نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: غیر فعال کردن قسمتی از html با css یا js

  1. #1

    Question غیر فعال کردن قسمتی از html با css یا js

    من چه جوری میتونم با استفاده از css یا جاوا قسمتی از کدهای اچ تی ام ال رو از کار بندازم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamiii
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب
    سن
    37
    پست
    365

    نقل قول: غیر فعال کردن قسمتی از html با css یا js

    سوالتون خیلی واضح نیست.
    منظوری که من برمی دارم اینه که یه قسمتی از کدهای html تو مرورگر نمایش داده نشه.

    با استفاده از css می تونین ویژگی display:none رو به هر کلاسی می خواین اضافه کنین تا تگ html مربوط به این کلاس در مرورگر نمایش داده نشه، پر واضحه که به کمک js یا jquery هم میشه این کار رو پویاتر کرد.

    تو خود html هم اگه یه قسمتی رو کامنت کنید نمایش داده نمیشه دیگه.

    منظورتون همین بود؟

  3. #3

    نقل قول: غیر فعال کردن قسمتی از html با css یا js

    نه منضور من این بود که اگر کد های html رو در قسمتی از قالب بنویسیم نمایش داده شوند ولی هیچ عکس العملی نداشته باشند. مثل تگ
    <b>

    که متن رو بلد میکنه وقتی بین اون کد کزاشته بشه دیگه متن رو بلد نکنه.
    نکته: من از حروف یونیکد نمیخواهم استفاده کنم!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: غیر فعال کردن قسمتی از html با css یا js

    باید کد های اچ تی ام ال رو با کد های رمز گذاری شده جایگزین کنید

  5. #5

    نقل قول: غیر فعال کردن قسمتی از html با css یا js

    نقل قول نوشته شده توسط binyaft مشاهده تاپیک
    باید کد های اچ تی ام ال رو با کد های رمز گذاری شده جایگزین کنید
    منظورتون رو نفهمیدم ولی من میخوام ببینم که کد اسکریپت یا css برای این کار هست یا نیست؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Hell Lord
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    Hell
    پست
    230

    نقل قول: غیر فعال کردن قسمتی از html با css یا js

    همچین چیزی؟
    <!-- <b> -->

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    شهرک واوان
    پست
    56

    نقل قول: غیر فعال کردن قسمتی از html با css یا js

    سلام دوست عزیز

    برای این کار بهتره که به این صورت عمل کنی :
    برای چاپ تگها ، مثلا <html> به این صورت بنویس
    کد HTML:
    &lt; html &gt;
    یعنی بجای > بنویس
    &lt;


    و بجای < هم بنویس
    &gt; 


    امیدوارم مشکلتون حل بشه

    موفق باشین

  8. #8

    Arrow نقل قول: غیر فعال کردن قسمتی از html با css یا js

    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba_apadana مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز

    برای این کار بهتره که به این صورت عمل کنی :
    برای چاپ تگها ، مثلا <html> به این صورت بنویس
    کد HTML:
    &lt; html &gt;
    یعنی بجای > بنویس
    &lt;
    و بجای < هم بنویس
    &gt; 
    امیدوارم مشکلتون حل بشه

    موفق باشین

    ممنون از پاسختون.
    من این رو میدونستم و من نمیخوام از کدهای یونیکد استفاده کنم. من میخواستم مثل زیر باشد:

    <html>
    <head>
    <style>
    .code{Code Style}
    </style>
    </head>
    <body>
    <div class="code">
    در اینجا هر کدی بنویسیم فقط نمایش داده میشود
    و هیچ گونه تاثیری ندارد
    </div>
    </body>
    </html>


  9. #9

    نقل قول: غیر فعال کردن قسمتی از html با css یا js

    کسی میتونه کمک کنه؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: غیر فعال کردن قسمتی از html با css یا js

    اونجوری باشه و در صفحه همونجوری نمایش بده؟؟؟؟
    مثل کد زیر
    <b>123456</b>

    مثال بالا رو با جاوا اسکریپت انجام میدن
    کد همون <b></b> هست فقط با جاوا اسکریپت یه کار هایی میکنن اینجوری میشه ، از عبارت با قاعده در جاوا اسکریپت استفاده کنید

  11. #11

    Question نقل قول: غیر فعال کردن قسمتی از html با css یا js

    نقل قول نوشته شده توسط binyaft مشاهده تاپیک
    اونجوری باشه و در صفحه همونجوری نمایش بده؟؟؟؟
    مثل کد زیر
    <b>123456</b>

    مثال بالا رو با جاوا اسکریپت انجام میدن
    کد همون <b></b> هست فقط با جاوا اسکریپت یه کار هایی میکنن اینجوری میشه ، از عبارت با قاعده در جاوا اسکریپت استفاده کنید

    منظورتون اینه که وقتی موس رو روش میبری چندتا گزینه فعال میشوند؟
    چه جوری باید این کار رو انجام داد؟
    این کد جاوا اسکریپت رو از کجا بیاورم؟

  12. #12

    Question نقل قول: غیر فعال کردن قسمتی از html با css یا js

    نقل قول نوشته شده توسط binyaft مشاهده تاپیک
    اونجوری باشه و در صفحه همونجوری نمایش بده؟؟؟؟
    مثل کد زیر
    <b>123456</b>

    مثال بالا رو با جاوا اسکریپت انجام میدن
    کد همون <b></b> هست فقط با جاوا اسکریپت یه کار هایی میکنن اینجوری میشه ، از عبارت با قاعده در جاوا اسکریپت استفاده کنید
    منظورتون این هست که وقتی موس رو روی کد میبرم منویی باز میشه؟
    این کار رو چه جوری باید انجام بدم؟

  13. #13

    نقل قول: غیر فعال کردن قسمتی از html با css یا js

    نقل قول نوشته شده توسط ParsiMan مشاهده تاپیک
    ممنون از پاسختون.
    من این رو میدونستم و من نمیخوام از کدهای یونیکد استفاده کنم. من میخواستم مثل زیر باشد:

    <html>
    <head>
    <style>
    .code{Code Style}
    </style>
    </head>
    <body>
    <div class="code">
    در اینجا هر کدی بنویسیم فقط نمایش داده میشود
    و هیچ گونه تاثیری ندارد
    </div>
    </body>
    </html>

    از تگ pre استفاده کنید
    <pre> کد مورد نظر </pre>

  14. #14

    نقل قول: غیر فعال کردن قسمتی از html با css یا js

    نقل قول نوشته شده توسط ParsiMan مشاهده تاپیک
    ممنون از پاسختون.
    من این رو میدونستم و من نمیخوام از کدهای یونیکد استفاده کنم. من میخواستم مثل زیر باشد:

    <html>
    <head>
    <style>
    .code{Code Style}
    </style>
    </head>
    <body>
    <div class="code">
    در اینجا هر کدی بنویسیم فقط نمایش داده میشود
    و هیچ گونه تاثیری ندارد
    </div>
    </body>
    </html>

    از تگ pre استفاده کنید

    <pre> کد مورد نظر </pre>

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار anvar
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    Burbank, California
    پست
    520

    نقل قول: غیر فعال کردن قسمتی از html با css یا js

    کلا به همچنین کتابخونه های سینتکس هایلایتر گفته میشه -

    مقاله زیر 5 تا از بهترین کتابخونه ها برای این کار رو معرفی کرده -

    https://ourcodeworld.com/articles/re...script-plugins

    خودم شخصا از enlighterJS استفاده می کنم
    https://enlighterjs.org/

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •