نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: روش تعیین یک دکمه به عنوان پیش فرض کلید اینتر

  1. #1

    روش تعیین یک دکمه به عنوان پیش فرض کلید اینتر

    چطوری می شه کاری کرد که با زدن کلید enter یک button خاص که مد نظرمان هست فعال بشه و دستوراتش عملی بشه؟ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    گلستان
    پست
    191

    نقل قول: روش تعیین یک دکمه به عنوان پیش فرض کلید اینتر

    نقل قول نوشته شده توسط salehvasaleh مشاهده تاپیک
    چطوری می شه کاری کرد که با زدن کلید enter یک button خاص که مد نظرمان هست فعال بشه و دستوراتش عملی بشه؟ممنون
    سلام .

    اگه در هر جایی از فرم مد نظرته باید خاصیت KeyPreview فرم رو true کنی و تو رویداد keyDown فرم بنویسی
    if(e.KeyChar==13)
    {
    button1_Click(sender,e);
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: روش تعیین یک دکمه به عنوان پیش فرض کلید اینتر

    تو قسمت properties فرمت یک خاصیت هست به نام acceptButton اون رو رو کلید مورد نظرت تنظیم کن !
    از لیست باز شو کلیدت رو انتخاب کن

  4. #4

    نقل قول: روش تعیین یک دکمه به عنوان پیش فرض کلید اینتر

    نقل قول نوشته شده توسط iman_lovely666 مشاهده تاپیک
    تو قسمت properties فرمت یک خاصیت هست به نام acceptButton اون رو رو کلید مورد نظرت تنظیم کن !
    از لیست باز شو کلیدت رو انتخاب کن
    همین کارو کردم ولی یه مشکل جدید و اون اینکه وقتی با زدن کلید enter صفحه کلید باتن مد نظرم عمل کرد و اطلاعات درون تکست باکسها (که 3 تا تکس بکس هستند) ثبت شد مکان نما می ره و درون تکست باکس سوم (آخر) قرار می گیره چیکار کنم بره درون اولی قرار بگیره؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: روش تعیین یک دکمه به عنوان پیش فرض کلید اینتر

    در آخر کدهای کلید ثبت یعنی بعد از ثبت اطلاعات و پاک شدن مقادیر تکس باکسها کد زیر رو بزار


    textBox1.Focus();




    تکس باکس همون تکس باکسیه که می خواهی فوکوس روش باشه

  6. #6

    نقل قول: روش تعیین یک دکمه به عنوان پیش فرض کلید اینتر

    نقل قول نوشته شده توسط ایمان مدائنی مشاهده تاپیک
    در آخر کدهای کلید ثبت یعنی بعد از ثبت اطلاعات و پاک شدن مقادیر تکس باکسها کد زیر رو بزار


    textBox1.Focus();




    تکس باکس همون تکس باکسیه که می خواهی فوکوس روش باشه
    سلام میشه کاری کرد که دکمه همیشه در حالت پیشفرض باشه و وقتی متنی که میخوایم در تکست باکس بنویسم تموم شد و اینتر رو زدیم اطلاعات وارد بانک بشه فوکوس روی تکس باکس 1 قرار بگیره ولی بازم اینتر پیش فرض باشه ؟؟

    نمیدونم متوجه منظورم شدید یا نه اگه نشدید بگی تا بیشتر توضیح بدم
    سپاسگذارم

  7. #7

    نقل قول: روش تعیین یک دکمه به عنوان پیش فرض کلید اینتر

    با همین روش که دوستان گفتند همین خواسته ی تو را پوشش میده
    همیشه با زدن اینتر عمل کلیک روی آن دکمه ی که تععین کردی انجام میشه و تکس باس اول هم که همیشه فوکوس داره
    مشکلت چیه دیگه!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •