نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: Update کردن DataGridView

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    33

    Update کردن DataGridView

    با سلام

    میخوام یک دیتاگرید آپدیت کنم

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: Update کردن DataGridView

    می تونی متدی که داتاگرید ویو رو فراخوانی کرده صدا بزنی و یا از کد زیر استفاده کنی



    datagridview.refresh();


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نقل قول: Update کردن DataGridView

    اول datagridview.databinding .clear()

    سپس همون متدی که برای بر کرد ن استفاده کردی

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    33

    نقل قول: Update کردن DataGridView

    چرا اول گرید Clear کنم ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نقل قول: Update کردن DataGridView

    نقل قول نوشته شده توسط sorenaus مشاهده تاپیک
    چرا اول گرید Clear کنم ؟
    چون اگر کاربر دوبار پشت سر هم زد برنامت نهنگه وارور نده

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    33

    نقل قول: Update کردن DataGridView

    با سلام

    من به جای کد خودم روشی که دوستان گفتن را امتحان کردم اما جواب نداد
    این کد منه :
    Fill DataGridView
    using (SqlConnection Cn = new SqlConnection(ClassConnection.StrConn))
    {
    try
    {
    SqlCommand Cmd = new SqlCommand();
    Cmd.Connection = Cn;
    Cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    Cmd.CommandText = "usp_FillDataGridView";

    DataTable dt = new DataTable();
    Cn.Open();
    SqlDataReader dr = Cmd.ExecuteReader();

    if (dr.HasRows)
    {
    dt.Load(dr);
    }
    dr.Close();
    dataGridView1.DataSource = dt;
    }
    catch (SqlException ex)
    {
    MessageBox.Show("Error SQL : " + ex.Message);

    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show("Error : " + ex.Message);
    }
    finally
    {
    Cn.Close();
    }
    }

    مشکل اینه که هر دفعه مجبورم این کد را فراخوانی کنم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار nader.golab
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    در دل تمرکز
    سن
    36
    پست
    193

    نقل قول: Update کردن DataGridView

    سلام خسته نباشید.

    این مشکلی نداشت ولی یه چیز هست من Column هایی رو که نام گزاری کردم و از نظر interFace درستش کردم وقتی کد رو اجرا می کنم Column ها رو به نام خود فیلد های خود بانک نام گزاری می کنه.

    حالا من چی کار کنم که بهش بگم این فیلد رو تو این Column بار گزاری کن.

    ممنون

  8. #8
    کاربر جدید آواتار ProgramerWinWeb
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    مریوان
    پست
    23

    نقل قول: Update کردن DataGridView

    نقل قول نوشته شده توسط nader.golab مشاهده تاپیک
    سلام خسته نباشید.

    این مشکلی نداشت ولی یه چیز هست من Column هایی رو که نام گزاری کردم و از نظر interFace درستش کردم وقتی کد رو اجرا می کنم Column ها رو به نام خود فیلد های خود بانک نام گزاری می کنه.

    حالا من چی کار کنم که بهش بگم این فیلد رو تو این Column بار گزاری کن.

    ممنون
    ُسلام دوست عزیز
    برای این برو دیتاگرید مورد نظر رو انتخاب کن بعد از propertieslمقدار column v رو باز کن اون ستونی که میخوای مقدار خودش زیرش قرار بگیره مقدار data property name ون ستون رو برابر اسم اون فیلد که در دیتابیس وجود داره قرار بده حساس به حروف کوچک وبزرگ

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •