نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: روش به نمایش آوردن ساعت آنالوگ

  1. #1

    Question روش به نمایش آوردن ساعت آنالوگ

    با عرض سلام:

    بنده بدنبال یک ساعت آنالوگ می گردم که توسط آن کاربر بتواند با چرخاندن عقربه ها، زمان مد نظر خود را برای انجام کاری خاص به برنامه اعلام دارد. با کمی جستجو به فایل
    Dll (که به سوال ضمیمه کردم) برخوردم. متاسفانه توضیحاتی برای چگونگی استفاده از این فایل را بدست نیاوردم. چند خط زیر را امتحان کردم اما مفید واقع نشد (حتی نشد که ساعت مذکور بنمایش در آید). خیلی ممنون می شوم که بنده را در این زمینه راهنمایی کنید. چگونه باید کد های زیر برای بنمایش درآوردن ساعت فوق اصلاح نمایم؟

    با تشکر فراوان


    using AnalogClockControl;
    ...
    AnalogClock myClk = new AnalogClock();
    myClk.CreateControl();
    myClk.Visible = true;
    myClk.Show();
    myClk.BringToFront();
    //myClk.Start();

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fjm11100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    658

    نقل قول: روش به نمایش آوردن ساعت آنالوگ

    کافیه به toolbox اضافه بشه بعد بکشی بندازی روی فرمت
    در زمان اجراه هم با new کردن و add کردنش به خصوصیت Controls فرمت

  3. #3

    نقل قول: روش به نمایش آوردن ساعت آنالوگ

    دوست عزیز سلام:
    با تشکر از راهنمای ارزنده تون. در زمان اجرا همانطور که جنابعالی فرمودید توانستم ساعت مذکور را بنمایش بیاورم ولی در زمان طراحی نمی دانم چگونه می توانم به toolbox اضافه اش نمایم. یعنی به toolbox اضافه نمی شود تا بخواهم آن را روی فرم بکشم. خیلی ممنون می شوم اگر بفرمایید چگونه می توانم آن را به toolbox اضافه نمایم.
    با تشکر فراوان

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fjm11100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    658

    نقل قول: روش به نمایش آوردن ساعت آنالوگ

    روی toolbox کلیک راست می کنی. اگه میخوای توی یک دسته بندی جدید بزاریش add tab را انتخاب می کنی
    بعد روی tab مورد نظر کلیک راست و choose items... را انتخاب می کنی و browse را می زنی و dll را انتخاب و ok می کنی

  5. #5

    نقل قول: روش به نمایش آوردن ساعت آنالوگ

    از راهنمایی مفیدتان بسیار ممنونم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •