نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: سوال در مورد یک دکمه از ماشین حساب ویندوز ...فوری

  1. #1

    سوال در مورد یک دکمه از ماشین حساب ویندوز ...فوری

    با سلام
    دوستان کسی میدونه ای دو دکمه که فکر می کنم به هم مربوطند روی ماشین حساب ویندوز چه کاری انجام می دن : Exp و ّF-E برای یه پروژه می خوام اگه میشه کمک کنید .
    کدشون با دلفی چیه ؟
    من برای exp از توابع کتابخونه ای دلفی استفاده کردم و لی جوابی که ماشین حساب ویندوز (xp) می ده یه چیزه دیگه ایه؟؟؟

  2. #2
    F-E سوئچ کردن بین نمایش عدد علمی و نمایش معمولی.
    و Exp برای نوشتن عدد علمی در این ماشین حساب مورد استفاده است.

  3. #3
    با سلام
    کدی که برای دکمه F-E پیدا کردم این کد هست :
    var
    m:string;
    x:real;
    begin
    x:=strtofloat(edit1.Text);
    edit1.Text:=format('%e',[x,m]);
    که وقتی اجرا میشه جوابش اینه مثلا 5 را وارد کرده و بعد F-E را می زنیم :
    5.00000000000000E+000
    حالا چطور میشه یکم روندش کرد که مثل ویندوز باشه و اینهمه صفر نداشته باشه البته جواب درسته فقط خیلی صفر داره در صورتی که توی ماشین حساب ویندوز اینجوری نیست؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Delphi_Developer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    34
    پست
    331
    سلام شاید درست نباشه که این سوال رو اینجا مطرح کنم اما خوب خواهش میکنم کمک کنید آخه خیلی لازم دارم :
    کسی میدونه که © و امثال این رو چجوری میذارن ؟ یعنی با چه کلید هایی ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار jirjirakk
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    wwwroot
    پست
    660
    برای چاپ این کااکتر ها باید کد اسکیشون رو داشته باشی البته اگر توی HTML این کار رو خواسته باشی انجام بدی کد های به خصوص خودشون رو دارن مثلا
    & c o p y; (©)
    برای نمایش شکل کپی استفاده میشه و ...
    آخرین ویرایش به وسیله jirjirakk : شنبه 25 تیر 1384 در 03:38 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Delphi_Developer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    34
    پست
    331

    جواب

    برای چاپ این کااکتر ها باید کد اسکیشون رو داشته باشی البته اگر توی HTML این کار رو خواسته باشی انجام بدی کد های به خصوص خودشون رو دارن مثلا
    & c o p y; (©)
    برای نمایش شکل کپی استفاده میشه و ...
    منظورت رو نفهمیدم == من کلیدهاش رو میخواستم یعنی رو Keyboard باید چه دکمه هایی رو بزنی تا این رو Type کنه

  7. #7
    با سلام
    Alt+0169
    با تشکر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Delphi_Developer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    34
    پست
    331
    سلام - آقا دمت گرم --- ببینم واسه بقیش رو هم داری مثلا اونی که مثل همینه © اما بجای C چیز دیگه ای هست مثل TM یا R و ...

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار merced
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    خراسان جنوبي
    پست
    562
    ms-Word رو باز کن ... منوی Insert ---->> Symbol اونجا بگرد دنبال کارکترت .. هر کدوم رو انتخاب کنی اون پایین کدش رو میگه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Delphi_Developer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    34
    پست
    331
    ms-Word رو باز کن ... منوی Insert ---->> Symbol اونجا بگرد دنبال کارکترت .. هر کدوم رو انتخاب کنی اون پایین کدش رو میگه
    Agha damet garm karam dorost shod

    Mamnoon

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •