نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: چاپ اطلاعات نمایش داده شده درفرم با fast report

  1. #1
    کاربر جدید آواتار iscon.ir
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    8

    چاپ اطلاعات نمایش داده شده درفرم با fast report

    سلام خدمت تمامی اساتید و بزرگان
    در درجه اول واقعا خوشحالم که عضو این انجمن فعال و قوی هستم چون که بدون هیچ چشم داشتی دارند به رفع مشکلات دیگران کمک میکنند .
    واما مشکل من
    من یه برنامه نوشتم که با یک بانکی که دارای حدود 5000 رکورد است کار میکنه
    حالا وقتی میخوام رکورد خاصی رو چاپ کنم که در حال حاظر در فرم در حال نمایش هست.
    به وسیله fast reporter چی کار کنم به غیر از گزارش گیری راه دیگری وجود دارد؟
    ممنون میشم هرچه سریعتر جوابم رو بدین.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hossein_h62
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اصفهـــــان
    پست
    720

    نقل قول: چاپ اطلاعات نمایش داده شده درفرم با fast report

    سلام دوست عزیز
    کامپوننت TPrintDBGridEh شرکت Ehlib چاپ رکوردهای نمایش داده شده رو بدون طراحی گزارش فراهم میکنه.

  3. #3

    نقل قول: چاپ اطلاعات نمایش داده شده درفرم با fast report

    خوب این که کاری نداره ، چند تا کادر متنی بگذار توی فست ریپورت و به جای اینکه اونها رو در MasterData قرار بدی ، اونها رو در یک باند مثل Page Header یا Column Header یا باندهایی مثل این قرار بده تا اطلاعات تکرار نشه و فقط همون رکورد جاری در کادرهای متن نمایش داده بشه.
    یا حق

  4. #4
    کاربر جدید آواتار iscon.ir
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    8

    Wink نقل قول: چاپ اطلاعات نمایش داده شده درفرم با fast report

    با سلام
    از توجه هر دو دوست عزیز ممنونم ولی
    من از دلفی 2010 و fastreport 4-7-128 استفاده میکنم.

    1- من نمیخوام با DBGRID کارکنم
    2- اطلاعات رو اونجوری که گفته بودین چیدم ولی مشکل من حل نشد شاید من سوالم رو بد مطرح کردم پس اینجوری میپرسم
    چه طوری به Fastreport بگم که از یک سند 100 صفحه ای صفحه خاصی رو فقط نشون بده و آماده چاپ کند ؟؟؟؟؟؟

    یه مشکل دیگه زمانی که میخوام برنامه رو RUN کنم این خطارو میده
    [DCC Fatal Error] fs_isysrtti.pas(540): F2039 Could not create output file 'c:\program files\embarcadero\rad studio\7.0\lib\fs_isysrtti.dcu'
    با این چی کار کنم خواهش میکنم کمکم کنید بد جوری گیر کردم.
    در ضمن من مقاله های آقای حدادی رو خوندم و تمام مطالب ذکر شده رو رعایت کردم ولی...

    و مشکل آخری که واقا نمیدونم چی کارش باید کرد :
    زمان چاپ این عبارت در بالای برگه های من چاپ میشه
    fastreport-unregistred version (only 5 pages)

  5. #5

    نقل قول: چاپ اطلاعات نمایش داده شده درفرم با fast report

    من یه برنامه نوشتم که با یک بانکی که دارای حدود 5000 رکورد است کار میکنه
    حالا وقتی میخوام رکورد خاصی رو چاپ کنم که در حال حاظر در فرم در حال نمایش هست.
    به وسیله fast reporter چی کار کنم به غیر از گزارش گیری راه دیگری وجود دارد؟
    ممنون میشم هرچه سریعتر جوابم رو بدین.
    اگر می خواید فقط رکورد انتخاب شده از بانک رو نمایش بدید یا چاپ کنید ، در محیط Fast Report برای طراحی گزارشتون از ابزار MasterData استفاده نکنید و ابزارهای نمایش اطلاعات رو درون صفحه و بدون Master Data قرار بدید ، در اینصورت محتویات رکورد انتخاب شده در بانک در محیط گزارش نمایش داده میشه ...
    ه مشکل دیگه زمانی که میخوام برنامه رو RUN کنم این خطارو میده
    [DCC Fatal Error] fs_isysrtti.pas(540): F2039 Could not create output file 'c:\program files\embarcadero\rad studio\7.0\lib\fs_isysrtti.dcu'
    با این چی کار کنم خواهش میکنم کمکم کنید بد جوری گیر کردم
    مشکل شما در نصب کامپوننت هست ، بعد از نصب ، مسیر فایلهای DCU رو به دلفی اضافه کنید ( نحوه ی اضافه کردنش در سایت هست ! ) و یا فایلهای DCU و DFM و ... که بعد از نصب ساخته میشن رو در پوشه ی Lib یا Import دلفی کپی کنید ...

    و مشکل آخری که واقا نمیدونم چی کارش باید کرد :
    زمان چاپ این عبارت در بالای برگه های من چاپ میشه
    fastreport-unregistred version (only 5 pages)
    شما از نسخه ی Trial و رجیستر نشده ی این کامپوننت استفاده می کنید ، این نسخه علاوه بر چاپ این عبارت در بالای برگه محدودیتهای دیگه ای هم داره ، مثلا بیشتر از 5 صفحه نمی تونید در هر گزارش چاپ کنید ...

    موفق باشید ...

  6. #6
    کاربر جدید آواتار iscon.ir
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    8

    Smile نقل قول: چاپ اطلاعات نمایش داده شده درفرم با fast report

    از حسن توجه شما سپاس گزارم
    مشکل شما در نصب کامپوننت هست ، بعد از نصب ، مسیر فایلهای DCU رو به دلفی اضافه کنید ( نحوه ی اضافه کردنش در سایت هست ! ) و یا فایلهای DCU و DFM و ... که بعد از نصب ساخته میشن رو در پوشه ی Lib یا Import دلفی کپی کنید ...
    کپی کردم ولی نشد. ای کاش نحوه اضافه کردنش رو لینک میدادین

    شما از نسخه ی Trial و رجیستر نشده ی این کامپوننت استفاده می کنید ، این نسخه علاوه بر چاپ این عبارت در بالای برگه محدودیتهای دیگه ای هم داره ، مثلا بیشتر از 5 صفحه نمی تونید در هر گزارش چاپ کنید ...

    موفق باشید ...
    ویرایش بدون محدودیت رو از کجا میتونم دانلود کنم.

  7. #7
    کاربر جدید آواتار iscon.ir
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    8

    نقل قول: چاپ اطلاعات نمایش داده شده درفرم با fast report

    لطفا به 2 تصویری که ضمیمه کردم نگاه کنید شاید بتوانید بهتر راهنماییم کنید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar 1.rar‏ (77.9 کیلوبایت, 45 دیدار)
    • نوع فایل: rar 2.rar‏ (91.2 کیلوبایت, 39 دیدار)

  8. #8
    کاربر جدید آواتار iscon.ir
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    8

    نقل قول: چاپ اطلاعات نمایش داده شده درفرم با fast report

    هیچ کدوم از دوستان نمیتونند مشکل من رو حل کنند .
    لطفا راهنمایی کنید .

  9. #9
    کاربر جدید آواتار iscon.ir
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    8

    نقل قول: چاپ اطلاعات نمایش داده شده درفرم با fast report

    دوست عزیز MOJTABAATEFEH
    من بدلیل تازه کار بودن در انجمن از ارسال پیام خصوصی تا مدتی متاسفانه محروم هستم
    شما میتونید با ایمیل زیر با من در ارتباط باشید.
    سپاس گذارم

    Email: isco.ir@gmail.com

  10. #10

    نقل قول: چاپ اطلاعات نمایش داده شده درفرم با fast report

    نقل قول نوشته شده توسط iscon.ir مشاهده تاپیک
    هیچ کدوم از دوستان نمیتونند مشکل من رو حل کنند .
    لطفا راهنمایی کنید .
    برای حل مشکل :DCC Fatal Error] fs_isysrtti.pas(540): F2039 Could not create output file 'c:\program files\embarcadero\rad studio\7.0\lib\fs_isysrtti.dcu
    دسترسی فول بدهید به پوشه C:\Program Files (x86)\FastReport 6 VCL Enterprise

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •