مشاهده دست آورد نظرسنجی: تا چه اندازه ای این مطالب برای شما مفید بوده است ؟

رای دهنده
273. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • واقعا به این مطالب احتیاج داشتم

    139 50.92%
  • بسیار مفید بود

    146 53.48%
  • قبلا یه جای دیگه خونده بودم

    11 4.03%
  • کاربردی نیست

    2 0.73%
  • به دردم نخورد

    9 3.30%
نظرسنجی چند گزینه ای
نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: مطالبی در مورد DataGridView

  1. #1
    کاربر جدید آواتار amiramt
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    نصف جهان
    سن
    32
    پست
    21

    Cool مطالبی در مورد DataGridView

    با سلام

    در این تاپیک قصد داریم مطالب کمیاب و مفید و کاربردی در مورد دیتا گرید ویو را برایتان ارسال کنیم .

    از تمام صفحات این تاپیک دیدن نمایید شاید مطلب مورد نظر شما در صفحات دیگر باشد .

    شما می توانید این مطالب را در وبلاگم مشاهده نمایید .
    wWw.Dgv.Blogfa.Com
    آخرین ویرایش به وسیله amiramt : سه شنبه 30 شهریور 1389 در 15:13 عصر

  2. #2
    کاربر جدید آواتار amiramt
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    نصف جهان
    سن
    32
    پست
    21

    Post آرگومان e در رویدادهای کنترل ها

    چیزی که من از آرگومان e در رویدادها فهمیدم اینکه e آرگومانی است که می تواند حاوی اطلاعاتی در مورد آن رویداد باشد . مثلا در رویداد کلیک می توان با کمک این آرگومان متوجه شد که کدام دکمه موس فشرده شده است و در Datagrid معرف سلولی است که بروی آن کلیک شده یا در حال ویرایش است و یا به آن سلول وارد شده ایم .مثلا



    private void dataGridView1_CellMouseDown( object sender , DataGridViewCellMouseEventArgs e )
    {
    if ( e.Button == MouseButtons.Left )
    {
    //---- اگر دکمه چپ ماوس روی دیتا گرید فشرده شد
    }
    if ( e.ColumnIndex == 1 )
    {
    //---- ( اگر ستونی که ماوس روی آن فشرده شده است ستون با اندیس 1 است.( یعنی ستون دوم در دیتاگرید

    }
    if ( e.RowIndex == 2 )
    {
    //---- ( اگر سطری که ماوس روی آن فشرده شده است سطر با اندیس 2 است.( یعنی روی سطر دوم در دیتاگرید کلیک شده
    }

    }









    private void dataGridView1_KeyPress( object sender , KeyPressEventArgs e )
    {
    if ( e.KeyChar == 'م' )
    {
    //--- اگر حرف 'م' فشرده شده است
    }
    }









    private void dataGridView1_KeyDown( object sender , KeyEventArgs e )
    {
    if ( e.KeyCode == Keys.Escape )
    {
    //---- فشرده شده است Esc اگر کلید فشرده

    }

    if ( e.KeyCode == Keys.Up )
    {
    //---- اگر کلید اروکی بالا فشرده شده شده است
    }
    }




    توجه کنید که رویداد keypress و keyDown در TextBox هم شبیه به همین است .

  3. #3
    کاربر جدید آواتار amiramt
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    نصف جهان
    سن
    32
    پست
    21

    نقل قول: مطالبی کمیاب در مورد Data Grid View

    انتخاب 20 آیتم آخر از دیتابیس


    select top(20) name , family from tbl_Student order by mycode desc



    برای اینکه همیشه رکوزد آخر برای فعال باشد در رویداد مناسب کد زیر را بنویسید

    Dgv.CurrentCell = Dgv.Rows[ Dgv.RowCount - 1 ].Cells[ 0 ]; // فعال کردن رکورد آخر
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 15 تیر 1394 در 01:15 صبح

  4. #4
    کاربر جدید آواتار amiramt
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    نصف جهان
    سن
    32
    پست
    21

    Cool DataGrid جدید و همه کاره !!!

    با استفاده از این دیتاگرید که به صورت یه Component می باشد می توانید کارهای زیاد و عجیبی که دیتاگرید معمولی این قابلیت ها را ندارد را انجام دهید چند نمونه کار هایی که می توانید انجام دهید :







    برای آموزش و طریقه ی کار با این دیتاگرید به ادرس زیر بروید

    http://www.rustemsoft.com/dgvcolumns.asp#


    فایل این دیتاگرید را می توایند از لینک زیر دانلود کنید .

    http://www.rustemsoft.com/DataGridViewColumnsTrial.zip

  5. #5
    کاربر جدید آواتار amiramt
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    نصف جهان
    سن
    32
    پست
    21

    Wink قابلیت MaskTextBox در DataGridView

    این هم ابزاری که MaskTextBox رو به DataGridView اضافه می کنه.
    تنها کاری که باید بکنین اینه:
    1. روی Project، کلیک راست کنین
    add reference2.
    3. دکمه Add رو بزنین.
    4. به تب Browse برین.
    5. فایل Attach شده رو انتخاب کنین و دکمه Ok رو فشار بدین.
    6. به فرمتون برین و یه DataGridView بکشین.
    7. حالا از Properties ها DataGridView، گزینه Columns رو انتخاب کنین.
    8. توی لیست Type، یه گزینه اضافه شده به نام DataGridViewMaskedTextColumn و این همون چیزیه که شما می خواین و در همین جا با استفاده از خاصیت Mask می توانید قالب خود را مشخص کنید مثلا
    ###,##,##

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله amiramt : دوشنبه 29 شهریور 1389 در 15:36 عصر

  6. #6

    نقل قول: مطالبی کمیاب در مورد Data Grid View

    اگه می خواهید با زدن اینتر به جای رفتن به سطر بعدی به ستون بعدی برید کد زیر مشکلتون رو حل می کنه :

    protected override bool ProcessCmdKey(ref Message msg, Keys keyData)
    {
    const int WM_KEYDOWN = 0x100;
    const int WM_SYSKEYDOWN = 0x104;
    if ((msg.Msg == WM_KEYDOWN) || (msg.Msg == WM_SYSKEYDOWN))
    {
    switch (keyData)
    {
    case Keys.Enter:
    try
    {
    grid1.CurrentCell = grid1[grid1.CurrentCell.ColumnIndex + 1, grid1.CurrentCell.RowIndex];
    }
    catch { }
    return true;
    case Keys.Right:
    try
    {
    grid1.CurrentCell = grid1[grid1.CurrentCell.ColumnIndex - 1, grid1.CurrentCell.RowIndex];
    }
    catch { }
    return true;
    case Keys.Left:
    try
    {
    grid1.CurrentCell = grid1[grid1.CurrentCell.ColumnIndex + 1, grid1.CurrentCell.RowIndex];
    }
    catch { }
    return true;
    case Keys.Up:
    try
    {
    grid1.CurrentCell = grid1[grid1.CurrentCell.ColumnIndex, grid1.CurrentCell.RowIndex - 1];
    }
    catch { }
    return true;
    case Keys.Down:
    try
    {
    grid1.CurrentCell = grid1[grid1.CurrentCell.ColumnIndex, grid1.CurrentCell.RowIndex + 1];
    }
    catch { }
    return true;
    }
    }
    return base.ProcessCmdKey(ref msg, keyData);
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 15 تیر 1394 در 01:38 صبح

  7. #7

    نقل قول: مطالبی کمیاب در مورد Data Grid View

    سلام اين بگيريد بد نيست
    http://www.windowsclient.net/Samples...View%20FAQ.doc

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    412

    نقل قول: مطالبی کمیاب در مورد Data Grid View

    سلام دوستان
    با این کد می تونین کلید اینتر را در یک سلول کنترل کنید

    public class MyDataGridView : DataGridView
    {
    private protectedoverridebool ProcessDialogKey(Keys keyData)
    {
    if (keyData == Keys.Enter)
    {
    DataGridViewCell cell = CurrentCell;
    base.ProcessDialogKey(keyData);
    CurrentCell = Rows[cell.RowIndex].Cells[cell.ColumnIndex + 1];
    returntrue;
    }
    returnbase.ProcessDialogKey(keyData);
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 15 تیر 1394 در 01:18 صبح

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار amireto
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    سرزمین جاودان ایران - آمل
    سن
    41
    پست
    67

    افزودن هر تعداد ردیف جدید به Data Grid View در هر نقطه که بخواهید(ابتدا ، انتها و ..)

    با سلام خدمت همه دوستان
    این کد برای افزودن یک یا چند ردیف جدید به هر جای گرید که بخواهید (ابتدا انها رکورد فعلی)
    البته گریدی که بایند نباشه
    امیدوارم که مفید باشد

    private void AddRows(params DataGridViewRow[] rows)
    {
    InsertRows(dataGridView1.CurrentRow.Index , rows);
    }//جایی که باید رکورد اضافه شود

    // Workaround for bug that prevents DataGridViewRowCollection.InsertRange
    // from working when any rows before the insertion index are selected.
    private void InsertRows(int index, params DataGridViewRow[] rows)
    {
    System.Collections.Generic.List<int> selectedIndexes =
    new System.Collections.Generic.List<int>();
    foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.SelectedRows)
    {
    if (row.Index >= index)
    {
    selectedIndexes.Add(row.Index);
    row.Selected = false;
    }
    }
    dataGridView1.Rows.InsertRange(index, rows);
    foreach (int selectedIndex in selectedIndexes)
    {
    dataGridView1.Rows[selectedIndex].Selected = true;
    }
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    DataGridViewRow row = new DataGridViewRow();
    AddRows(row);
    }


    و خلاصه کد افزودن یک رکورد در جای دلخواه


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    DataGridViewRow row = new DataGridViewRow();
    dataGridView1.Rows.InsertRange(dataGridView1.CurrentRow.Index, row);
    }
    آخرین ویرایش به وسیله amireto : یک شنبه 12 دی 1389 در 21:22 عصر

  10. #10

    نقل قول: افزودن هر تعداد ردیف جدید به Data Grid View در هر نقطه که بخواهید(ابتدا ، انتها و ..)

    سلام
    سوالات متداول از DataGridView
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    کاربر جدید آواتار amiramt
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    نصف جهان
    سن
    32
    پست
    21

    Lightbulb مرتب سازی Data Grid View بر حسب یک ستون خاص

    سلام
    امروز خودم می خواستم به صورت برنامه نویسی دیتا گریدم را بر حسب یک ستون مرتب کنم ، هرچی به کدها دسته و پنجره نرم کردم نشد ، از دستور Sort هم استفاده کردم ، ولی نمی دونم چه جوری ازش استفاده کنم
    در هر صورت موفق شدم این کار را با کمک نت انجام بدم.
    گفتم این یک خط کد را برا شما هم بذارم ، شاید به کارتون بیاد .

    Dgv1.Sort(Dgv1.Columns["mycode"], ListSortDirection.Ascending);
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 15 تیر 1394 در 01:19 صبح

  12. #12

    جستجو با ctrl+f

    من یک گرید دارم و میخوام وقتی ctrl+f زدم اگه یک ستون انتخاب شده باشد یک فرم ظاهر شود و کاربر در تکست باکس روی فرم مقدار را وارد کند و با زدن دکمه جستجو سلولی که این مقدار را دارد را انتخاب کند
    اگه لطف کنید برنامه را ببینید ممنون میشم
    خیلی خیلی بهش احتیاج دارم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار shahab_ss
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    bangkok
    سن
    43
    پست
    434

    نقل قول: جستجو با ctrl+f

    با فرض اینکه شما در یک فرم این کنترل ها رو داشته باشید :

    DatagridView dgvUser;
    TextBox txt_Search;




    int _Column = 0;
    int _Row = 0;
    private void SearchGrid()
    {
    dgvUser.deSelectGrid(dgvUser);

    //maxSearches = the # of cells in the grid
    int maxSearches = dgvUser.Rows.Count * dgvUser.Columns.Count + 1;
    int idx = 1;
    bool isFound = false;
    string searchValue = txt_Search.Text.ToUpper();

    if (Convert.ToBoolean(txt_Search.Text.Length))
    {
    // If the item is not found and you haven't looked at every cell, keep searching
    while ((!isFound) & (idx < maxSearches))
    {
    // Only search visible cells
    if (dgvUser.Columns[_Column].Visible)
    {
    // Do all comparing in UpperCase so it is case insensitive
    if (dgvUser[_Column, _Row].Value != null && dgvUser[_Column, _Row].FormattedValue.ToString().ToUpper().Contains(sear chValue))
    {
    // If found position on the item
    //dgvUser.FirstDisplayedScrollingRowIndex = _Row;
    //dgvUser[_Column, _Row].Selected = true;
    BindingManagerBase bmb = this.BindingContext[dgvUser.DataSource, dgvUser.DataMember];
    bmb.Position = _Row;

    isFound = true;
    txtStatus.ResetText();

    }
    }

    // Increment the column.
    _Column++;

    // If it exceeds the column count
    if (_Column == dgvUser.Columns.Count)
    {
    _Column = 0; //Go to 0 column
    _Row++; //Go to the next row

    // If it exceeds the row count
    if (_Row == dgvUser.Rows.Count)
    {
    _Row = 0; //Start over at the top
    }
    }

    idx++;
    }

    // If isFound = false then the phrase has not been found in the grid
    if (!isFound)
    {
    txtStatus.Text = "Item Not Found";
    }
    }
    }

  14. #14
    کاربر جدید آواتار amiramt
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    نصف جهان
    سن
    32
    پست
    21

    نقل قول: مطالبی کمیاب در مورد Data Grid View

    نقل قول نوشته شده توسط ucnazard مشاهده تاپیک
    سلام منظور من از متفاوت بودن ، متفاوت بودن نوع داده ايي ستون نيست
    من ميخام ببينم چطوري ميشه براي هر سطر در ستون كومبو باكس دوم مقادير متفاوتي داشت كه اين مقادير رو از ديتابيس توش لود ميكنيم؟؟
    منم همین کار را تو پروژه ام انجام دادم ، به صورت زیر عمل کنید :


    private void Dgv_Main_CellEndEdit(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    if (e.ColumnIndex == Dgv_Main.Columns["Col_Article_Name"].Index)
    {
    Cls_Main.Cls_Articles put = new Cls_Main.Cls_Articles();
    DataGridViewComboBoxCell Cell_Unit1 = new DataGridViewComboBoxCell();
    put.Put_Unit_Article_To_Dgv_Cell(Convert.ToString( Dgv_Main["Col_Article_Name", e.RowIndex].Value), ref Cell_Unit1);
    ((DataGridViewComboBoxCell)Dgv_Main.Rows[e.RowIndex].Cells["col_unit_article"]).DataSource = Cell_Unit1.Items;
    }

    }




    public void Put_Unit_Article_To_Dgv_Cell(String _Article_Name, ref DataGridViewComboBoxCell Cell_Unit)
    {
    source(" select unit from tbl_articles where name ='" + _Article_Name + "'");
    Cell_Unit.Items.Clear();
    for (int i = 0; i < ds.Tables["t1"].Rows.Count; i++)
    {
    Cell_Unit.Items.Add(ds.Tables["t1"].Rows[i]["unit"].ToString());

    }
    }

    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 15 تیر 1394 در 01:28 صبح

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار amireto
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    سرزمین جاودان ایران - آمل
    سن
    41
    پست
    67

    نقل قول: مطالبی کمیاب در مورد Data Grid View

    سلام دوست عزيز
    من هم مدتي پيش چنين مشكلي داشتم و مطرح كردم كسي جواب نداد بالاخره با سعي و تلاش و جمع اوري مطالب پراكنده اين سايت اين مشكل را يه جوري حل كردم
    .اما مشتري در عين حال دلش مي خواد وقتي كه اينتر و مي زنه فوكوس به سلول سمت چپي بره در همان رديف (چون فرم فارسي هست و رايت تو لفت)،
    براي حل اين مشكل مطالب فراوونه اما من يك كلاس تو پروژم درست كردم كه اون كلاس از ديتاگريد خود ويژوال يا هر ديتاگريدي از كامپوننت هاي مختلف ارث ميبره و خواص و متدهاي مورد نظرم رو بهش افزودم

    bool enterIsTab = true;
    public bool EnterIsTab
    {
    get
    {
    return enterIsTab;
    }
    set
    {
    enterIsTab = value;
    }
    }


    protected override bool ProcessCmdKey(ref System.Windows.Forms.Message msg, System.Windows.Forms.Keys keyData)
    {
    if (msg.WParam.ToInt32() == (int)Keys.Enter)
    {
    if (enterIsTab)
    {
    SendKeys.Send("{tab}");
    return true;
    }

    }

    return base.ProcessCmdKey(ref msg, keyData);
    }


    و وقتي مثلا به سلول چهارم ميرسه و اينتر رو مي زنه فوكوس به سلول پنجم نبايد بره ، بلكه بايد رديف جاري رو ترك كنه و بره به رديف بعدي در ضمن يادمون نره كه بايد به ستون دوم رديف بعدي بره چون ستون اول رديف هست و تنها كارش اينكه يه شماره رديف بندازه(read only هستش) .
    براي حل اين مشكل اگر از روش من استفاده كني بايد در رويداد _CellEnter ديتاگريد روي فرمت
    خواصيت enterIsTab ديتاگريد رو false و پس از خروج دوباره true كني

    if (e.ColumnIndex == 4)
    {
    grdDatagrid.EnterIsTab = false;
    }


    حال در رويداد _KeyDown مربوط به ديتاگريد چنين كدي بايد بنويسي

    if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    {
    if (grdDatagrid.CurrentCell.ColumnIndex == 4)
    {
    grdDatagrid.Rows.Add();
    grdDatagrid.CurrentCell = grdDatagrid[1, grdDatagrid.RowCount - 1];
    grdDatagrid.BeginEdit(true);

    }
    {

    عدد 1 يعني دومين ستون حال مي تونه هر ستوني باشه
    اميدوارم مشكل با اين توضيحات حل بشه

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: مطالبی کمیاب در مورد Data Grid View

    نقل قول نوشته شده توسط zahracomputer مشاهده تاپیک
    سلام
    با تشکر از اطلاعات کاملتون من تمام پست ها رو خوندم. من نیاز دارم یک شماره ردیف در DataGridView داشته باشم. که هنگامب که سطری حذف میشه یا سطری جدید اضافه می شه باز هم شماره ردیف درست نمایش داده بشه.
    چطور میتونم این کار رو انجام بذم
    با تشکــــــــر

      private void dataGridViewX1_RowPostPaint(object sender, DataGridViewRowPostPaintEventArgs e)
    {
    using (SolidBrush b = new SolidBrush(Color.Black))
    {
    e.Graphics.DrawString((e.RowIndex).ToString(),
    e.InheritedRowStyle.Font, b,
    (sender as DataGridView).Width - e.RowBounds.Location.X - 5,
    e.RowBounds.Location.Y + 4);
    }
    }

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: مطالبی کمیاب در مورد Data Grid View

    با استفاده از این متد و کلاس کمکی اون میتونید از دیتاگریدویو یه دیتاتیبل بگیرید (هرجوری که دیتاگرید داره اطلاعات نشون میده به همون صورت براتون یه دیتاتیبل برمیگردونه)

            public static DataTable GetDataGridViewDataSource(DataGridView dgv)
    {
    DataTable dt = new DataTable("dt");

    try
    {
    List<DataGridViewRowInfo> MyColumns = new List<DataGridViewRowInfo>();
    foreach (DataGridViewColumn dgvC in dgv.Columns)
    {
    if (dgvC.Visible != false && dgvC.Name.ToLower() != "grd_id")
    {
    DataGridViewRowInfo info = new DataGridViewRowInfo(dgvC.Name, dgvC.HeaderText);
    MyColumns.Add(info);
    }
    }
    foreach (DataGridViewRowInfo info in MyColumns)
    {
    DataColumn dc = new DataColumn(info.HeaderText);
    dt.Columns.Add(dc);
    }
    for (int i = 0; i != dgv.Rows.Count; i++)
    {
    DataRow dr = dt.NewRow();
    foreach (DataGridViewRowInfo info in MyColumns)
    {
    dr[info.HeaderText] = dgv.Rows[i].Cells[info.Name].EditedFormattedValue.ToString();
    }
    dt.Rows.Add(dr);
    }
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }

    return dt;
    }




     public class DataGridViewRowInfo
    {
    string _Name;
    string _HeaderText;

    public DataGridViewRowInfo()
    {
    }

    public DataGridViewRowInfo(string name, string headerText)
    {
    _Name = name;
    _HeaderText = headerText;
    }

    public string Name { get { return _Name; } set { _Name = value; } }
    public string HeaderText { get { return _HeaderText; } set { _HeaderText = value; } }

    public override string ToString()
    {
    return _HeaderText;
    }
    }

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نمایش نام بجای کد در گریدویو

    فرض کنیم دوتا جدول دارم اولی جدول واحدها شامل کد واحد و نام واحد

    دومی جدول کالا شامل کد کالا - کد واحد - نام کالا

    حالا اگه بخایم گردیدویو رو به جدول کالا بایند کنیم طبیعتا تو گرد فیلدهای کد کالا- کد واحد و نام کالا دیده خواهند شد. حالا اگه بخایم بجای کد واحد ، نام واحد تو گرید بیاد:

    اول رو گرید راست کلیک کرده بعد Edit Columns

    بعد فیلد کد واحد رو از لیست Column های گرید انتخاب میکنیم بعد از سمت راست Column Type اونو باز

    میکنیم و قرارش میدیم DayaGridViewComboBoxColumn

    بعد از اینکه Column Type رو تغییر دادیم چهار تا آیتم به این لیست اضافه میشه

    شامل Items - DataSource - DisplayMember - ValueMember

    1.JPG

    حالا میتونیم این کامبوباکس رو به تیبل واحد بایند کنیم و DisplayMember اونو بذاریم Name از جدول واحد

    و ValueMember اونو بذاریم Code از جدول واحد.

    در اینصورت بجای کد واحد نام واحد تو گرید دیده میشه

    فقط میمونه یه نکته کوچیک اونم اینکه این ستون داخل گرید بصورت یه کامبو دیده میشه

    2.JPG

    فقط کافیه خاصیت DisplayStyle مربوط به اون ستون رو به Nothing ست کنیم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    DataGridView CellBlink

    DataGridView CellBlink
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    یه مرجع خوب برا کار با DataGridView


    یه فایل Pdf خوب جهت بررسی امکانات و برنامه نویسی DataGridView


    http://ifile.it/93ghw6n

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    مثالهای کاربردی در زمینه کار با دیتاگریدویو

    مثالهای کاربردی در زمینه کار با دیتاگریدویو

    http://www.dotnetspider.com/resources/Category532.aspx

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار رافعی مهدی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Sydney
    سن
    40
    پست
    272
    فقط عدد در سلول دیتاگرید ویو، تنها کافی است یک delegate برای این کار بسازیم:

            private KeyPressEventHandler editingControlKeyPressedHandler = delegate(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    if (!char.IsNumber(e.KeyChar) && !char.IsControl(e.KeyChar))
    e.Handled = true;
    };

    private void dataGridView1_EditingControlShowing(object sender, DataGridViewEditingControlShowingEventArgs e)
    {
    TextBox editingTextBox = e.Control as TextBox;

    if (dataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex == dataGridView1.Columns["colCount"].Index)
    {
    if (editingTextBox != null)
    editingTextBox.KeyPress += editingControlKeyPressedHandler;
    }
    else
    if (editingTextBox != null)
    editingTextBox.KeyPress -= editingControlKeyPressedHandler;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 15 تیر 1394 در 01:36 صبح

  23. #23
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    خوزستان - شوشتر
    سن
    32
    پست
    40

    نقل قول: مطالبی در مورد DataGridView

    سلام ذخیره اطلاعات دیتا گرید لود مجدد به همان شکلی که بوده چطوریه؟

تاپیک های مشابه

  1. یه راهنمای جامع با ارزش در مورد DataGridView
    نوشته شده توسط odiseh در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 24 بهمن 1386, 18:38 عصر
  2. یک سئوال در مورد DataGridView
    نوشته شده توسط first_squit در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 07 آبان 1386, 10:46 صبح
  3. درخواست مطالبی در مورد mobile IP
    نوشته شده توسط balis_pascal در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 آبان 1384, 08:08 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •