نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دسترسی به رویدادهای اشیاء داخل User Control

  1. #1

    دسترسی به رویدادهای اشیاء داخل User Control

    چطوري ميشه تو فرم user control به رویدادهای اشیاء داخل كنترل ساخته شده دسترسي داشت؟(البته منظورم زمانی هستش که توی یک پروزه ویندوزی بخواهیم ازش استفاده کنیم)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fjm11100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    658

    نقل قول: دسترسی به رویدادهای اشیاء داخل User Control

    باید اشیایی را که میخواهی انتخاب کنی و خصوصیت modifiers آنها را از private به چیزی دیگر ( بسته به سطح دسترسی که میخوای) تغییر بدهی

  3. #3

    نقل قول: دسترسی به رویدادهای اشیاء داخل User Control

    میشه بیشتر راهنمایی کنید؟
    من یک dll طراحی کردم که توش فقط یک button وجود داره، میخوام وقتی تو یک پروژه ویندوزی ازش استفاده می کنم بتونم برای رویداد button که داخل user control هست کد نویسی کنم، آیا این کار شدنیه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fjm11100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    658

    نقل قول: دسترسی به رویدادهای اشیاء داخل User Control

    اره
    یک راهش اینه
    ابتدا دکمه ات را در حالت طراحی از داخل کنترل انتخاب کن در پنجره properties گزینه modifiers را انتخاب کن و آنرا از private به یکی دیگه از دسترسی ها تغییر بده بعد آن button با همه متدها خواص و رویدادها در دسترست است.
    میتونی با نوشتن و زدن دوبار کلید tab رویدادها و متدهای مربوطشان را هم ایجاد کنی

  5. #5

    نقل قول: دسترسی به رویدادهای اشیاء داخل User Control

    بهترین راه اینه اگر جواب نداد که امکان داره اطلاع بده....این کد و به کلاس یوزر کنترلت اضافه کن
    (CSHARP] protected override void OnLeave(System.EventArgs e)
    {

    base.OnLeave(e);
    if(this.Text=="0")
    this.Text = "sucs";

    } [/CSHARP]

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •