نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: CalendarType

  1. #1

    CalendarType

    برای گرفتن تاریخ از کاربر از farsi library استفاده کرده ام ولی موقع اجرا با تقویم انگلیسی لود میشود تغییر CalendarType به Persian هم نتیجه ای نداد .باید چه تغییری به کار ببرم؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    گلستان
    پست
    191

    نقل قول: CalendarType

    سلام
    فکر کنم با Cultureها کار میکنه . تو رویداد لود فرمتون Culture برنامتون رو به فارسی تغییر بدید

  3. #3

    نقل قول: CalendarType

    نقل قول نوشته شده توسط cheshm6k مشاهده تاپیک
    سلام
    فکر کنم با Cultureها کار میکنه . تو رویداد لود فرمتون Culture برنامتون رو به فارسی تغییر بدید
    ممکنه بگین چطوری ؟ هر مدلی امتحان کردم چنین چیزی نداشت .نه فرم ،نه برنامه ،نه
    FarsiLibrary
    ونه کنترلهایی که ایجاد میکنه .البته شاید درست امتحان نکردم .

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    گلستان
    پست
    191

    نقل قول: CalendarType

    نقل قول نوشته شده توسط masmlink مشاهده تاپیک
    ممکنه بگین چطوری ؟ هر مدلی امتحان کردم چنین چیزی نداشت .نه فرم ،نه برنامه ،نه
    FarsiLibrary ونه کنترلهایی که ایجاد میکنه .البته شاید درست امتحان نکردم .
    سلام .
    دوست من culture برنامه ربطی به کنترل یا فرم نداره.

    این کد رو بذار تو فرم لود صفحه اصلی برنامه

    Thread.CurrentThread.CurrentUICulture = new CultureInfo("fa-IR");


    دقت کن بسته به ویندوز ممکنه بجای "fa-IR" باید فقط "fa" بذاری .

    موفق باشی

  5. #5

    نقل قول: CalendarType

    ممنون ؛ این مساله با یه تغییراتی درست شد.

    Thread.CurrentThread.CurrentUICulture = new System.Globalization.CultureInfo("fa-IR");

    ولی فرم دیگه بسته نمیشه (دکمه close کار نمیکنه ) و باید stop debugging کنم. بدون این خط کد اینطور نیست. حالا چی کار باید کرد؟
    آخرین ویرایش به وسیله masmlink : شنبه 13 شهریور 1389 در 10:41 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Bahar_HS
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    اراک
    پست
    229

    Arrow نقل قول: CalendarType

     public string Milady2Khorshidy(DateTime date)
    {
    System.Globalization.PersianCalendar khorshdy1 = new System.Globalization.PersianCalendar();
    string khorshidyDate = "";
    khorshidyDate = Convert.ToString(khorshdy1.GetYear(date));
    khorshidyDate += "/";
    khorshidyDate += Convert.ToString(khorshdy1.GetMonth(date));
    khorshidyDate += "/";
    khorshidyDate += Convert.ToString(khorshdy1.GetDayOfMonth(date));
    return khorshidyDate;
    }
    public DateTime khorshidy2Miladi(string date)
    {
    string[] s = dateparse(date);
    System.Globalization.PersianCalendar khorshdy1 = new System.Globalization.PersianCalendar();

    return khorshdy1.ToDateTime(Convert.ToInt32(s[0]), Convert.ToInt32(s[1]), Convert.ToInt32(s[2]), DateTime.Now.Hour, DateTime.Now.Minute, DateTime.Now.Second, DateTime.Now.Millisecond);
    }
    public string[] dateparse(string date)
    {
    return date.Split('/');

    }

    کد تبدیل تاریخ خورشیدی به میلادی،از کاربر خورشیدی می گیره و خورشیدی هم بهش نشون میده و در دیتابیس میلادی ذخیره می کنه و میشه در دیتابیس از نوع داده DataTime استفاده کرد.
    امیدوارم این کد کمکتون کنه

  7. #7

    نقل قول: CalendarType

    احتمالا بعد از اینکه فرمم درست close بشه به این قطعه کد نیاز پیدا میکنم . برای اون موقع ممنون.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    گلستان
    پست
    191

    نقل قول: CalendarType

    نقل قول نوشته شده توسط masmlink مشاهده تاپیک
    ممنون ؛ این مساله با یه تغییراتی درست شد.

    Thread.CurrentThread.CurrentUICulture = new System.Globalization.CultureInfo("fa-IR");

    ولی فرم دیگه بسته نمیشه (دکمه close کار نمیکنه ) و باید stop debugging کنم. بدون این خط کد اینطور نیست. حالا چی کار باید کرد؟
    تو رویداد FormClosing بنویس
    Application.Exit();


    موفق باشید.

  9. #9

    نقل قول: CalendarType

    من از این dll استفاده کردم که کارم کمی راحت بشه ولی مثل اینکه این خیال باطلی بوده! چون حالا می بینم این مشکل پیدا شده ماه و روز فارسی با سال میلادی .این هم تصویرش
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    گلستان
    پست
    191

    نقل قول: CalendarType

    نقل قول نوشته شده توسط masmlink مشاهده تاپیک
    من از این dll استفاده کردم که کارم کمی راحت بشه ولی مثل اینکه این خیال باطلی بوده! چون حالا می بینم این مشکل پیدا شده ماه و روز فارسی با سال میلادی .این هم تصویرش
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    تاریخش رو عوض میکنید ؟

  11. #11

    نقل قول: CalendarType

    نقل قول نوشته شده توسط cheshm6k مشاهده تاپیک
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    تاریخش رو عوض میکنید ؟
    من متوجه نمی شم از چی تعجب کردید؟ من کدوم تاریخ رو عوض کردم؟ عکس کاملا گویاست چه اتفاقی افتاده . به جای عدد 1389 عدد 2010 به عنوان سال اومده .البته فقط تو نمایش اینطوره و موقع انتخاب تاریخ ، درست عمل میکنه.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    گلستان
    پست
    191

    نقل قول: CalendarType

    نقل قول نوشته شده توسط masmlink مشاهده تاپیک
    من متوجه نمی شم از چی تعجب کردید؟ من کدوم تاریخ رو عوض کردم؟ عکس کاملا گویاست چه اتفاقی افتاده . به جای عدد 1389 عدد 2010 به عنوان سال اومده .البته فقط تو نمایش اینطوره و موقع انتخاب تاریخ ، درست عمل میکنه.
    سلام.
    شما از سئوال من بد برداشت کردید . شما باید خصوصیت ViewDateTime رو هم علاوه بر selectedDateTime تغییر بدید . منظورم این بود که آیا اون رو هم تغییر دادید یا نه ؟
    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •