نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: backspace ، handle نمی شود

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار میلاد قاضی پور
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    اوج بلند
    پست
    768

    backspace ، handle نمی شود

    سلام . هنگامی که توی تکس باکس عددی رو وارد میکنم وقتی میخوام پاکش کنم بکسپیس هندل نمیشود . چیکار میتونم بکنم . این کدم :

    if (!(char.IsDigit(e.KeyChar)) || (char.IsControl(e.KeyChar)))
    e.Handled = true;

  2. #2

    نقل قول: backspace ، handle نمی شود


    if (char.IsDigit(e.KeyChar) == true)
    {
    }
    else if (e.KeyChar == '\b')
    {
    }
    else if (e.KeyChar == '.' && txt.Text.IndexOf('.')<0)
    {
    }
    else
    {
    e.Handled = true;
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار میلاد قاضی پور
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    اوج بلند
    پست
    768

    نقل قول: backspace ، handle نمی شود

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad_bagherani مشاهده تاپیک

    if (char.IsDigit(e.KeyChar) == true)
    {
    }
    else if (e.KeyChar == '\b')
    {
    }
    else if (e.KeyChar == '.' && txt.Text.IndexOf('.')<0)
    {
    }
    else
    {
    e.Handled = true;
    }
    . از کد شما الگو گرفتم و

    !(e.KeyChar == '\b')
    رو اضافه کردم. کار نمی نماید.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    گلستان
    پست
    191

    نقل قول: backspace ، handle نمی شود

    نقل قول نوشته شده توسط اوج بلند مشاهده تاپیک
    . از کد شما الگو گرفتم و

    !(e.KeyChar == '\b')

    رو اضافه کردم. کار نمی نماید.
    اینو امتحان کن
     if ((!char.IsDigit(e.KeyChar)) && (e.KeyChar != (char)Keys.Back) )
    {
    e.Handled = true;
    }


    واسه اینه که شما OR میکنید نه And و وقتی backspace میزنی چون عدد نیست دستورات اجرا میشن
    آخرین ویرایش به وسیله cheshm6k : چهارشنبه 10 شهریور 1389 در 18:12 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن به طور خودکار ادغام شده است.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار میلاد قاضی پور
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    اوج بلند
    پست
    768

    نقل قول: backspace ، handle نمی شود

    واسه اینه که شما OR میکنید نه And و وقتی backspace میزنی چون عدد نیست دستورات اجرا میشن
    استفاده از OR در صورتی که از عملگر نقیض استفاده کنیم همون عمل رو انجام میده هیچ فرقی نداره .
    این کد کار کرد .

    if (!(char.IsDigit(e.KeyChar)) && !(char.IsControl(e.KeyChar))&& !(e.KeyChar!=(char)Keys.Back))
    e.Handled = true;


  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    گلستان
    پست
    191

    نقل قول: backspace ، handle نمی شود

    نقل قول نوشته شده توسط اوج بلند مشاهده تاپیک
    سلام . هنگامی که توی تکس باکس عددی رو وارد میکنم وقتی میخوام پاکش کنم بکسپیس هندل نمیشود . چیکار میتونم بکنم . این کدم :

    [left]if (!(char.IsDigit(e.KeyChar)) || (char.IsControl(e.KeyChar)))
    e.Handled = true;
    [/left]
    دوست من حرف شما زمانی درسته که کل عبارات رو نقیض کنی . وقتی عبارات رو OR میکنیم فقط کافیه یکی از اونا درست باشه تا دستورات if اجرا بشه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار #aliyari_C
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    200

    نقل قول: backspace ، handle نمی شود

    سلام

    int i = 0;
    e.Handled = !int.TryParse(e.KeyChar.ToString(), out i) && !(e.KeyChar == (char)Keys.Back);

    موفق وتندرست باشی
    __________________________________________________ _________________________
    چون به دریاه می توانی راه یافت.................سوی یک قطره چرا باید شتاف

  8. #8

    conditional operator ؟:

    int i = 0;
    توابعی که پارامتر با out دارن رو میشه بدون مقدار دهی اولیه متغیر، صدا زد.(فرقش با ref همینه)

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار میلاد قاضی پور
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    اوج بلند
    پست
    768

    نقل قول: backspace ، handle نمی شود

    توابعی که پارامتر با out دارن رو میشه بدون مقدار دهی اولیه متغیر، صدا زد.(فرقش با ref همینه)
    به 22 بهمن چه ربطی داشت ؟ آقا به خدا مشکلم حل شده از دوستمون هم تشکر کردم دیگه زحمت نکشید .

  10. #10

    نقل قول: backspace ، handle نمی شود

    نقل قول نوشته شده توسط اوج بلند مشاهده تاپیک
    به 22 بهمن چه ربطی داشت ؟ آقا به خدا مشکلم حل شده از دوستمون هم تشکر کردم دیگه زحمت نکشید .
    این رو برای پست قبلی نوشتم. شما هم اگه مشکلت حل شده، ضمن شکر خدا، دیگه نیازی نیست به این تاپیک سر بزنی.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •