نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل با حروف فارسی !!!!

  1. #1

    Question مشکل با حروف فارسی !!!!

    سلام
    من با ویژوال استودیو 2008 کار میکنم،هر چی زور میزنم تا یه ترکیب از حروف و اعداد فارسی رو که با کاما از هم جدا شدن کنار هم بزارم نمیشه و بهم میریزن،به نظرتون این ممکنه مشکل ویندوزم که سون هست باشه ؟؟؟؟؟
    پساپیش تشکر میکنم

  2. #2

    نقل قول: مشکل با حروف فارسی !!!!

    فکر نکنم مشکل از سون باشه!
    تکه کد مورد نظرتون رو بذارید تا ببینیم چه خبره!

  3. #3

    نقل قول: مشکل با حروف فارسی !!!!

    string temp = Subject.Text + "," + CategoryCode.ToString() + "," + StartDate.Text + "," + EndDate.Text + "," + Comment.Text + "," + Level.Rating.ToString()+"";
    level یه کنترل ستاره داره که برای میزان علاقه استفاده میشه و یه عدد int برمی گردونه،وقتی این عدد برداشته میشه درست میشه اما با اضافه شدنش همه چی بهم میریزه؛در ضمن مشکل از کنترل نیست چون یه عدد رو دستی هم اضافه میکنم خراب میشه،کلا با عدد دوم مشکل داره!!!!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •