرفته بوذم ولي روي localhost نه!!!!
    مشكل من كد نويسي نيست البته اين بهينه تره منم اين مدلي هم نوشتم اما باز روي localجواب نداد!
    ميشه لطف كنيد برنامه منو دقيقا اجرا كنيد و ببينيد چرا روي local جواب نميده؟؟!!!!
    ممنونم

  9. #9

    Question كمك در انجام پروژه ... تغيير رنگ پشت زمينه ؟

    سلام
    در localhost کلا به فایل css از طریق تگ <link> دسترسی پیدا نمیشه؟
    بقیه خروجی ها همه درست هستن.
    دوستان بگویید چرا؟ لطفا
    متشکرم

  10. #10

    نقل قول: كمك در انجام پروژه ... تغيير رنگ پشت زمينه ؟

    از این تگ استفاده کنید

    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="my.css">

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Arthas1990
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    33
    پست
    133

    نقل قول: كمك در انجام پروژه ... تغيير رنگ پشت زمينه ؟

    آدرس دهي هاي برنامتون مطلقه بنابر اين روي لوكال جواب نمي ده
    اين رو دانلود كنيد .
    برنامه ي خودتون با كمي تغييرات
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •