نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: کمک در مورد حذف اطلاعات

  1. #1

    کمک در مورد حذف اطلاعات

    سلام
    موقع حذف اطلاعات از جدول این خطا رو میده :


    The IListSource does not contain any data sources. 
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.Web.HttpException: The IListSource does not contain any data sources.

    Source Error:


    Line 115: this.sqlCon.Open();
    Line 116: this.sqlDataA.Fill(dataSet1);
    Line 117: this.DataGrid1.DataBind();
    Line 118: this.sqlCon.Close();
    Line 119: }


    با این کد اطلاعاتم رو حذف میکنم

    			this.sqlCom.CommandText="delete from about where aboutname=N'"
    +e.Item.Cells[0].Text
    +"'";
    this.sqlCon.Open();
    this.sqlCom.ExecuteNonQuery();
    this.sqlDataA.Fill(dataSet1);
    this.DataGrid1.DataBind();
    this.sqlCon.Close();

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    قبل هر چیز یک سری به قوانین سایت در مورد عنوان تاپیک ها بزنید
    http://www.barnamenevis.org/vi...?p=12029#12029

    =======

    ((TextBox)e.Item.Cells[0].Cont  rols[0]).Text.Trim()

  3. #3
    سلام استاد
    شرمنده
    تازه واردیم دیگه :oops:
    ببخشید استاد ولی بازم همون خطا رو میگیره

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    من باید سورس کامل شما را در این قسمت ببینم.

  5. #5
    		private void Page_Load(object sender, System.EventArgs e)
    {
    // Put user code to initialize the page here
    string strcon=System.Configuration.ConfigurationSettings. AppSettings["str_connection"];
    this.sqlCon.ConnectionString=strcon;
    this.sqlCom.Connection=sqlCon;
    }

    #region Web Form Designer generated code
    override protected void OnInit(EventArgs e)
    {
    //
    // CODEGEN: This call is required by the ASP.NET Web Form Designer.
    //
    InitializeComponent();
    base.OnInit(e);
    }

    /// <summary>
    /// Required method for Designer support - do not modify
    /// the contents of this method with the code editor.
    /// </summary>
    private void InitializeComponent()
    {
    this.dataSet1 = new System.Data.DataSet();
    this.sqlCon = new System.Data.SqlClient.SqlConnection();
    this.sqlDataA = new System.Data.SqlClient.SqlDataAdapter();
    this.sqlCom = new System.Data.SqlClient.SqlCommand();
    ((System.ComponentModel.ISupportInitialize )(this.dataSet1)).BeginInit(&# 41;;
    //
    // dataSet1
    //
    this.dataSet1.DataSetName = "NewDataSet";
    this.dataSet1.Locale = new System.Globalization.CultureInfo("fa-IR");
    //
    // sqlDataA
    //
    this.sqlDataA.SelectCommand = this.sqlCom;
    this.Button4.Click += new System.EventHandler(this.Button4_Click);
    this.Button3.Click += new System.EventHandler(this.Button3_Click);
    this.Button1.Click += new System.EventHandler(this.Button1_Click);
    this.Load += new System.EventHandler(this.Page_Load);
    ((System.ComponentModel.ISupportInitialize )(this.dataSet1)).EndInit(&#41 ;;

    }
    #endregion

    private void Button1_Click(object sender, System.EventArgs e)
    {
    this.sqlCon.Open();
    this.sqlCom.CommandText="insert about values (N'"
    +this.TextBox1.Text
    +"',N'"
    +this.TextBox2.Text
    +"')";
    this.sqlCom.ExecuteNonQuery();
    this.sqlCon.Close();
    this.TextBox2.Text=null;
    this.TextBox1.Text=null;
    this.dataSet1.Clear();
    }

    private void Button2_Click(object sender, System.EventArgs e)
    {
    this.TextBox2.Text=null;
    this.TextBox1.Text=null;
    }

    private void Button3_Click(object sender, System.EventArgs e)
    {
    this.sqlCon.Open();
    this.sqlCom.CommandText="select * from about";
    this.sqlDataA.Fill(dataSet1);
    this.DataGrid1.DataBind();
    this.sqlCon.Close();
    this.dataSet1.Clear();
    }

    private void DataGrid1_DeleteCommand(object source, System.Web.UI.WebControls.DataGridCommandEventArgs e)
    {
    this.sqlCom.CommandText="delete from about where aboutname=N'"
    +((TextBox)e.Item.Cells[0].Con trols[0]).Text.Trim()
    +"'";
    this.sqlCon.Open();
    this.sqlCom.ExecuteNonQuery();
    this.sqlDataA.Fill(dataSet1);
    this.DataGrid1.DataBind();
    this.sqlCon.Close();
    }

    private void DataGrid1_PageIndexChanged(object source, System.Web.UI.WebControls.DataGridPageChangedEvent Args e)
    {
    this.DataGrid1.CurrentPageIndex=e.NewPageIndex;
    }

    private void Button4_Click(object sender, System.EventArgs e)
    {
    this.sqlCon.Open();
    this.sqlCom.CommandText="delete from about";
    this.sqlCom.ExecuteNonQuery();
    this.sqlCon.Close();
    }
    }

  6. #6
    هرموقع که delete انجام میشه و میخوام datagrid رو اپدیت کنم این خطا رخ میده .

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    شما وقتی
    this.sqlCon.Close(); 

    بعد از اون دیگر نمی توانید با آن کار کنید.

    در ضمن سعی کنید این کانکشن و غیره را در کد تولید کنید و نه با استفاده از ابزار ویژوال و کنترل های آن.

    چند مثال کامل در این زمینه :

    http://www.ondotnet.com/pub/a/dotnet...spdatactl.html

    http://www.zdnet.com.au/builder/prog...0271973,00.htm

    http://www.dotnetjohn.com/articles/articleid68.aspx

  8. #8
    اخه استاد هر موقع که احتیاج بوده کانکشن رو باز کردم و دوباره بستم .
    یعنی به نظر شما وقتی کانکشن رو باز میکنم بذارم تا آخر کار باز بموونه ؟
    (پلز اگه چرت گفتم بهم نخندید :oops: )

  9. #9
    با این کد درست کار کرد :



    private void DataGrid1_DeleteCommand(object source, System.Web.UI.WebControls.DataGridCommandEventArgs e)
    {
    this.sqlCom.CommandText="delete from about where aboutname=N'"
    +e.Item.Cells[0].Text
    +"'";
    this.sqlCon.Open();
    this.sqlCom.ExecuteNonQuery();
    this.sqlCom.CommandText="select * from about";
    this.sqlDataA.Fill(dataSet1);
    this.DataGrid1.DataBind();
    this.sqlCon.Close();
    }



    استاد برای فروم چکار باید بکنم ؟ کجا بیام؟ :cry:

  10. #10

  11. #11
    سلام استاد .
    آخه یه دفه اومدم :oops: اما بیرونم کردین :cry:
    میترسم بازم بندازینم بیرون :roll:

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    کسی از گروه حذف نمی شود که فقط یکبار هم که شده در گروه بگوید ohum !!

  13. #13
    آخه کجا ohum !! بگم ؟

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    دوباره ثبت نام کن!

  15. #15
    حالا چرا میزنید استاد :D
    چشم یه بار دیگه میام .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •