نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چطور به یک data grid یک رکورد اضافه کنم؟

  1. #1

    Question چطور به یک data grid یک رکورد اضافه کنم؟

    سلام
    چطور به یک data grid یک رکورد اضافه کنم؟
    و می خوام آخر هر رکورد یک button داشته باشم .
    ممنون می شم راهنماییم کنین تا یاد بگیرم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    501

    نقل قول: چطور به یک data grid یک رکورد اضافه کنم؟


    datagridbiew.rows.add();


    یک ستون از نوع button تعریف کنی حله

  3. #3

    Question نقل قول: چطور به یک data grid یک رکورد اضافه کنم؟

    ممنون
    با این کدی که نوشتین نتونستم یک رکورد رو از data base بخونم و وارد data grid کنم .
    هر فیلد رو جداگانه مقدار دهی کردم .
    می شه یک رکورد رو یکباره وارد data grid کنم ؟
    یک دکمه هم آخر هر رکورد گذاشتم . حالا می خوام برای اون دکمه دستور مشخصی بنویسم .
    کجا می تونم برای دکمه آخر رکورد دستور مشخص اش رو بنویسم؟

    ممنون میشم راهنمایی ام کنین

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار daivid_ d31r1
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم اما شهر من هم کاشان نیست
    پست
    112

    نقل قول: چطور به یک data grid یک رکورد اضافه کنم؟

    سلا م دوست من

    datagrid.rows.add(new object
    {field1,filed2,field3 field4.. } []

    تعدا فیلدهات به انداره تعداد ستونهاتون منهای یک باشه تا اون ستون باتن مقدار دهی نشه و خطا نده
    و فیلد ها هم همون داده هایی هستن که از دیتا بیست آوردی که میتونی از یک دیتا تیبل استفاده کنی
    چه دستوری میخای بنویسی؟

  5. #5

    Question نقل قول: چطور به یک data grid یک رکورد اضافه کنم؟

    من می خوام دقیقا یک رکورد رو بخونم و توی data grid بنویسم

    اما دستوری که برای دکمه مورد نظرم می خوام داشته باشم , دستور حذف هست .
    می خوام با زدن اون دکمه اون رکورد حذف بشه . هم از data grid و هم از data base

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار daivid_ d31r1
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم اما شهر من هم کاشان نیست
    پست
    112

    نقل قول: چطور به یک data grid یک رکورد اضافه کنم؟

    سلام دوست من
    من دقيقا نمي دوم ميشه يا نه!چون امتيحان نكردم!
    اما ميتوني براي همون ستون يه ايونت تعريف كني! وتو اون ايونت دستوراتي كه ميخاي رو بنويسي
    از جمله حذف از ديتا گريد و حذف از پايگاه داده تون
    حذف از گريد هم كه اسونه
    با دستور () removat كه تو توضيحات پايين همين دستور ميگه بر چه اساسي ميتوني سطري رو حذف كني امتحان كن
    موفق باشيد
    _____________________
    عشق او باز اندر آوردم به بند
    كوشش بسيار نامد سودمند

  7. #7

    نقل قول: چطور به یک data grid یک رکورد اضافه کنم؟

    اگه اطلاعات به Datagridview باند شده باشه قکر نکنم بتونی به این راحتی حذف کنی بلکه باید اول شی رو از Datagridview ُ انتخاب کنی بعد از دیتابیس حذف کنی و بعد دوباره datagridview رو به اطلاعات دیتابیس باند کنی

    دستور انتخاب شی از گریدویو
    foreach(datagridviewrows row in datagridview1.selectedrows)
    {
    selectstudent=row.databounditem as student;
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •