نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بدست آوردن باقی مانده ساعت ؟

  1. #1

    Question بدست آوردن باقی مانده ساعت ؟

    سلام دوستان !
    من یک برنامه نوشتم که ساعت ورود و خروج پرسنل رو ثبت میکنه
    و ساعت کاریه پرسنل از 8 صبح تا 5 بعد از ظهر است
    حالا میخوام اگه کارمندی بعد از ساعت 5 رفت مقدار بعد از اون ساعت دربیاد و اضافه کاری محسوب بشه
    از دوستان کسی نمونه ای نداره که اینکارو بکنه؟؟؟

    یعنی اگه طرف ساعت 18:30 رفت 1:30 دقیقه دربیاد و اضافه کاری محسوب بشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamid.shekasteh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    192

    نقل قول: بدست آوردن باقی مانده ساعت ؟

    این باید کمکتون کنه ، دقت کنید که برای تاریخ شمسی هم روال کار همینه.

    DateTime d1 = new DateTime(2000, 1, 1, 12, 0, 0);
    DateTime d2 = new DateTime(2000, 1, 1, 14, 30, 0);

    TimeSpan differ = d2 - d1;

    MessageBox.Show("Hours = " + differ.Hours.ToString()
    + " ,Minutes= "+ differ.Minutes.ToString());

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: بدست آوردن باقی مانده ساعت ؟

    می تونی از این دو تا استفاده کنی و زمان که کارمند وارد میشه رو منهای زمان پایان کار کنی
    بعدش هر چی در اومد رو به ترتیب تو این دو تابع میزاری تا ساعت ورودش بدست بیاد


                DateTime a = new DateTime();
    a.AddHours(1);

    a.AddMinutes(30);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •