نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: تاریخ شمسی در stimulsoft reports

  1. #1

    تاریخ شمسی در stimulsoft reports

    سلام

    کم کم گزارش ها رو ار کریستال منتقل می کنم به استیمالسافتریپورتز
    برای شمسی سازی تاریخ در stimulsoft reports این کار ها رو انجام بدین :

    1- قایل ضمیمه رو دریافت کنید
    2- stimulsoft_shamsi_date.dll در کنار فایل گزارش کپی کنید.
    3- در Designer به قسمت Properties برین و از کمبو باکس بالای اون اولین آیتم که report هست رو انتخاب کنید.
    4.به قسمت (Referenced Assemblies) برین و روی [...] کلیک کنید
    5- stimulsoft_shamsi_date.dll رو به انتهای لیست reference ها اضافه کنید
    6- در قسمت کد using stimulsoft_shamsi_date; رو به بالای کد اضاقه کنید
    7- حالا می تونین از تابع تاریخ شمسی به صورت

    stimulsoft_shamsi_date.Calendar.Georgian_to_Shamsi _Str(dateFieldName)

    استفاده کنید. فقط نوع متغیری که توش فراخوانی انجام میشه Read Only کنید.

    * بهتره این ریپورت رو به عنوان تمپلیت ذخیره کنید تا نیازی به تکرار مراحل نداشته باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله deuce : جمعه 12 شهریور 1389 در 16:22 عصر

  2. #2

    نقل قول: تاریخ شمسی در stimulsoft reports

    با سلام
    من هم همین مشکل را دارم و dll را به report اضافه کردم میشه در مورد کدی که نوشتی کمی توضیح بدهی که کجا اضافه کنیم همچنین لازم به ذکر است من از presaintoolspack استفاده کردم و این dll ار نیز به report اضافه کردم میشه از این نیز استفاده کرد با تشکر از شما دوست گرامی اگر میشه کمی توضیح بیشتر بدهی همچنین من در sql یک view درست کردهام و در stimulsoft reports آن را فراخوانی کرده ام


    با تشکر

  3. #3

    نقل قول: تاریخ شمسی در stimulsoft reports

    مرسی.....................
    آخرین ویرایش به وسیله MIRZAEI2003 : جمعه 11 شهریور 1390 در 17:03 عصر

  4. #4

    نقل قول: تاریخ شمسی در stimulsoft reports

    با سلام، دوست عزیز من از ورژن 2012 استیمول استفاده میکنم و قسمت Referenced Assemblies را نه در محل داده شده و نه در هیچ جای دیگر پیدا نکردم لطفا بیشتر راهنمایی کنید.

  5. #5

    نقل قول: تاریخ شمسی در stimulsoft reports

    با سلامی دوباره
    Referenced Assemblies رو پدا کردم و طبق دستور پیش رفتم همه جا درست بود. تنها مشکل اینه که تغییراتی که در کد داخل دیزاینر داده میشه همهنجا ذخیره میشه ولی بعد از اجرای گزارش به حال خود برمیگرده و کدهای اضافه شده حذف میشن:
    e.Value = Me.Text12.TextFormat.Format(CheckExcelValue(sender , Time))
    آخرین ویرایش به وسیله CHROCHRO : پنج شنبه 12 بهمن 1391 در 22:31 عصر

  6. #6

    نقل قول: تاریخ شمسی در stimulsoft reports


  7. #7

    نقل قول: تاریخ شمسی در stimulsoft reports

    سلام
    هر کی مشکلش حل می شه میره به امید خدا
    اگه اینها را برای یادگیری دیگران گذاشتین لااقل یه مقدار توضیح بیشتر بدین بقیه هم بفهمن
    بهتره یه پروژه که کل کدها را تا پایان نمایش داشته باشه بزارید
    ضمنا مشکل اینه که به زبون VB.net تو هیچ سایتی گیر نمیاد
    اگه ممکنه کمک کنید
    با تشکر

  8. #8

    نقل قول: تاریخ شمسی در stimulsoft reports

    یه کلیپ آموزشی تو سایت www.mspsoft.ir هست که طریقه قرار دادن تاریخ شمسی رو تو گزارش توضیح میده.

  9. #9

    نقل قول: تاریخ شمسی در stimulsoft reports

    سلام .
    من تو یک برنامه که از StimulReport استفاده می کنه به عنوان گزارش ساز دیدم که در قسمت System Variable بعد از Today گزینه ای به نام ShamsiDate اضافه شده که تاریخ روز را به شمسی بر میگردونه اگه کسی بلد چطور میشه اضافه کرد به این بخش ممنون می شم

  10. #10

    نقل قول: تاریخ شمسی در stimulsoft reports

    یک شی تکست در گزارش بزارین و از طریق خود برنامه مقدار تاریخ رو به اون ارسال کنید

  11. #11

    نقل قول: تاریخ شمسی در stimulsoft reports

    سلام
    من این پست شما رو خوندم ولی برای تاریخ شمسی کارم درست نشد لطفا کمکم میکنین

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,021

    نقل قول: تاریخ شمسی در stimulsoft reports

    بهتر داده نهایی به برنامه برای چاپ بفرستید

  13. #13

    نقل قول: تاریخ شمسی در stimulsoft reports

    چجوری میتونم کامپوننت تاریخ شمسی را داخل پارامتر های گزارش نمایش بدم؟

  14. #14

    نقل قول: تاریخ شمسی در stimulsoft reports

    لطفا اگه کسی دی ال ال
    .stimulsoft_shamsi_date
    رو داره بگذاره. یا لینک دانلود بفرسته

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •