صفحه 3 از 7 اولاول 12345 ... آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 269

نام تاپیک: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

  1. #81

    Smile نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    با سلام و خسته نباشید به همه دوستان

    مطالب مفید و فوق العاده بود.
    دوستان GSM زیاد هم گرون قیمت نیست. من 2 هفته پیش از بازار کامپیوتر ایران طبقه زیر همکف خریدم 69 تومن. خودش یه نرم افزار کامل واسه ارسال و دریافت تک اس ام اس، اتصال به اینترنت و گفتگو و... رو داره.


    نام:
    Rilan EDGE Modem
    مدل:
    ED5209

    موفق باشید
    علی پاییزی
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله ali_autumnal : دوشنبه 01 آذر 1389 در 23:44 عصر

  2. #82

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط دل شكسته مشاهده تاپیک
    ببخشيد دوستان چطوري ميشه شماركه دريافت مكنم كه بصورت 9890000000 + به اين صورت به عدد صحيح به صورت 0900000000
    یک بار سوالتون رو بخونید ! فک کنم ویرایش لازم داره ... ولی در کل تو خود کامپوننت که همچین امکانی نیست یعنی شما ره رو +98000 میده بعدش با توابع کار روی استرینگ میتونید تغییرش بدید که ربطی به موضوع این تاپیک نداره ...

  3. #83

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    سلام دوستان من همین امروز یک مودم GSM خریدم
    مدل : DLink SWM-156
    قیمت: 82 تومن
    اول تشکر از اقای ostovarit به علت پیگیری هاشون من از اول که دنبال میکرم ایشون سوالات کلی داشتن الان که 3 ماه گذشته به سوالات دیگران پاسخ میدن و صاحب سبک شدن.
    من میخوام به سیستم ام ارسال و دریافت اس ام اس اضافه کنم برای همین وارد بحثتون شدم.




  4. #84

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    من یک سوال داشتم که اول شرمنده ام میدونم جای این سوال این تاپیک نیست.
    من میخواستم یک محتویات یک ستون گرید ویو رو در یک آرایه رشته بریزم(عکس شماره یک)


    تا بعد بفرستم برای ارسال اس ام اس
    ممنون

  5. #85

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط vahidhassani68 مشاهده تاپیک
    من یک سوال داشتم که اول شرمنده ام میدونم جای این سوال این تاپیک نیست.
    من میخواستم یک محتویات یک ستون گرید ویو رو در یک آرایه رشته بریزم(عکس شماره یک)


    تا بعد بفرستم برای ارسال اس ام اس
    ممنون
    خواهشا دو تا پستتون رو ادقام کنید و سوالات مرتبط با موضوع تاپیک رو بپرسید .... اگر منم جواب بدم مدیران حذفش میکنن( برای حفظ نظم تاپیک)
    جواب سوال:
    یک حلقه for رو به تعداد ردیف ها تکرار کنید با کد زیر :

    datagridview1.Rows.Count
    و در هر بار اجرای حلقه مقدار سلول مورد نظر رو تو یک ارایه یا یک استرینگ یا هر جا که میخواید بریزید ... مقدار هر سلول هم از کد زیر بدست میاد .... n1 و n2 شماره سطر و ستون هستن ....

    datagridview1[n,n].value.tostring();

    میتونید تو همون حلقه شماره هاتون رو هم با یک Regx اعتبار سنجی کنید ....

  6. #86

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    سلام ostovarit جان
    شما با سریال پورت ها چیکار کردی ؟؟
    ایا انها رو یک بار ذخیره می کنی و هر چند با ازش استفاده میکنی؟
    یا هر بار که برنامه رو بالا می یاری دوباره ان رو مقدار دهی میکنی؟

  7. #87
    کاربر تازه وارد آواتار reuonis
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    66

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    من بحث هاتون رو توی تاپیک بررسی کردم ولی صحبتی از اینکه بشه از این کامپوننت ها توی وب اپلیکیشن ها استفاده کرد نشده است؟
    من خودم با این کامپوننت ها امتحان کردم نشد
    میشه از این کامپوننت ها توی وب اپلیکیشن ها استفاده کرد؟
    اگر میشه، نحوه انجامش رو میشه بگید؟

  8. #88

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط vahidhassani68 مشاهده تاپیک
    سلام ostovarit جان
    شما با سریال پورت ها چیکار کردی ؟؟
    ایا انها رو یک بار ذخیره می کنی و هر چند با ازش استفاده میکنی؟
    یا هر بار که برنامه رو بالا می یاری دوباره ان رو مقدار دهی میکنی؟
    من منظور شما رو از سوال متوجه نشدم اما اگر منظورتون نحوه مشخص کردن سریال پورت اتصالی باشه اون رو میتونید از طریق یک تکست باکس یا کمبو باکس از کاربر بگیرید. مطابق خود مثال کیلیکس.


    نقل قول نوشته شده توسط reuonis مشاهده تاپیک
    من بحث هاتون رو توی تاپیک بررسی کردم ولی صحبتی از اینکه بشه از این کامپوننت ها توی وب اپلیکیشن ها استفاده کرد نشده است؟
    من خودم با این کامپوننت ها امتحان کردم نشد
    میشه از این کامپوننت ها توی وب اپلیکیشن ها استفاده کرد؟
    اگر میشه، نحوه انجامش رو میشه بگید؟
    تا الان تجربه ای در این مورد نداشتم اما همون طوری که در ابتدا بحث شد برای استفاده از امکان ارسال و دریافت پیامک از طریق نت شما باید با یکی از شرکت هایی که این امکان رو در اختیارتون میزارن قرار داد ببندید ... در حالت عادی با یک گوشی مو بایل یا دستگاه جی اس ام مودم این کار امکان پذیر است ... اما در وب من راهی جز خرید اکانت از SMS Server های موجود نمیشناسم ... دوستان اگر راهی وجود داره مطرح کنن.

  9. #89
    کاربر تازه وارد آواتار reuonis
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    66

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط reuonis مشاهده تاپیک
    من بحث هاتون رو توی تاپیک بررسی کردم ولی صحبتی از اینکه بشه از این کامپوننت ها توی وب اپلیکیشن ها استفاده کرد نشده است؟
    من خودم با این کامپوننت ها امتحان کردم نشد
    میشه از این کامپوننت ها توی وب اپلیکیشن ها استفاده کرد؟
    اگر میشه، نحوه انجامش رو میشه بگید؟
    من برای توضیح اضافی بگم که من می خوام وقتی کاربری خواست از طریق سایت اطلاع رسانی کنه به کاربرانی که شماره اشان را داده اند اس ام اس فرستاده بشه
    اگه بخوام کنار سیستم تحت وب، برنامه ای هم تحت ویندوز داشته باشم، گرفتن درخواست ها از کاربران دردسر می شه و باید مثلا به صورت مداوم درخواست ها رو بررسی کنم.
    قصدم اینه که فعلا از GSM Modem استفاده کنم.
    شما راهی رو پیشنهاد می کنید؟

  10. #90
    کاربر دائمی آواتار mahziar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    195

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط reuonis مشاهده تاپیک
    من برای توضیح اضافی بگم که من می خوام وقتی کاربری خواست از طریق سایت اطلاع رسانی کنه به کاربرانی که شماره اشان را داده اند اس ام اس فرستاده بشه
    اگه بخوام کنار سیستم تحت وب، برنامه ای هم تحت ویندوز داشته باشم، گرفتن درخواست ها از کاربران دردسر می شه و باید مثلا به صورت مداوم درخواست ها رو بررسی کنم.
    قصدم اینه که فعلا از GSM Modem استفاده کنم.
    شما راهی رو پیشنهاد می کنید؟

    شما با جی اس ام مودم نمیتونید همچین کاری رو بکنید. چون جی اس ام مودم رو شما به سیستمتون کانکت میکنید و وقتی وب سایت از روی سرور اجرا میشه چجوری میخواد تنظیمات اون رو انجام بدید و مودم رو کانکت کنید . تنها راه شما اینه که یه اکانت خریداری کنین و با استفاده از وب سرویسی که اونا در اختیارتون میذارن اقدام به ارسال اس ام اس از طریق وب بکنین .

    شرکت های ارائه دهنده : فرا داده ، فرا ارتباط ، سامان ، اس ام اس بازار و...

  11. #91
    کاربر تازه وارد آواتار reuonis
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    66

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط mahziar مشاهده تاپیک
    شما با جی اس ام مودم نمیتونید همچین کاری رو بکنید. چون جی اس ام مودم رو شما به سیستمتون کانکت میکنید و وقتی وب سایت از روی سرور اجرا میشه چجوری میخواد تنظیمات اون رو انجام بدید و مودم رو کانکت کنید . تنها راه شما اینه که یه اکانت خریداری کنین و با استفاده از وب سرویسی که اونا در اختیارتون میذارن اقدام به ارسال اس ام اس از طریق وب بکنین .

    شرکت های ارائه دهنده : فرا داده ، فرا ارتباط ، سامان ، اس ام اس بازار و...
    ممنون از راهنمائیتان
    اگه یک ویندوز اپلیکیشن وابسته به سیستم وب داشته باشم برای اس ام اس، انوقت تنها مشکل دریافت درخواست هاست. برای این راهی پیشنهاد می کنید؟
    آخرین ویرایش به وسیله reuonis : چهارشنبه 08 دی 1389 در 21:03 عصر

  12. #92

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    سلام دوستان کامپوننت KylixSMS مشکلی نداره بر روی ویندوز XP و 7 هم جواب میده..
    اما چند نکته:
    1. برای اتصال برقرار کردن به گوشی های خود برنامه موبایل باید روی کام نصب باشه.
    2. اتصال به گوشی همانند تصویر 81 مقدور است.
    3. بعضی امکانات این کامپوننت مثه دریافت دلیور با موبایل ممکن نیست و حتما نیاز به GSM مودم دارید.
    4.برای ارسال گروهی باید کد نویسی کنید هیچ کامپوننتی این امکان را نداره.
    سوالی بود در خدمتم
    من از این کامپوننت به خوبی جواب گرفتم..

  13. #93

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    سلام
    منظورم همون com بود
    آخه کاربر مبتدی که تا حالا 5بار هم کامپیوتر به خودش ندیده چه میدونه com چیه
    البته راهی هم پیدا نکردم چون طرف اگه جای پورت رو عوض کنه اون هم عوض میشه.

  14. #94

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط reuonis مشاهده تاپیک
    ممنون از راهنمائیتان
    اگه یک ویندوز اپلیکیشن وابسته به سیستم وب داشته باشم برای اس ام اس، انوقت تنها مشکل دریافت درخواست هاست. برای این راهی پیشنهاد می کنید؟
    البته در حضور بزرگان نظر دادن بی ادبیست اما بنده این جسرات را با اجازه می کنم
    اگر واقعا Win App باشه با مودم جی اس ام مشه اس ام اس ارسال کرد، و نیازی به سرور اس ام اس نیست.

  15. #95
    کاربر تازه وارد آواتار reuonis
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    66

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط vahidhassani68 مشاهده تاپیک
    البته در حضور بزرگان نظر دادن بی ادبیست اما بنده این جسرات را با اجازه می کنم
    اگر واقعا Win App باشه با مودم جی اس ام مشه اس ام اس ارسال کرد، و نیازی به سرور اس ام اس نیست.
    من منظورم این بود که برای درخواست های کاربران که باید مداوم کنترل کنیم که درخواستی برای اس ام اس هست که آنرا انجام دهیم. البته می دونم که این مبحث به اینجا مربوط نیست اما اگر میشه اینجا پاسخ بدبد

  16. #96

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط reuonis مشاهده تاپیک
    من منظورم این بود که برای درخواست های کاربران که باید مداوم کنترل کنیم که درخواستی برای اس ام اس هست که آنرا انجام دهیم. البته می دونم که این مبحث به اینجا مربوط نیست اما اگر میشه اینجا پاسخ بدبد
    من خواستم این موضوع رو تو پست قبلیم بگو اما تردید کردم اما الان دیگه فکر می کنم به یقین تبدیل شد.
    ببین این جمله شما با Win app خیلی فرق داره بحث کلایت سرور وقتی پیش میاد یعنی شما دیگه از Win خارج شدید شما دیگه نمیدونید طرف داره ار مک استفاده میکنه یا چیزه دیگه.
    اما اگه الزاما شما می خواید با Wep APP تون اس ام اس ارسال کنید اونم با مودم جی اس ام "میشه انجام داد" اما اگر سرور کامپیوتر مشخص خودتون باشه یعنی اینترات یا تحت شبکه لوکال باشه.
    اما سوال راجع به چک کردن درخواست کاربران خیلی کلیه اما اگه بخوایم کلی جواب بدیم یه درخواستی کلاینت از سرور می کنه اگه اون در خواست پرمیژن داشت اس ام اس ارسال می شه، یا هر درخواست دیگری.
    هر سوالی بود بپرس و مطرح کن شاید کلا من اشتباه کنم.
    آخرین ویرایش به وسیله vahidhassani68 : پنج شنبه 09 دی 1389 در 02:01 صبح

  17. #97

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    اين نرم افزار در شهر قم با قيمت 8500 تومان به فروش مي رسه با قابليتهاي زير در ضمن نسخه جديد اون كه از طريق وب سرويس ارسال اس ام اس ميكنه با نرخ 19000 تومان وجود داره. نسخه اولي هم از طريق گوشي هم از طريق جي ام اس مودم اس ام اس رو ارسال مي كنه و تو سه تا سيستم هم ميشه نصب كرد.

  18. #98
    کاربر جدید آواتار ProgramerWinWeb
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    مریوان
    پست
    23

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    سلام دوستان عزیز
    ممنون از همه کارهایی که واسه ارتقای این تایپیک انجام دادین
    من خودم یک نرم افزار با قابلیت ارسال گروهی زمانبدی شده و چند کار دیگه باGSMcomunicationساختم اما مشکل در خواندن محتوای اس ام اس برای سیسیتم نظر سنجی و همچنین ارسال پیام بیش از دو صفحه داشتم از صحبت هایی که در این تایپیک شد فهمیدم Kylix این مشکلهارو نداره و از دوستان میخوام که نسخه کرک شده وبدون مشکلش رو واسم بذارن (نسخه ای که در ارسال پیام سایت سازنده کامپونت رو نذاره و هیچ مشکلی نداشته باشه )
    با تشکر از بچه های برنامه نویس

    مشک آن نیست که عطار بگوید مشک آن است که خود ببوید

  19. #99
    کاربر تازه وارد آواتار reuonis
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    66

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط بني حسيني مشاهده تاپیک
    اين نرم افزار در شهر قم با قيمت 8500 تومان به فروش مي رسه با قابليتهاي زير در ضمن نسخه جديد اون كه از طريق وب سرويس ارسال اس ام اس ميكنه با نرخ 19000 تومان وجود داره. نسخه اولي هم از طريق گوشي هم از طريق جي ام اس مودم اس ام اس رو ارسال مي كنه و تو سه تا سيستم هم ميشه نصب كرد.
    میشه در مورد امکانات وب سرویسش بیشتر توضیح بدید و اینکه از کجا میشه خرید؟ ممنون میشم

  20. #100

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    امسال در نمایشگاه الکامپ یک نرم افزار ارسال پیامک رو دیدم که امکانی رو داشت وقتی پیامک رو ارسال میکرد و به دست مخاطب می رسید پیامک به طور اتوماتیک باز می شد ( اسم این خصوصیت رو گذاشته بود پیامک جادویی!) ... برای نمونه برام یک پیامک فرستاد و پیامک پس از دریافت روی گوشیم بازشد ... از دوستان کسی میدونه پیامک هایی که به صورت اتوماتیک باز میشن چه خصوصیتی دارن و چطور فرستاده می شن؟

  21. #101

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط ostovarit مشاهده تاپیک
    امسال در نمایشگاه الکامپ یک نرم افزار ارسال پیامک رو دیدم که امکانی رو داشت وقتی پیامک رو ارسال میکرد و به دست مخاطب می رسید پیامک به طور اتوماتیک باز می شد ( اسم این خصوصیت رو گذاشته بود پیامک جادویی!) ... برای نمونه برام یک پیامک فرستاد و پیامک پس از دریافت روی گوشیم بازشد ... از دوستان کسی میدونه پیامک هایی که به صورت اتوماتیک باز میشن چه خصوصیتی دارن و چطور فرستاده می شن؟
    سلام
    به این جور پیامک ها flash message میگن. ویژگی ای که این پیامک ها رو از بقیه پیامک ها جدا میکنه کلاسشه. این پیامکا رو کلاس 0 ارسال میشن. کلاس پیامک رو میتونی روی کد PDU تعریف کنی. متاسفانه من در جریان این تاپیک نیستم و نمیدونم که با چه سیستمی و با چه دستگاه هایی پیامک ارسال میکنید، به خاطر همین نمیدونم تونستم راهنماییت بکنم یا نه. باز اگه سوالی بود در خدمتم

  22. #102

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط unknown.unforgiven مشاهده تاپیک
    سلام
    به این جور پیامک ها flash message میگن. ویژگی ای که این پیامک ها رو از بقیه پیامک ها جدا میکنه کلاسشه. این پیامکا رو کلاس 0 ارسال میشن. کلاس پیامک رو میتونی روی کد PDU تعریف کنی. متاسفانه من در جریان این تاپیک نیستم و نمیدونم که با چه سیستمی و با چه دستگاه هایی پیامک ارسال میکنید، به خاطر همین نمیدونم تونستم راهنماییت بکنم یا نه. باز اگه سوالی بود در خدمتم
    ممنون از راهنماییت جوابم رو گرفتم
    سوالی که برام پیش اومد کلاس پیامک هست که بهش اشاره کردی این کلاس بندی به چه صورته و منظور از کلاس 0 چیه؟ در مورد PDU هم باهاش بر خورد کرده بودم ولی نمیدونستم چی هست اگر توضیحی بدید ممنون میشم

  23. #103

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت


    .(Class 0: Indicates that this message is to be displayed on the MS immediately and a message delivery report is to be sent back to the SC. The message does not have to be saved in the MS or on the SIM card (unless selected to do so by the mobile user
    .(Class 1: Indicates that this message is to be stored in the MS memory or the SIM card (depending on memory availability
    .Class 2: This message class is Phase 2 specific and carries SIM card data. The SIM card data must be successfully transferred prior to sending acknowledgement to the SC. An error message will be sent to the SC if this transmission is not possible
    .Class 3: Indicates that this message will be forwarded from the receiving entity to an external device. The delivery acknowledgement will be sent to the SC regardless of whether or not the message was forwarded to the external device

    PDU یه جور سیستم برقراری ارتباط کاربر با ماژول GSM هستش که همه ی گوشیا ساپورتش میکنن. یه جور سیستم دیگه واسه برقراری ارتباط هست که بهش میگن text. تکنولوژی text فقط تو یه سری از گوشیا هست. تو سیستم text برای اینکه پیامک بزنی همه چیو تایپ میکنی ولی تو PDU باید تبدیل به کد Hex بکنی که دردسرش زیاده ولی همه کار رو خودت میکنی. با وجود اینکه PDU دردسرش بیشتر از textه ولی سرعتش بیشتره، چون خود سیستم text اول تبدیل میشه به PDU و پردازنده با استفاده از کد PDU پیامک رو نشون میده. با سیستم text تا حالا کار نکردم، به خاطر همین راجبش نمیتونم توضیح بدم. دو تا لینک برات گذاشتم، یکیش توضیحات کلی کد PDUه یکیشم یه سیستم مولد کد PDU Converter) PDU).
    توضیحات PDU
    مولد کد PDU
    باز اگه سوالی داشتید بفرمایید
    آخرین ویرایش به وسیله unknown.unforgiven : سه شنبه 14 دی 1389 در 13:56 عصر دلیل: اصلاح توضیحات (کد 7 بیتی --> Hex)

  24. #104

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    با سلام.
    دوستان من به یه مشکل بر خوردم. من یه سیم کارت ایرانسل تو مودم GSM گذاشتم اس ام اس رو با این کد هایی که دوستان گذاشته بودند گرفتم اما مشکل من اینه که چطور باید سیم کارت ایرانسل رو از طریق کد شارژ کنم؟
    مرسی

  25. #105
    کاربر تازه وارد آواتار 8611670474
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    44

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    دوستان واقعا ببخشد.اصلا قصد توهین ندارم.ولی تاپیک اصلا مفید نیست.

    خواهشمندم هدفمندتر پست بدید.

    لاقل 5 تا پست بود که میگفتین kylix با نوکیا کار میکنه ، کار نمیکنه.

    1.هیچ کدوم از کامپوننت هایی که موجود هستند و کدهایی که خودمون مینویسیم ، نمیتونن از نوکیا (همه مدل هل ، مگر اینکه خلافش ثابت بشه) پیام دریافت کنند.
    ولی تا اینجا که من کار کردم ، هیچ مشکلی در ارسال نبود.
    دریافت پیام از روی نوکیا ، مثل این میمونه که میخوای امنیت ان گوشی دور بزنی.اگه pc suit میتونه دریافت کنه ، نا سلامتی خود نوکیا عرضش کرده.

    2.برخی از قابلیت های kylix :

    ارسال پیام فارسی
    دریافت پیام
    ارسال flash sms
    نمایش پیام تحویل پیام
    گرفتن اطلاعات سخت افزار ( گوشی ، Gsm)

    من با logiccode sms هم کار کردم که خیلی خوبه.

    بازم میکم ، اصلا قصد توهین ، تمسخر ندارم.

  26. #106

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط 8611670474 مشاهده تاپیک
    دوستان واقعا ببخشد.اصلا قصد توهین ندارم.ولی تاپیک اصلا مفید نیست.
    از تذکرتون ممنونم ... ولی لازم به این نکته توجه کنید که من به شخصه روز اول که این تاپیک رو زدم اطلاعاتی در این مورد نداشتم پس پرسیدن سوالات سطح پایین یا تکرار سوالات (در یک تاپیک) تا به جواب برسه طبیعیه ... نکته دیگه اینکه در پست اول این تاپیک خلاصه مطالب مفید ارسال شده توسط کاربران ذکر شده ... دوستان زیادی هم از این تاپیک استفاده کردن میتونید پستاشون رو همینجا بخونید ... دو نکته ای هم که شما ذکر کردی مطالب تکراری بود که در تاپیک سرش بحث شده ... امیدوارم در آینده پست های مفیدی از شما داشته باشیم ...

    با تشکر

  27. #107
    کاربر تازه وارد آواتار 8611670474
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    44

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    این کامپوننت logiccode gsm sms activex dll 3.3 hsj.

    بعد نصب samplesh هم نصب میشه.کار باهاشم آسونه.حالشو ببرین.


    Logiccode GSM SMS ActiveX Dll 3.3.part3.rar
    Logiccode GSM SMS ActiveX Dll 3.3.part2.rar
    Logiccode GSM SMS ActiveX Dll 3.3.part1.rar

  28. #108

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    تا اینجا به بررسی روش های ارسال و دریافت پیامک از طریق گوشی همراه و مودم های GSM پرداختیم و کامپوننت هایی رو بررسی کردیم ...
    حالا از دوستانی که تجربه ای در مورد ارسال و دریافت پیامک از طریق وب دارند تقاضا دارم توضیحات و نمونه کدی در این رابطه به تاپیک اضافه کنند ...
    (البته توضیحاتی در پست های اول ارائه شد اما بسیار کم به این موضوع پرداخته شده)
    با تشکر

  29. #109

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    ببخشید که پست بی ربط میدم .

    یه سوال مبتدیانه داشتم ازتون .

    وقتی دستور send کامپوننت کایلیکس رو تو یه حلقه for میندازم برای ارسال پیامک گروهی ، فقط اولین پیامک ارسال میشه و بقیه با پیغام phone busy مواجه میشه و ارسال متوقف میشه .

    برای این مشکل باید چکار کرد ؟

    شما چطور هماهنگ میکنین که تا وقتی اولی ارسال نشد ، دومی ارسال نشه ؟
    یه سوال دیگه ، اونت دلیوری کایلیکس چرا با گوشی سونی اریکسون کار نمیکنه ؟

    ممنون

  30. #110

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط bad_lucky مشاهده تاپیک
    ببخشید که پست بی ربط میدم .
    یه سوال مبتدیانه داشتم ازتون .
    وقتی دستور send کامپوننت کایلیکس رو تو یه حلقه for میندازم برای ارسال پیامک گروهی ، فقط اولین پیامک ارسال میشه و بقیه با پیغام phone busy مواجه میشه و ارسال متوقف میشه .
    برای این مشکل باید چکار کرد ؟
    شما چطور هماهنگ میکنین که تا وقتی اولی ارسال نشد ، دومی ارسال نشه ؟
    یه سوال دیگه ، اونت دلیوری کایلیکس چرا با گوشی سونی اریکسون کار نمیکنه ؟
    ممنون
    خود کیلیکس یک پراپرتی برای وقفه بین ارسال ها داره ... فک میکنم این بود:

    axKylixSMS.SendInterval = int.Parse(txtSendInterval.Text);

  31. #111

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط ostovarit مشاهده تاپیک
    خود کیلیکس یک پراپرتی برای وقفه بین ارسال ها داره ... فک میکنم این بود:

    axKylixSMS.SendInterval = int.Parse(txtSendInterval.Text);
    خوب معمول باید چند باشه ،مثلا برای ارسال 300 تا پیامک ؟

  32. #112

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط bad_lucky مشاهده تاپیک
    خوب معمول باید چند باشه ،مثلا برای ارسال 300 تا پیامک ؟
    تست کنید ... تعداد پیامک مهم نیست ... بیشتر از یکی که میخواید بفرستید باید بین ارسال ها وقفه بندازید ... مثلا فکر میکنم 4-7 واحد کافیه

  33. #113

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    سلام
    من سورس دی ال ال mCORE رو گیر آوردم. کی می تونه این چند تا اررورش رو درست کنه؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  34. #114
    کاربر دائمی آواتار ahrimaneahurai
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران
    پست
    554

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    دوستان من همه dll هایی که پذاشته بودید رو با گوشی خودم که سامسونگ کربی هست امتحان کردم
    inbox گوشی رو نمی تونستن بخونن اما sms می فرستادن
    کسی نمی دونه برای این گوشی ها باید چیکار کرد ؟

  35. #115
    کاربر دائمی آواتار ahrimaneahurai
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران
    پست
    554

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    دوستان من از axKylixSMS دارم استفاده می کنم اما توی تمام خط های زیر خطای زیر رو میده
    axKylixSMS.RegisterName = "000000000000000";
    axKylixSMS.RegisterCode = "000000000000000000000000000000000000000000";
    axKylixSMS.PINCode = PINCode.Text;
    axKylixSMS.ConnectionMode = cmbMode.SelectedIndex + 1;
    axKylixSMS.ConnectionProtocol = cmbProtocol.SelectedIndex + 1;
    axKylixSMS.ConnectionParameter = cboPort.Text + ", " + cboBaudRate.Text;
    if (axKylixSMS.Connect() != 1)
    axKylixSMS.GetLastError(1);
    else
    {
    btnConnect.Enabled = false;
    btnDisconnect.Enabled = true;
    RefreshInfo();
    }


    خطا :
    Object reference not set to an instance of an object.

  36. #116
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    ترکیه - دنیزلی
    پست
    63

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    چند سطر بالاتر فاصله بین دو ارسال را 4 تا 7 گفته بودید.
    ما در مورد زمانهای در کامپوننت کایلیکس دو زمان داریم اولی زمان بین دو ارسال است که میتواند بین 1 تا 3 ثانیه باشد و دومی تایم اوت ارسال است که میتواند حداکثر 30 ثانیه باشد
    کایلیکس در گرفات دلیوری کمی مشکل دارد مخصوصاً زمانی که ارسال گروهی یا انبوه دارید برای رفع این مشکل خودش پیشنهاد کرده است در حالتی که ارسال انبوه دارید زمان بین دو ارسال را روی سه ثانیه بگذارید و این یعنی اگر شما در یک ارسال 1000 عددی پیامک بخواهید دلیوری هم داشته باشید 3000 ثانیه را از دست میدهید و زمان ارسال بیشتر!
    من توضیحات بیشتر را داخل سایتم به آدرس زیر گذاشته ام که میتوانید ملاحظه کنید
    www.abshar-system.ir
    در ضمن یک برنامه مدیریت ارسال و دریافت پیامک با نام قاصدک هم در سایت قرارداده ام که به رایگان میتوانید دانلود کنید و استفاده کنید حداقلش اینه که برای نوشتن نرم افزارهای ارسال و دریافت پیامک ایده های خوبی به شما میدهد. این برنامه ها هم از Kylix و Mcore استفاده کرده اند

  37. #117
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    دوست من سلام:

    برنامه ای که برایتان ضمیمه کرده ام بوسیله مودم GSM کار ارسال و دریافت پیام را بر عهده دارد امیدوارم مفید واقع گردد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip SMS.zip‏ (295.1 کیلوبایت, 583 دیدار)

  38. #118
    کاربر دائمی آواتار nathan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    202

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    دوستان ضمن خسته نباشيد به همه شما عزيان يك برنامه ارسال پيامك نوشتم كه در اون دچار مشكل عجيبي شده! در اين سيستم ارسال تكي هيچ مشكلي نداره اگر هم گروهي تعداد زير 20 عدد باشه باز هم مشكلي نداره اما وقتي مي خوايم مثلا! بك ارسال 100 تايي داشته باشيم به طور متوسط 20 پيامك كه ارسال شد يكدفعه سيستم خطاي :
    Access to port 'COM4' is denied
    رو مي ده و به هيچ صراطي هم مستقيم نيست مگر اينكه يك بار مودم را جدا كنيد و برنامه رو دوباره اجرا كنيد.
    مدل مودممن هم SimCom Simm600 از نوع Usb هستش. اگر كسي مي تونه راهنمائي بكنه خواهش مي كنم يه كمكي بكنه آبروم بدجوردر خطره!!!!

  39. #119
    کاربر دائمی آواتار simorgh-hossein
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    همه جاي ايران سراي من است
    پست
    203

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    سلام به همه دوستان !
    بچه ها من با ارسال پيامك توي يك فرم #C مشكلي ندارم !
    فقط مي خواستم بدونم چطوري ميشه كامپوننت كايليكس رو توي فرم اصلي قرار دارد و از ساير فرم ها اونو كنترل كرد ؟
    ممنون ميشم اگه يه سورس كدي و يا توضيحي در اين باره بدين !
    ممنون !

  40. #120

    نقل قول: ارسال SMS به وسیله گوشی ... مودم ... اینترنت

    با سلام خدمت دوستان عزیز .

    به یه مشکلی برخوردم که نمیدونم از کجاست .

    من یه مودم waveCom خریدم ولی وقتی درایورش رو نصب میکنم ، تو phone & modem شماره پورتش رو ثبت نمیکنه !
    ولی تو Device Manager مودم شناخته شده و پورت شماره 4 به اون اختصاص داده شده ولی با این پ.رت به مودم کانکت نمیشه !
    چکار کنم مشکل از کجاست ؟

    یه سوال دیگه هم داشتم .برای ارتباط با جی اس ام مودم کامپوننت GSMCommunication خوبه ارسال و دریافت مشکل نداره ؟
    آخرین ویرایش به وسیله bad_lucky : جمعه 15 بهمن 1389 در 19:12 عصر

صفحه 3 از 7 اولاول 12345 ... آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •