نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: طول یک برنامه ویدویی؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sajadjamalian
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    252

    Question طول یک برنامه ویدویی؟

    سلام دوستان :
    من توی برنامه از کامپوننت win media player استفاده کردم، حالا وقتی توی load form بهش url میدم و بعد مثلا توی یه lable میخوام طول برنامه ویدویی رو نشون بدم، 00:00 بهم نشون میده، این کار توی برنامم حتما باید بصورت خودکار باشه نه دستی، کسی میدونه باید چی کار کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار flash118
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    بسته های شبکه
    پست
    466

    نقل قول: طول یک برنامه ویدویی؟

    با سلام دوست عزیز البته خودکار باشه بهتر هست من از کامپوننت SEVEN_COMPO یه بار استفاده کردم خیلی خوب بود متاسفانه روسیستم پیدا نکردم براتون قرار بدم البته شرط اون رو براتون قرار می دم
    فکر کنم با کمی دقت میتونید به جوابتون برسید البته فکر کنم تو کامپوننت های امروز سایر شرکت ها هم این ویژگی موجود باشه

    if(ofd.filename!=null)
    {
    txt_total.text=seven.openfiles.total().tostring();
    seven.open=ofd.filename;
    }
    else
    {
    txt_total.text=seven.defulti().tostring();

    }

    همین هر فایل ویدیویی رو بدی برات خودکار زمان کلش رو میده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sajadjamalian
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    252

    نقل قول: طول یک برنامه ویدویی؟

    سلام دوست عزیز ممنون از توجهت، میتونی کمی بیشتر برام توضیح بدی؟(خیلی کارم گیره)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sajadjamalian
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    252

    نقل قول: طول یک برنامه ویدویی؟

    دوستان کسی نبود جواب ما رو بده؟ کارم خیلی گیره

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: طول یک برنامه ویدویی؟

    اینجا رو ببین
    http://www.codeproject.com/Articles/43208/How-to-get-the-length-duration-of-a-media-File-in-.aspx

    و
    http://www.weask.us/entry/video-file-duration-metadata

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •