نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: سرعت کامپوننت های janus

  1. #1

    سرعت کامپوننت های janus

    سلام به همه دوستان

    میخواستم بدونم janus سرعتو کمتر نمیکنه و از janus استفاده کنم بهتره یا telerik .
    در پروژه های بزرگ کلا توصیه میشه در تمام فرم هااستفاده کنم یا خیر
    مرسی

  2. #2

    نقل قول: سرعت کامپوننت های janus

    اگه که جانوس اورجینال داری خوب خیلی بهتره و لی اگه قرار باشه از کرک شده استفاده کنی تلریک خیلی بهتره

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fjm11100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    658

    نقل قول: سرعت کامپوننت های janus

    تلریک سرطانه! پر از باگ و خیلی کند من از ورژن 2009 q3 sp1 استفاده کردم برنامه ام بقدری افتضاح شد که دوباره با devcomponent نوشتم

  4. #4

    نقل قول: سرعت کامپوننت های janus

    مرسی دوستان
    من نسخه 3.5 کرک شده دارم میخوام از امروز شروع کنم اولین بار چیکار کنم؟

  5. #5

    نقل قول: سرعت کامپوننت های janus

    منم از همین نسخه شما استفاده کردم و از data grid اون چون خیلی خوب بود زیاد استفاده کردم ولی نمیدونم چرا زیاد که دیتا وارد Gridمیشه برنامه Exception میده .
    البته بقیه کامپوننت ها هم همین طوره زیاد که فراخونی میشه Exception میده.
    اگه داری پروژه تجاری مینویسی یکم با تامل بیشتری این کار رو بکن و از نسخه های که آزمایش پس دادن استفاده کن
    آخرین ویرایش به وسیله حامد فراست : یک شنبه 14 شهریور 1389 در 18:22 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن به طور خودکار ادغام شده است.

  6. #6

    نقل قول: سرعت کامپوننت های janus

    مرسی
    سرعتش چطوره ؟ من فقط مشکلم سرعته یه سوال دیگه میدونیم چطور میشه ارتفاع ردیف های گریدشو زیاد کرد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: سرعت کامپوننت های janus

    سلام دوست عزیز من از تلریک2010استفاده کردم در کل خوب بود و سرعتشو افتضاح نکرد(البتهرپروژم کوچیک بود)
    دات نت بار هم با توجه به حجمش خیلی خوبه

  8. #8

    نقل قول: سرعت کامپوننت های janus

    مرسی
    نسخه 2010 همون 4.3 میشه درسته؟ کرکشو دارید؟
    یه سوال دیگه میدونیم چطور میشه ارتفاع ردیف های گریدشو زیاد کرد
    راستی سایت شما هم دیروز سر زدم عالی بوددددددددددددددد

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: سرعت کامپوننت های janus

    نقل قول نوشته شده توسط mehdis2 مشاهده تاپیک
    مرسی
    نسخه 2010 همون 4.3 میشه درسته؟ کرکشو دارید؟
    یه سوال دیگه میدونیم چطور میشه ارتفاع ردیف های گریدشو زیاد کرد
    راستی سایت شما هم دیروز سر زدم عالی بوددددددددددددددد
    تلریک2010رو اینجا میتونید دانلودکنید

  10. #10

    نقل قول: سرعت کامپوننت های janus

    نقل قول نوشته شده توسط حامد فراست مشاهده تاپیک
    اگه داری پروژه تجاری مینویسی یکم با تامل بیشتری این کار رو بکن و از نسخه های که آزمایش پس دادن استفاده کن
    ببخشید اما مشتاق شدم بدونم کدوم کامپوننت ها توی آزمایشات خوب عمل کرده اند؟

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    68

    نقل قول: سرعت کامپوننت های janus

    من از janus استفاده کردم راضی هم هستم
    در مقایسه با کامپوننتهای خود VS سرعت برنامه ت کمتر میشه ، اما به نسبت امکانات و ظاهر زیبایی که به برنامه میده می ارزه

  12. #12

    نقل قول: سرعت کامپوننت های janus

    من یه جدول داشتم 350 هزار رکورد داشت با datagirdview 7 ثانیه بالا اومد با janus 15 بنظرتون ارزش داره؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: سرعت کامپوننت های janus

    به نظر من قید کامپوننت را کلا بزن چون
    .
    .
    .
    هم خیلی هاشون کرک نشدن
    هم خیلی هاشون گرونن
    هم خیلی هاشون داغونن
    هم خیلی هاشون کم سرعتن
    هم خیلی هاشون دارای پاگن
    هم خیلی هاشون بی استفاده اند
    و هم خیلی هاشون دردسر

  14. #14

    نقل قول: سرعت کامپوننت های janus

    نه دیگه بی انصافیه همه کاری میکنن اگه صفحه بندی داشته باشیم که در لود همه اطلاعات نیاد janus نیست فکر کنم
    --------------------
    من از دوستام گرفتم مگه 3.5 نیست تویه سایت؟
    آخرین ویرایش به وسیله mehdis2 : دوشنبه 15 شهریور 1389 در 10:31 صبح دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن به طور خودکار ادغام شده است.

  15. #15

    نقل قول: سرعت کامپوننت های janus

    خوب دوستان devexpress هم تست كردم عاليييييييي بود 9 ثانيه يعني خيلي تفاوتي با خود vs نداره برخلاف janus فقط ييه مشكل rtl چطور حلش كنم كسي استفاده كرده تاحالا ازش داخل پرو‍ژش؟
    اگه حل بشه من dev استفاده ميكنم

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: سرعت کامپوننت های janus

    نقل قول نوشته شده توسط mehdis2 مشاهده تاپیک
    خوب دوستان devexpress هم تست كردم عاليييييييي بود 9 ثانيه يعني خيلي تفاوتي با خود vs نداره برخلاف janus فقط ييه مشكل rtl چطور حلش كنم كسي استفاده كرده تاحالا ازش داخل پرو‍ژش؟
    اگه حل بشه من dev استفاده ميكنم
    این dev express نسخه فری داره دانلود کنیم؟

  17. #17

    نقل قول: سرعت کامپوننت های janus

    آقای فتحی خودشون زحمت کشیدن پیدا کردن برید به این آدرس
    http://www.barnamenevis.org/sh...7&postcount=10
    فقط تست کنید ببنید برای گرید rtl کار میکنه به منم خبر بدید مرسی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •