نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: بیرون کشیدن نتایج از گوگل بوسیله php

  1. #1

    Smile بیرون کشیدن نتایج از گوگل بوسیله php

    سلام دوستان امیدوارم خوب و سلامت باشید رفقای گل

    من میخوام نتایج گوگل رو در سایتم نشون بدم در واقع میخوام اگه اسم یکی از پست های سایتم مثلا: عکسهای جدید هستش میخوام با پی اچ پی نتایج مربوط به این عبارت رو از گوگل بیرون بکشم و در سایتم نشون بدم. در واقع این کارو برای بیشتر شدن کلمات کلیدی میخوام انجام بدم. تو سایت های خارجی سرچ کردم اینو پیدا کردم:

    <?
    $url = 'http://www.google.com/#q=iran';$parts = parse_url($url);$fields = parse_str($parts['query']);echo $fields['q'];
    ?>


    که مثلا نتایج ایران رو نشون بده اما چیزی نمیاره.. دوستان بزرگواری کنید مشکلم حل شه یا اگه کد دیگه ای دارید بدید ممنون میشم مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران، رشت
    پست
    711

    نقل قول: بیرون کشیدن نتایج از گوگل بوسیله php

    اشکال این کد شما، در $fields['q'] است.
    خروجی $parts['query'] یک رشته (string) است نه آرایه.
    می‌تونید یک تابع بنویسید و این رشته را تبدیل به آرایه کنید. یعنی اول بر اساس & و بعد بر اساس = آن را خرد کنید.

  3. #3

    نقل قول: بیرون کشیدن نتایج از گوگل بوسیله php

    نقل قول نوشته شده توسط sama01 مشاهده تاپیک
    اشکال این کد شما، در $fields['q'] است.
    خروجی $parts['query'] یک رشته (string) است نه آرایه.
    می‌تونید یک تابع بنویسید و این رشته را تبدیل به آرایه کنید. یعنی اول بر اساس & و بعد بر اساس = آن را خرد کنید.
    سلام والا من حرفه ای نیستم دوست عزیزم اگه بتونید شما یا بقیه دوستان کمک کنید ممنون میشم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران، رشت
    پست
    711

    نقل قول: بیرون کشیدن نتایج از گوگل بوسیله php

    الآن متوجه شدی من چی گفتم؟

  5. #5

    نقل قول: بیرون کشیدن نتایج از گوگل بوسیله php

    نقل قول نوشته شده توسط sama01 مشاهده تاپیک
    الآن متوجه شدی من چی گفتم؟
    رفیق من برنامه نویس نیستم یه کاربر عادیم اینجا پست دادم تا دوستانی که برنامه نویس هستش بزرگواری کنند در مورد کد کمک کنند

  6. #6

    نقل قول: بیرون کشیدن نتایج از گوگل بوسیله php

    این کد شما چیزی بیرون نمیکشه و فقط عناصر url را جدا کرده

    <?php

    $url = 'http://www.google.com/#q=iran';
    $parts = parse_url($url);
    print_r($parts);
    $fields = parse_str($parts['query']);
    echo $fields;

    ?>

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •