نمایش نتایج 1 تا 29 از 29

نام تاپیک: یه برنامه توپ نوشتم فقط چند مشکل داره

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    485

    Post یه برنامه توپ نوشتم فقط چند مشکل داره


    چاپ فاکتور جاری در فرم بدون ایجاد فیلتر و سوال در اکسس

    اساتید گرامی جواب دهید :
    آیا میشود یک رکورد از فرم را که دارای ساب فرم بوده و این ساب فرم دارای رکوردهای متعدد است برای چاپ انتخاب کرد آن هم فقط با یک کلیک بر روی شی

    مهم قضیه اینجاست که کواری می باید فیلتر شود و این فیلتر با یک پرسش همراه است من نمی خواهم این سوال باشد و با کلیک بر روی یک آیکن چاپ رکورد جاری انجام شود
    آخرین ویرایش به وسیله abdoreza57 : جمعه 12 شهریور 1389 در 16:25 عصر


  2. #2

    نقل قول: یه برنامه توپ نوشتم فقط چند مشکل داره

    سلام
    نمونه بذار

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    485

    نقل قول: یه برنامه توپ نوشتم فقط چند مشکل داره

    متاسفانه mde است دارم فایل اصلی را میگردم برات میفرستم فقط بگو میشه این کار و کرد یا نه ؟؟؟؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    485

    نقل قول: یه برنامه توپ نوشتم فقط چند مشکل داره

    فقط زود جواب بده نوکرتم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    485

    نقل قول: یه برنامه توپ نوشتم فقط چند مشکل داره

    چاپ فاکتور جاری در فرم بدون ایجاد فیلتر و سوال در اکسس
    ممنونم اینم ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721

    نقل قول: یه برنامه توپ نوشتم فقط چند مشکل داره

    سلام
    نمونه خودتون رو ببينيد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار morteza_lll
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران / اهواز
    پست
    348

    نقل قول: یه برنامه توپ نوشتم فقط چند مشکل داره

    نقل قول نوشته شده توسط abdoreza57 مشاهده تاپیک
    چاپ فاکتور جاری در فرم بدون ایجاد فیلتر و سوال در اکسس
    ممنونم اینم ضمیمه

    سلام
    بفرما عزيزم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    485

    نقل قول: یه برنامه توپ نوشتم فقط چند مشکل داره

    آقا یه دنیا ممنون فقط خداوکیلی نمی دونی چقدر دعا کردم
    مهندس مشکل بعدی را هم حل کن :
    همان طور که می بینی ترتیب این کالاها عکس آن چیزی است که در ساب فرم می باشد پس بگو چکار کنم که به همان ترتیبی که در فرم ثبت می شود در گزارش بیاید ؟؟؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    485

    نقل قول: یه برنامه توپ نوشتم فقط چند مشکل داره

    این هم فایل ضمیمه برام اصلاح کن
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    485

    نقل قول: یه برنامه توپ نوشتم فقط چند مشکل داره

    در ضمن شما که اینقدر کار درست هستی اینم برام جواب بده

    کد یا ماژول نشان دادن تاریخ در نوار پنچره فرم ها در اکسس با سلام و قبولی طاعات سوال من در طراحی فرم هاست که چگونه می توانم بر روی پنچره فرم که میتوان نام آن را در قسمت کپشن آورد تاریخ شمسی یا متغییر دیگر را ثبت کرد تا با تغییر روز آن هم عوض شود.
    به مثالی که آقای آی دی 1385
    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=221938 گذاشته اند توجه کنید

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار morteza_lll
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران / اهواز
    پست
    348

    نقل قول: یه برنامه توپ نوشتم فقط چند مشکل داره

    سلام
    اينم ترتيب در گزارش
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    485

    نقل قول: یه برنامه توپ نوشتم فقط چند مشکل داره

    آی قربون تو
    میخواهم بدونم میشه در دو فرم ایجاد شده شماره فاکتور را وارد نکرد
    و به محض ورود به پرداخت نقدی یا چک در فاکتور شماره فاکتور برابر همان شماره فاکتور جاری باشد
    نحوه روابط و غیره درست است ولی چیزی که می خواهم اینه که کاربر از وارد کردن یک فیلد اضافی راحت بشه
    " یعنی دقیقا مانند ساب فرم شود ولی خارج از جدول" به نمونه توجه کن ؟؟؟؟؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار morteza_lll
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران / اهواز
    پست
    348

    نقل قول: یه برنامه توپ نوشتم فقط چند مشکل داره

    بفرما اينم فايل شما
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    485

    نقل قول: یه برنامه توپ نوشتم فقط چند مشکل داره

    در جواب ترتیب موارد مطابق آنچه در فرم بود :

    دوست عزیز من نمیخواهم گزارش بر اساس ترتیب کد مرتب شود
    بلکه به همان ترتیبی که درفرم وارد می شود نتیجه همان شود که در فرم ایجاد شده است !
    کد موجود یک کد است که نمی تواند ترتیب خاصی داشته باشد

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار morteza_lll
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران / اهواز
    پست
    348

    نقل قول: یه برنامه توپ نوشتم فقط چند مشکل داره

    نقل قول نوشته شده توسط abdoreza57 مشاهده تاپیک
    در جواب ترتیب موارد مطابق آنچه در فرم بود :

    دوست عزیز من نمیخواهم گزارش بر اساس ترتیب کد مرتب شود
    بلکه به همان ترتیبی که درفرم وارد می شود نتیجه همان شود که در فرم ایجاد شده است !
    کد موجود یک کد است که نمی تواند ترتیب خاصی داشته باشد

    سلام دوست من

    شما براي اين موضوع كافيه يك فيلد id از نو auto number داشته باشي و مرتب سازي رو بر اساس اون قرار بذاري

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    485

    نقل قول: یه برنامه توپ نوشتم فقط چند مشکل داره

    و اصلاح دومی هم که می بینی اصلا تو گزارش نمی اید و احتمالا اشتباه است
    لطف کن اول یه امتحانی بکن بعد بفرست رو فاکتور شماره 5 برو و مقادیر نقد و چک را وارد کن " دیدی! " تو گزارش نیومد!!!
    قربان تو
    --------------------
    نقل قول نوشته شده توسط morteza_lll مشاهده تاپیک
    سلام دوست من

    شما براي اين موضوع كافيه يك فيلد id از نو auto number داشته باشي و مرتب سازي رو بر اساس اون قرار بذاري
    این جوری که کل برنامه فرم ساب فرم و ... همه از کار می افته ؟؟؟
    این موضوع برام خیلی مهم است
    ترتیب موارد مطابق آنچه در فرم بود
    کمک !!!!
    آخرین ویرایش به وسیله abdoreza57 : جمعه 12 شهریور 1389 در 22:39 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن به طور خودکار ادغام شده است.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    485

    نقل قول: یه برنامه توپ نوشتم فقط چند مشکل داره

    morteza_lll جان سلام :
    در مورد روش انجام کارت هم کمی بگو در قسمت کواری q_sell که تشکیل دادی چطور استفاده کردی؟
    خواهش می کنم یکی کمک کنه بابا خیلی واجبه !!!

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار morteza_lll
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران / اهواز
    پست
    348

    نقل قول: یه برنامه توپ نوشتم فقط چند مشکل داره

    نقل قول نوشته شده توسط abdoreza57 مشاهده تاپیک
    morteza_lll جان سلام :
    در مورد روش انجام کارت هم کمی بگو در قسمت کواری q_sell که تشکیل دادی چطور استفاده کردی؟
    خواهش می کنم یکی کمک کنه بابا خیلی واجبه !!!
    سلام من آن كويري را به فزم ارتباط دادم (record source)
    و قسمت sort آن كويري را شما سند زدم همين

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    485

    نقل قول: یه برنامه توپ نوشتم فقط چند مشکل داره

    بابا ساده برام توضیح بده
    خداوکیلی دعات میکنم

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار morteza_lll
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران / اهواز
    پست
    348

    نقل قول: یه برنامه توپ نوشتم فقط چند مشکل داره

    نقل قول نوشته شده توسط abdoreza57 مشاهده تاپیک
    بابا ساده برام توضیح بده
    خداوکیلی دعات میکنم

    در قسمت peropertis‌فرم يك قسمتي وجود داره يه اسم record source
    كه در اونجا منبع تغذيه فرم خودتون رو مشخص مي كنيد - من اونجا اون كويري كه ساختم را بهش نسبت دادم
    حالا شما هر شرط و يا هر نوع مرتب سازي كه در كويري اعمال كنيد رو مي تونيد در فرمتون ببينيد

    توضيحات كامل و مفيد بود ؟؟

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    485

    نقل قول: یه برنامه توپ نوشتم فقط چند مشکل داره

    شرمنده نتونستم
    همون طور که فرمودی یک فیلد شمارش خودکار در جدول sell ایجاد کردم اما در فرم که آدرس Query2 را میدهم باز هیچ تغییری در آن ایجاد نمی شود ودر اون قسمت peroperties د رکنار گزینه order by هیچ شرطی وجود ندارد با اون حال که من record source را Query2 قرار داده ام و در آن( Ascending) لحاظ شده




    میشه لطف کنی خودت برام اطلاحش کنی با این شرط که نمی خواهم اثری از اتو نامبر درست شده در تیبل sell باشه و فقط بتونه مشکل منو حل کنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    485

    نقل قول: یه برنامه توپ نوشتم فقط چند مشکل داره

    در ضمن اگر با توضیحی که یه مبتدی را بتونه قانع کنه باشه بهتره
    چون مشکل خیلی از دوستان فکر کنم باشه منتها بهش بر نخورده اند


    ضمن تشکر و آرزوی قبولی برای شما و دوستان

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار morteza_lll
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران / اهواز
    پست
    348

    نقل قول: یه برنامه توپ نوشتم فقط چند مشکل داره

    سلام فايل ضميمه رو ببند
    تغييري كه دادم مربوط به كويري ميشه
    شما بوسيله ستاره كل ديتابيس رو آورده بودي و بعد از اونا id رو اصافه كردي و سورت اون را Ascending زده بودي كه تاثيري نداشت حالا روش منو ببين

    عزيزم الان اگه شما جديد ورود اطلاعات كنيد در سابفرم به همون ترتيبي كه وارد كرديد مشاهده خواهيد كرد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله morteza_lll : یک شنبه 14 شهریور 1389 در 21:33 عصر

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    485

    نقل قول: یه برنامه توپ نوشتم فقط چند مشکل داره

    آره دقیقا همان کارو کردم ولی تو از کجا فهمیدی ؟
    بگذریم

    فکرکنم اشتباهی شده !

    شما که همان فایل اول را بدون تغییرفرستادی ! خدا خیرت بده فایل پست 22 را درست کن بفرست
    بازم ممنون چون اگه این کارو بکنی تشکر بارانت میکنم

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار morteza_lll
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران / اهواز
    پست
    348

    نقل قول: یه برنامه توپ نوشتم فقط چند مشکل داره

    ويرايش كردم

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    485

    نقل قول: یه برنامه توپ نوشتم فقط چند مشکل داره

    "ستاره سهیل" تو پست 12 سوالی که ازت پرسیدم جوابش تو پست 16 هست
    با وارد کردن عدد در قسمت نقد و چک می بینی اصلا تو گزارش نمی اید و احتمالا اشتباه است
    میشه در موردش کمی فکر کنی تا اگه این مشکل حل شدنی است جوابشو برام بگی
    قربون تو دوست خوب

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار morteza_lll
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران / اهواز
    پست
    348

    نقل قول: یه برنامه توپ نوشتم فقط چند مشکل داره

    نقل قول نوشته شده توسط abdoreza57 مشاهده تاپیک
    "ستاره سهیل" تو پست 12 سوالی که ازت پرسیدم جوابش تو پست 16 هست
    با وارد کردن عدد در قسمت نقد و چک می بینی اصلا تو گزارش نمی اید و احتمالا اشتباه است
    میشه در موردش کمی فکر کنی تا اگه این مشکل حل شدنی است جوابشو برام بگی
    قربون تو دوست خوب

    من كه نگاه كردم مثلا همون فاكتور شماره 1
    اطلاعات نقديت در گزارش مياد و مشكلي نداره

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    485

    نقل قول: یه برنامه توپ نوشتم فقط چند مشکل داره

    1)یه خورده دقیق ترنگاه کن این اطلاعات مال قبل است!

    مثلا تو رکوردی جدیدبراش نقد و چک را پرکن به شرطی که بدون واردکردن مقدار در قسمت "شماره فاکتور " دو فرم چک و نقد باشد (مثل قضیه ساب فرم باشد ) بعد گزارش را ببین

    2)فکر می کنم به جواب نخواهم رسید چون فایل ضمیمه 23 هم اشتباه بود
    این که دنبال این مسئله هستم به خاطر راه حل شدنی بود که تو پست 11 دادی منتها ترتیب گزارش مطابق کد کالا بود ولی نه خواسته من که شما راه شمارش خودکار و ... را دادید حالا این شما و این فایل
    چند روزه منتظرم آخرش "عزيزم الان اگه شما جديد ورود اطلاعات كنيد در سابفرم به همون ترتيبي كه وارد كرديد مشاهده خواهيد كرد"

    بدون تست کردن کاری که انجام دادید چطور به این نتیجه می رسید
    من از دوستانی که این تاپیک را دیدند خواهش می کنم اگر فکری به نظروشون میرسه راهنمایی کنند یا:
    مثل اینکه باید تاپیک جدید بزنم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله abdoreza57 : دوشنبه 15 شهریور 1389 در 21:47 عصر

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    485

    نقل قول: یه برنامه توپ نوشتم فقط چند مشکل داره

    دوستان کسی برای راهنمایی داوطلب نشد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •