نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تعیین آیکن های یک پسوند

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    تعیین آیکن های یک پسوند

    با سلام
    من میخوام کاری کنم که مثلا اگه برنامم با فایلای txt کار میکنه همشون آیکن برناممو بگیرن.
    لطفا راهنمایی کنید

    با تشکر فراوان......................

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: تعیین آیکن های یک پسوند

    باید با ریجستری این کارو بکنی .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار rezamansori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خوزستان - اهواز
    سن
    30
    پست
    140

    نقل قول: تعیین آیکن های یک پسوند

    مي دونيم تو ريجيستر اما كجاش و چجوري آدرس برنامه و ايكون فايل ها رو بديم.
    لطف كن يه نمونه سورس ضميمه كن.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار molana alavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    مازندران (فعلا تهران)
    پست
    150

    نقل قول: تعیین آیکن های یک پسوند

    سلام
    با بقیه مراحل آشنایی دارید؟؟؟


    به هر حال برای اطلاع سایر دوستان هم که شده من تمام مراحل رو ذکر می کنم


    چنانچه پسوند مورد نظر قبلاً ثبت شده از مراحل 1 تا 4 صزف نظر كنيد.
    1 - به مسير HKEY_CLASESS_ROOT برويد و يك كليد با نام يك نقطه و پسوند مورد نظر اضافه كنيد. برای مثال .mp3
    2 - در مقدار (Default) اين كليد يك نام دلخواه بنويسيد (براي مثال MyFile)
    3 - در مسير شماره يك يك كليد با همين نام (براي مثال MyFile) ايجاد كنيد.
    4- تحت کلید فوق یک کلید با نام DefaultIcon بسازید و مسیر آیکون مورد نظر را در ورودی (Default) آن بنوسید

    برای تکمیل کار می توانید مراحل زیر را انجام دهید:

    5 - تحت مسير شماره 2 فوق يك كليد با نام shell ايجاد كنيد.
    6- تحت كليد فوق يك كليد با نام مورد نظر (نامي كه بايد در منوي راست كليك نمايش داده شود) ايجاد كنيد
    7 - تحت كليد فوق يك كليد با نام command ايجاد كنيد.
    8 - در مقدار (Default) كليد فوق مقدار زير را وارد كنيد
    "C:\folder1\MyApp.exe" %L

    البته بديهيست كه مسير فايل اجرايي متناسب با برنامه شما بايد تنظيم بشه.
    (با تشکر از آقای مصافی که در یکی از شایت های برنامه نویسی این جواب منو دادن)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: تعیین آیکن های یک پسوند

    ممنون از شما ولی چطور میشه اینارو تو برنامه کد نویسی کرد تا واسه بار اولی که برنامه میاد بالا این کارا انجام بشه؟؟؟؟؟؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار cardano7
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    کارتون خواب
    پست
    473

    نقل قول: تعیین آیکن های یک پسوند

    نقل قول نوشته شده توسط group45 مشاهده تاپیک
    ممنون از شما ولی چطور میشه اینارو تو برنامه کد نویسی کرد تا واسه بار اولی که برنامه میاد بالا این کارا انجام بشه؟؟؟؟؟؟؟؟
    برخی از کتاب های آموزشی بخشی را برای ارتباط #C با Registry باید داشته باشند. ولی اگه پیدا نکردید این لینک می تونه کمک کنه:

    http://www.csharphelp.com/2007/01/re...-outs-using-c/

    لینک جستجو:
    http://www.google.com.my/search?q=C%...GLL_en___MY394

  7. #7

    نقل قول: تعیین آیکن های یک پسوند

    متد زير براي معرفي فايل به ويندوز است ، اگر نميخوايد با كليك بر روي فايل برنامه شما بالا بياد بخش applicationPath رو خالي بفرستيد.
    using Microsoft.Win32;


    void RegisterMyFile(string fileType, string myIconPath, string applicationPath)
    {
    Registry.ClassesRoot.CreateSubKey("." + fileType).SetValue("", fileType + "File");
    Registry.ClassesRoot.CreateSubKey(fileType + "File").CreateSubKey("DefaultIcon").SetValue(" ", myIconPath);
    Registry.ClassesRoot.CreateSubKey(fileType + "File").CreateSubKey("shell").CreateSubKey("open") .CreateSubKey("command").SetValue("", "\"" + applicationPath + "\"\"%1\"");
    }

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار rezamansori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خوزستان - اهواز
    سن
    30
    پست
    140

    نقل قول: تعیین آیکن های یک پسوند

    هنگامی که کاربر یکی از فایل ها رو اجرا کرد برنامه اجرا میشه ما چطوری اون فایل رو توش باز کنیم؟

  9. #9

    نقل قول: تعیین آیکن های یک پسوند

    چطوری اون فایل رو توش باز کنیم؟
    چطور باز كردنش كه بستگي به برنامه شما داره ، ويندوز آدرس فايل رو به برنامه شما پاس ميده و برنامه شما با توجه به آدرس فايل رو بررسي ميكنه.
    براي بدست آوردن آدرس فايل هم ميتونيد از دستور زير استفاده كنيد
    Environment.GetCommandLineArgs()

    اين متد يك آرايه رشته اي برميگردونه كه اولين خونه اون آدرس فايل اجرايي برنامه و بقيه آدرس فايلهايي است كه روش كليك شده.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •