نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اشکال در اتصال به دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,727

    اشکال در اتصال به دیتابیس

    سلام دوستان...

    توی برنامم که با سی شارپ مینویسم از دیتابیس sql استفاده میکنم.
    یه مشکل عجیب دارم(البته شاید به نظر من)اونم اینکه:
    اگه دیتابیسم رو با خود visual studio 2010 ایجاد کنم (از قسمت Add New Item...) مشکلی ندارم و با connectionstring زیر به دیتابیس وصل میشم و مشکلی نیست!
    ولی اگه دیتابیس رو توی محیط sql server managment ایجاد کنم، با همین connectionstring خطا میده و اتصال برقرار نمیشه!!!
    آیا باید connectionstring رو عوض کنم؟
    یا اصلا فرقی میکنه دیتابیس رو چجوری ایجاد کنم؟!
    ممنون میشم سریعتر جواب بدین

    اینم connectionstring :
    string strconn = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|datadirector  y|\\db_test.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True;database=db_test";


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,727

    نقل قول: اشکال در اتصال به دیتابیس

    خواهشا یکی جواب بده دیگه!!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار behnam25214
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    @-<-<
    پست
    337

    نقل قول: اشکال در اتصال به دیتابیس

    آره عزیز باید connectionstring رو عوض کنی!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار میلاد قاضی پور
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    اوج بلند
    پست
    768

    نقل قول: اشکال در اتصال به دیتابیس

    همه چیز به این بستگی داره که دیتابیستون دقیقا کجا هست ؟
    در اس کیو ال اکسپرس یا در اونیکی
    در مینیجمنت استودیو با اس کیو ال اکسپرس لاگین کنید . دیتابیستون رو اونجا ایجاد کنید یا اگه اونجا نیست فراخوانیش کنید. یا ریستورش کنید . یا اتچش کنید . بالاخره باید در اسکیو ال اکسپرس باشه که بتونه با اون کانکشن استرینگ لاگین بشه . نه اگه نمیخواید تو اسکیو ال اکس پرس باشه پس باید کانکشن استرینگ مناسبی براش بنویسید . مثلا دیتابیستون رو در کانکشن استرینگ بنویسید که اتچ بشه .
    connectionstrings.com راهنماییهای خوبی داره .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,727

    نقل قول: اشکال در اتصال به دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط behnam25214 مشاهده تاپیک
    آره عزیز باید connectionstring رو عوض کنی!
    ممنونم ولی میشه لطف کنید و بگید چی بذارمش؟!!!
    --------------------
    نقل قول نوشته شده توسط اوج بلند مشاهده تاپیک
    همه چیز به این بستگی داره که دیتابیستون دقیقا کجا هست ؟
    در اس کیو ال اکسپرس یا در اونیکی
    در مینیجمنت استودیو با اس کیو ال اکسپرس لاگین کنید . دیتابیستون رو اونجا ایجاد کنید یا اگه اونجا نیست فراخوانیش کنید. یا ریستورش کنید . یا اتچش کنید . بالاخره باید در اسکیو ال اکسپرس باشه که بتونه با اون کانکشن استرینگ لاگین بشه . نه اگه نمیخواید تو اسکیو ال اکس پرس باشه پس باید کانکشن استرینگ مناسبی براش بنویسید . مثلا دیتابیستون رو در کانکشن استرینگ بنویسید که اتچ بشه .
    connectionstrings.com راهنماییهای خوبی داره .
    دوست عزیز ممنونم...
    اصلا اگه بخوام توی خود ویژوال استدیو دیتابیسم رو ایجاد کنم،مشکلی داره؟
    توی ویژوال چجوری میشه به دیتابیس یوزر و رمز داد؟
    لطفا کمکم کنید خیلی لازمش دارم...
    کارم گیره!!!
    آخرین ویرایش به وسیله morteza271 : جمعه 12 شهریور 1389 در 03:19 صبح دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن به طور خودکار ادغام شده است.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نقل قول: اشکال در اتصال به دیتابیس

    سلام .هیچ فرقی نمیکنه شما چه جوری ایجاد کنید و کانکشن استرینگتون مهمه .شما می تونید بانک را به پروژه اضافه کنید و روی بانک کلیک کنید در پروپرتیز کانکشن استرینگ را به شما می ده.
    برای اس کیول مثل اکسس نمیشه پسوورد داد فقط میتونید از نقش ها استفاده کنید مثلا کسی که بانقش administrator یا gest وارد سیتم می شه که اونم پیچیدگیهای خاص خودشو داره.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •