نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: struct , class

  1. #1
    همان مهمان
    مهمان

    Tick struct , class

    با نشکر از اینکه به سئوالات قبلی من جواب دادید لطفا کد من را ببینید چرا این کد خطا میگیرد؟

    class point
    {
    public int x,y;
    }
    struct line
    {
    public point starting=new point();
    public point ending=new point();
    }
    class pointapp
    {
    public static void Main()
    {
    line myline;
    myline.starting.x=1;
    myline.starting.y=4;
    myline.ending.x=10;
    myline.ending.y=11;
    System.Console.WriteLine("Point 1:({0},{1})",mylin e.starting.x,myline.starting.y);
    System.Console.WriteLine("Point 2:({0},{1})",mylin e.ending.x,myline.ending.y);
    }
    }

    :wink:

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    using System; 
    struct point
    {
    public int x,y;
    }
    class line
    {
    public point starting;
    public point ending;
    }
    class pointapp
    {
    public static void Main()
    {
    line myline=new line() ;
    myline.starting.x=1;
    myline.starting.y=4;
    myline.ending.x=10;
    myline.ending.y=11;
    Console.WriteLine("Point 1:({0},{1})",mylin e.starting.x,myline.starting.y);
    Console.WriteLine("Point 2:({0},{1})",mylin e.ending.x,myline.ending.y);
    Console.ReadLine();

    }
    }

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    کیه عباس جان ؟! :wink:

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    آخه این فقط یه حدسه. اگه بیام بگم و طرف اون نباشه که ناجور میشه؟ :twisted:
    ولی میتونم وجه تشابه ایشون را با کسی که حدس میزنم بگم چیه؟
    هر دوی این عزیران میرن یه کد رو از یه جایی میارن کپی میکنن و بعد چون کامل کپی نکردن Error میده و میان که شما براشون درست کنی.
    آقا اگه خیلی ضایع کردم سریع ادیتش کن.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    فکر نمی کنم!
    چون من تابحال کلاس سی شارپ خالص را جایی برگزار نکرده ام :wink:

  6. #6
    همان مهمان
    مهمان
    والا من از روی کتاب teach your self C#‎ in 21 days دارم میخونم.
    در ضمن آقای نصیری خیلی ممنونم که به سوالات من جواب میدید :wink:

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    هر کسی مودب باشد و سوال خوب هم بپرسد اینجا همیشه دست خالی نخواهد ماند :wink:
    مرسی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اموزش ساختار داده (struct,class) در سی شارپ
    نوشته شده توسط ashton در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 28 اسفند 1390, 01:31 صبح
  2. تفاوت Class و Struct
    نوشته شده توسط www2006 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 25
    آخرین پست: شنبه 23 بهمن 1389, 14:06 عصر
  3. تفاوت مفهوم Class و Struct
    نوشته شده توسط sanazebrahimi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 17 اردیبهشت 1389, 22:38 عصر
  4. سوال: تعریف struct در یک class
    نوشته شده توسط blueface در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 شهریور 1387, 09:45 صبح
  5. چه موقع از Class استفاده کنیم و کی از Struct
    نوشته شده توسط hm1984ir در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 18 مهر 1386, 05:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •