نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نحوه به كارگيريStatic Constructor دربرنامه

  1. #1
    کاربر جدید آواتار mojtaba_nava
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    35
    پست
    17

    نحوه به كارگيريStatic Constructor دربرنامه

    سلام دوستان.برنامه زير نحوه استفاده از Static Constructor بختون آموزش مي ده.
    لطفا درباره اين برنامه نظربدهيد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار jeson_park
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    33
    پست
    595

    نقل قول: نحوه به كارگيريStatic Constructor دربرنامه

    ببخشید شما این کد رو چه جوری نوشتید؟؟
    چه جوریکار م کنه؟!؟!
    ChangeColorDayWeek شناسه Class نداره
    این دقیقا چیه؟!؟:
    public static ReadOnly Color Backcolor; 

    این هم که از شناسه مشابه استفاده کردین
    DateTime now=DateTime.now;

    غلط املائی هم که دارین
    موفق باشین

  3. #3
    کاربر جدید آواتار mojtaba_nava
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    35
    پست
    17

    نقل قول: نحوه به كارگيريStatic Constructor دربرنامه

    سلام.اين كد بخ تنهايي به كار نمي ره.در كنا اون بايد از كلاس هاي ديگه هم استفاده كنيد.ببخشيد كه غلط املايي داره.موفق باشيد.
    --------------------
    سلام.كلاس رنگ نيازي به نمونه سازي نداره آخه كلاس Static.
    آخرین ویرایش به وسیله mojtaba_nava : یک شنبه 14 شهریور 1389 در 15:23 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن به طور خودکار ادغام شده است.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •