نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: ایجاد دکمه های مربوط به رکورد بر روی فرم

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    بنــدرعباس
    سن
    32
    پست
    14

    ایجاد دکمه های مربوط به رکورد بر روی فرم

    دوستان خواهـــــــــــــــش میکنم کمکم کنید
    خیلی فوری نیاز دارم به این جواب

    من روی فرمم دکمه های پیش فرضی که مربوط به رکورد هست(رکورد قبلی,بعدی,اولین رکورد...) رو برداشتم حالا میخوام به جاش خودم دکمه هارو بذارم به علاوه دکمه حذف رکورد اما با command buttom هر کاری میکنم نمیشه میگه ماژول و اینا میخواد:-؟؟
    هیچکی نتونسته کمکم کنه در این مورد!!!!!!! فقط گفتن کد نویسی میخواد...
    خواهشا کمکم کنــــــِد

    ****دکمه حذف رکورد هم که گذاشتم میخوام وقتی کلیک میکنم دو بار بهم پیغام بده که آیا مطمئنید از حذف این رکورد...

    ممنون میشم کمک کنید
    با تشکر

    (فقط اگه کدنویسی رو می نویسین لطفا دقیق بگین اول از کجا برم و کجا این کدارو وارد کنم)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morteza_lll
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران / اهواز
    پست
    349

    نقل قول: کمک فـــــــوری***ایجاد دکمه های مربوط به رکورد بر روی فرم

    سلام

    لطفا نمونه بذار

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    بنــدرعباس
    سن
    32
    پست
    14

    نقل قول: کمک فـــــــوری***ایجاد دکمه های مربوط به رکورد بر روی فرم

    متاسفانه فعلا سرعتم خیلی پایینه نمیتونم پروژم رو بذارم:(
    اما در کل اینو میخوام:
    میخوام تو فرمم دکمه های حذف رکورد.. اولین رکورد .. آخرین رکورد.. رکورد بعدی و رکورد قبلی بذارم
    وقتی هم رو دکمه حذف رکورد کلیک میکنم 2بار پیغام بهم بده که آیا برای حذف رکورد مطمئنید...

    بقیه دکمه ها مثل بستن فرم یا باز کردن فرم و اینا کلر میکنه فقط دکمه های مربوط به رکورد کار نمیکنه!!! میگه ماژول ساختع نشده!:-؟؟

    چطور میتونم این دکمه هارو رو فرمم بذارم؟؟

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    بنــدرعباس
    سن
    32
    پست
    14

    نقل قول: کمک فـــــــوری***ایجاد دکمه های مربوط به رکورد بر روی فرم

    یعنی اینجام کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
    بخدا خیلی فوریه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار linktaz
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    C:\WINDOWS\Temp
    پست
    309

    نقل قول: کمک فـــــــوری***ایجاد دکمه های مربوط به رکورد بر روی فرم

    نقل قول نوشته شده توسط sami_70 مشاهده تاپیک
    یعنی اینجام کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
    بخدا خیلی فوریه
    سلام دوست عزیز.ببین این فایلی که درست کردم مشکلت رو حل میکنه؟
    موفق باشی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    بنــدرعباس
    سن
    32
    پست
    14

    نقل قول: کمک فـــــــوری***ایجاد دکمه های مربوط به رکورد بر روی فرم

    این دقیقا همون چیزی بود که من میخــــــــوام
    فقط میشه توضیح بدین چطوری درستش کردین؟؟؟
    میخوام رو فرمم همچین دکمه هایی بذارم..
    حذف رکوردد که زدید چطوری پیغام میاد؟ از کجا برم تنطیم کنم؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار linktaz
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    C:\WINDOWS\Temp
    پست
    309

    نقل قول: کمک فـــــــوری***ایجاد دکمه های مربوط به رکورد بر روی فرم

    نقل قول نوشته شده توسط sami_70 مشاهده تاپیک
    این دقیقا همون چیزی بود که من میخــــــــوام
    فقط میشه توضیح بدین چطوری درستش کردین؟؟؟
    میخوام رو فرمم همچین دکمه هایی بذارم..
    حذف رکوردد که زدید چطوری پیغام میاد؟ از کجا برم تنطیم کنم؟
    دوست عزیز،در حالت Design فرمتون رو باز کنید و با کلیک بروی Command bottom کادر زیر رو مشاهده میکنید،برای ایجاد "رکورد قبلی"،"رکورد بعدی"،"رکورد جدید" مطابق شکل زیر عمل کنید


    و برای فارسی سازی پیغام حذف رکورد،بعد از ایجاد یک Bottom،با زدن کلیدهای Alt+F11 به قسمت کد نویسی رفته و کد زیر را به دکمه حذف نسبت بدید.

    Private Sub Command9_Click()

    On Error GoTo Err_Command9_Click
    DoCmd.SetWarnings False

    If MsgBox("ÂíÇ ãæÑÏ ÇäÊÎÇÈí ÍÐÝ ÔæÏ", vbYesNo + vbCritical + vbDefaultButton2, "ÍÐÝ Ñ˜æÑÏ") = vbNo Then
    Exit Sub
    Else

    DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acEditMenu, 8, , acMenuVer70
    DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acEditMenu, 6, , acMenuVer70
    End If
    Exit_Command9_Click:
    Exit Sub
    Err_Command9_Click:
    MsgBox Err.Description
    Resume Exit_Command9_Click

    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله linktaz : دوشنبه 15 شهریور 1389 در 11:01 صبح دلیل: اصلاح جمله

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    بنــدرعباس
    سن
    32
    پست
    14

    نقل قول: کمک فـــــــوری***ایجاد دکمه های مربوط به رکورد بر روی فرم

    ممنون از راهنماییت اما من همین کارو کردم و نشد
    همش ارور میده...
    اگه پروژم رو براتون سند کنم میتونید برام این دکمه هارو بذارید؟؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار linktaz
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    C:\WINDOWS\Temp
    پست
    309

    نقل قول: کمک فـــــــوری***ایجاد دکمه های مربوط به رکورد بر روی فرم

    نقل قول نوشته شده توسط sami_70 مشاهده تاپیک
    ممنون از راهنماییت اما من همین کارو کردم و نشد
    همش ارور میده...
    اگه پروژم رو براتون سند کنم میتونید برام این دکمه هارو بذارید؟؟؟
    اکی،بفرستین تا براتون اصلاحش کنم.

  10. #10
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    بنــدرعباس
    سن
    32
    پست
    14

    نقل قول: کمک فـــــــوری***ایجاد دکمه های مربوط به رکورد بر روی فرم

    این پروژه
    تو فرمهای "مشخصات ساختمان" "مالکین" و فرم "مشخصات ساختمان و مالکین" دکمه های حذف رکورد.. اولین رکورد .. آخرین رکورد.. رکورد بعدی و رکورد قبلی بذارم

    پروژه
    خیلی خیلی ممنــــــــون
    آخرین ویرایش به وسیله sami_70 : دوشنبه 15 شهریور 1389 در 12:46 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار linktaz
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    C:\WINDOWS\Temp
    پست
    309

    نقل قول: کمک فـــــــوری***ایجاد دکمه های مربوط به رکورد بر روی فرم

    دوست عزیز ،چرا فرم هاتون رو با نام فارسی ،نامگذاری کردین؟
    ابتدا نامهارو انگلیسی کنید،مشکل اروری که فرمودین حل میشه.خودتون ابتدا امتحان کنید .متوجه میشید که به راحتی میتونید دکمه های مورد نظرتون رو ایجاد کنید.

  12. #12
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    بنــدرعباس
    سن
    32
    پست
    14

    نقل قول: کمک فـــــــوری***ایجاد دکمه های مربوط به رکورد بر روی فرم

    وااااای خدای من
    خیلی خیــــــــــــــــــــلی ممنونمممممممممممم
    اصلا حواسم به اسم فارسی فرم نبود
    خیلییییییی ممنووووون
    آخرین ویرایش به وسیله sami_70 : دوشنبه 15 شهریور 1389 در 15:46 عصر

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار linktaz
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    C:\WINDOWS\Temp
    پست
    309

    نقل قول: کمک فـــــــوری***ایجاد دکمه های مربوط به رکورد بر روی فرم

    دوست گرامی هر ازچندگاهی از قابلیت Compact and repair database که مسیرشو در شکل زیر نشون دادم استفاده کنید تا حجم بانک تون کاهش پیدا کنه.

  14. #14
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    بنــدرعباس
    سن
    32
    پست
    14

    نقل قول: کمک فـــــــوری***ایجاد دکمه های مربوط به رکورد بر روی فرم

    ببخشید یه سواله دیگه
    وقتی پیغام حذف میاد..پیغام رو که فارسی مینویسم نشون نمیده یعنی کاراکترهای عجیت غریب نشون میده
    چطوری درستش کنم؟

    همون فابلی هم که خودتون گذاشته بودید باز پیغامشو فارسی نشون نمیداد

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار linktaz
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    C:\WINDOWS\Temp
    پست
    309

    نقل قول: کمک فـــــــوری***ایجاد دکمه های مربوط به رکورد بر روی فرم

    نقل قول نوشته شده توسط sami_70 مشاهده تاپیک
    ببخشید یه سواله دیگه
    وقتی پیغام حذف میاد..پیغام رو که فارسی مینویسم نشون نمیده یعنی کاراکترهای عجیت غریب نشون میده
    چطوری درستش کنم؟

    همون فابلی هم که خودتون گذاشته بودید باز پیغامشو فارسی نشون نمیداد
    چرا فارسی نشون میده که.اینم تصویرش:
    شاید تنظیمات ویندوزت فارسی نیست.به مسیر زیر برو :
    Control Panel>Regional and Language Options>Advanced
    منوی کرکره ای رو باز کن و farsi رو انتخاب کن ببین درست میشه؟

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    499

    نقل قول: کمک فـــــــوری***ایجاد دکمه های مربوط به رکورد بر روی فرم

    میشه تو فرم یه کمبو باکس قرار داد که این دستور Compact and repair database یا مثلا بک آب را انجام داد فقط کدش را می خواهم
    ممنون


  17. #17
    کاربر دائمی آواتار linktaz
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    C:\WINDOWS\Temp
    پست
    309

    نقل قول: کمک فـــــــوری***ایجاد دکمه های مربوط به رکورد بر روی فرم

    نقل قول نوشته شده توسط abdoreza57 مشاهده تاپیک
    میشه تو فرم یه کمبو باکس قرار داد که این دستور Compact and repair database یا مثلا بک آب را انجام داد فقط کدش را می خواهم

    ممنون
    سوال شما هیچ ربطی به موضوع این تاپیک نداره،لطفا از ارسال سوالهای نامرتبط با عنوان تاپیک خودداری کنید. :-/
    درمورد backupگرفتن در فروم تاپیکهای زیادی مطرح شده.یه سرچی کنید بد نیست!
    https://barnamenevis.org/showth...A8%D8%A7%D9%86

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=129412
    http://www.barnamenevis.org/sh...ghlight=backup

  18. #18
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    بنــدرعباس
    سن
    32
    پست
    14

    نقل قول: کمک فـــــــوری***ایجاد دکمه های مربوط به رکورد بر روی فرم

    خیلی ممنون
    لطـــــــــــــــــف کردین

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •