نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: علت عدم اتصال به دیتابیس

  1. #1

    علت عدم اتصال به دیتابیس

    دوستان یه فرمی که داره اطلاعات رو ذخیره می کنه موقع ذخیره اطلاعات در بانک خطای زیر رو می ده علتش چیه؟!
    http://up.iranblog.com/Files7/310f96bf5cb342deb101.png


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    گلستان
    پست
    191

    نقل قول: علت عدم اتصال به دیتابیس

    سلام.
    connectionString رو میذاشتی زودتر به نتیجه میرسیدی . اما با یه نگاه به عکس میشه حدس زد که @ داخل رشته گذاشتی نه بیرون اون
    @"data......

  3. #3

    نقل قول: علت عدم اتصال به دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط cheshm6k مشاهده تاپیک
    سلام.
    connectionString رو میذاشتی زودتر به نتیجه میرسیدی . اما با یه نگاه به عکس میشه حدس زد که @ داخل رشته گذاشتی نه بیرون اون
    @"data......
    درسته ممنون مشکل بخاطر همین @ بود که در جای خودش قرار نگرفته بود.ممنونم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •