نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: موقعیت کرسر ماوس در دایره

  1. #1
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    42

    موقعیت کرسر ماوس در دایره

    می دانیم در رویداد MouseMove یا نظیر آن با دستور e.x یا e.y موقعیت کرسر ماوس بدست می آید.فرض کنیم با دستورات وتوابع گرافیکی یک دایره یا بیضی برروی فرم رسم می کنیم

    Graphics g;
    System.Drawing.Pen p = new Pen(Color.Blue);
    g.DrawEllipse(p, 100, 200, 300, 300);
    چگونه میشود بررسی کرد که کرسر ماوس در محیط بیضی یا دایره رسم شده قرار دارد؟(اگر شکل ترسیمی مستطیل باشد با کد زیر می توان بررسی کرد که آیا کرسر داخل محیط مستطیل قرار دارد یا نه؟
    g.DrawRectangle (p,100,100,300,300);
    if(e.X>100 && e.X <400 && e.Y >100 && e.Y <400)
    //Do what You Want
    سوال:چگونه بررسی کنیم که کرسر ماوس داخل محیط بیضی یا دایره قرار دارد؟

  2. #2
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: موقعیت کرسر ماوس در دایره

    سلام دوست عزیز
    درباره HotSpot جستجو کنید...
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  3. #3
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    42

    نقل قول: موقعیت کرسر ماوس در دایره

    نقل قول نوشته شده توسط sajjadlove مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    درباره HotSpot جستجو کنید...

    رفتم دنبالش چیزی دستگیرم نشد.اگه ممکنه خودتون زحمتشو بکشید

  4. #4
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    42

    نقل قول: موقعیت کرسر ماوس در دایره

    هل من ناصر ینصرنی؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار Diaco.10727
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    38

    نقل قول: موقعیت کرسر ماوس در دایره

    سلام دوست عزیز.
    فایلی که ضمیمه کردم مشکلت رو حل میکنه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: موقعیت کرسر ماوس در دایره

    چرا از یک الگوریتم در رخ داد Mouse Move استفاده نمی کنی که مقدار x , y رو بگیره و بده به معادله دایره یا بیضی اگر داخل اون این اشکال بود که ........ اگر نبود ............

  7. #7
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    42

    نقل قول: موقعیت کرسر ماوس در دایره

    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba_e مشاهده تاپیک
    چرا از یک الگوریتم در رخ داد Mouse Move استفاده نمی کنی که مقدار x , y رو بگیره و بده به معادله دایره یا بیضی اگر داخل اون این اشکال بود که ........ اگر نبود ............
    همین که فرمودی چطور میشه؟کد؟

  8. #8

    نقل قول: موقعیت کرسر ماوس در دایره

    برای دایره تابع زیر را استفاده کن


     /// <summary>
    /// Mouse position
    /// </summary>
    /// <param name="Center_X">مرکز دایره بر روی محور افقی</param>
    /// <param name="Center_Y">مر کز دایره بر روی محور عمودی</param>
    /// <param name="Mouse_X">مکان موس بر روی محور افقی</param>
    /// <param name="Mouse_Y">مکان موس بر روی محور عمودی</param>
    /// <param name="Radius">شعاع دایره</param>
    /// <returns>اگر صحیح باشد یعنی موس درون دایره قرار دارد</returns>
    public Boolean Test(int Center_X, int Center_Y, int Mouse_X, int Mouse_Y, int Radius)
    {
    int Result;
    Result = ((Center_X - Mouse_X) ^ 2 + (Center_Y - Mouse_Y) ^ 2);
    if (Result <= Radius)
    {
    //mouse in circle
    return true;
    }
    else
    {
    //mouse out circle
    return false;
    }
    }


    *************************************************
    و برای بیضی هم معادلش رو دقیقا نمی دونم چیه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •