نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چطوری میشه از java script متغیری رو بفرستیم به php

  1. #1

    چطوری میشه از java script متغیری رو بفرستیم به php

    سلام دوستان من حدود 10 صفحه رفتم جلو ولی چیزی در این مورد پیدا نکردم میخواستم بدونم چطوری میتونم متغییری رو از javascript بفرستم به php و ازش استفاده کنم

    من یک مقداری رو بوسیله جاوا اسکریپت از یک جایی میخونم میخوام اونو تو کد php استفاده کنم ولی جواب نمیده لطفا راهنماییم کنید

  2. #2

    نقل قول: چطوری میشه از java script متغیری رو بفرستیم به php

    یه راهش شاید این باشه که شما بیاد اون متغری رو که با جاوا اسکریپت بدست آوردید با استفاده از Ajax به صفحه که کد php داره ارسال کنید.

  3. #3

    نقل قول: چطوری میشه از java script متغیری رو بفرستیم به php

    راه دیگه ای نداره؟

  4. #4

    نقل قول: چطوری میشه از java script متغیری رو بفرستیم به php

    سلام
    دوست عزیز جاوا اسکریپت در مرورگر اجرا میشه و php در سرور اجرا می شه نتیجه به مرورگر میاد پس بجز آژاکس راه دیگری نداره

  5. #5

    نقل قول: چطوری میشه از java script متغیری رو بفرستیم به php

    دوست عزیز جاوا اسکریپت در مرورگر اجرا میشه و php در سرور اجرا می شه نتیجه به مرورگر میاد پس بجز آژاکس راه دیگری نداره
    دوست خوبم اینی که شما گفتید میدونم ولی خیلی به آژاکس وارد نیستم میتونید راهنمایی کنید منو؟

  6. #6

    نقل قول: چطوری میشه از java script متغیری رو بفرستیم به php

    دوست عزیز یه سرچی بکن به نام آموزش آژاکس البته این رو هم بگم اگه شما از فناوری jquery استفاده کنی یک قسمتی در رابطه با آژاکس هستش که کارت رو خیلی راحت میکنه. پیشنهاد میکنم آموزش jquery رو توی اینترنت سرچ کن یاد بگیر خیلی راحت و کاربردی هستش. موفق باشید

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    نهاوند (استان همدان)
    پست
    98

    نقل قول: چطوری میشه از java script متغیری رو بفرستیم به php

    سلام دوست گرامي
    من هم با مشكلي شبيه به اين مواجه شدم كه دوستان برنامه نويس لطف كردند و مرا راهنمايي كردند.
    اين كار خيلي ساده است. فقط كافيه كه شما در جايي كه داريد فرم را تعريف مي كنيد به تعداد دل خواه تكست باكس مخفي تعريف كنيد
    بعد در كد جاوا اسكريپت مقدار متغير را به اين تكست باكس ها داده و فرم را رفرش كنيد
    سپس بايد با استفاده از تابع $_POST اين مقدار را در متغير دلخواه Php ذخيره كنيد
    من نمونه كدش را براتون مي نويسم. اميدوارم به دردتون بخوره. الآن فرصت ندارم ولي در اسرع وقت اين كار را براتون انجام مي دم
    با آرزوي موفقيت براي كاربران عزيز برنامه نويس
    صداقت

  8. #8

    نقل قول: چطوری میشه از java script متغیری رو بفرستیم به php

    من مقدار یک فیلد رو با آجاکس ارسال میکنم ، و آیدی شخص رو هم با php بدست میارم .
    حالا میخوام ببینم چطوری میشه همزمان آیدی شخص و مقدار فیلد رو باهم ارسال کنم
    یه جورایی یعنی چه جوری میشه مقدار یک متغیر رو به متغیر جاوا تبدیل کرد تا بشه اونو ارسال کرد؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •