نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: استفاده از کلید Enter به جایه TAb

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    استفاده از کلید Enter به جایه TAb

    سلام دوستان
    همه ما همیشه رو فرمهامون خصوصیت Tab Index رو تنظیم می کنیم
    حالا سوال من اینه که با چه کدی میتونم اجازه حرکت بین کنترل ها رو با Enter امکان پذیر کنم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: استفاده از کلید Enter به جایه TAb

    KeyPreview رو فعال کن و بعدش بنویس وقتی Enter زده شد ، Tab زده بشه .

    بارها توی انجمن بحث شده /

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    نقل قول: استفاده از کلید Enter به جایه TAb

    ببخشید ممکمنه یه نفر اینو واسه من درست توضیح بده؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    گلستان
    پست
    191

    نقل قول: استفاده از کلید Enter به جایه TAb

    نقل قول نوشته شده توسط shima2006 مشاهده تاپیک
    ببخشید ممکمنه یه نفر اینو واسه من درست توضیح بده؟؟؟
    سلام .

    1- خاصیت keyPreview فرم رو true کنید.
    2- تو رویداد keyDown فرم بنویسید :
    if(e.KeyCode==Keys.Enter)
    {
    this.ProcessTabKey(true);
    }


    اگه بجای true از false استفاده کنی عمل Shift+Tab انجام میشه .

    موفق باشید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    نقل قول: استفاده از کلید Enter به جایه TAb

    دوستان من میخوام وقتی کاربر روی یک Button قرار میگیره با کلید Enter رویداد کلیک اتفاق بیفته!
    شاید بگید که این کار رو باید توسط خصوصیت Accept Button فرم انجام بدم ، ولی چون از Button دات نت استفاده نمی کنم این خصوصیت رو نمی تونم استفاده کنم ....
    کسی میدونه چطوری باید با Enter رویداد کلیک رو واسه باتن فعال کنم؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: استفاده از کلید Enter به جایه TAb

    اگه رویداد ش شبیه رویداد کلیک باتون خود VS هست :
    button1_Click(sender, e);

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    نقل قول: استفاده از کلید Enter به جایه TAb

    فکر کنم من منظورمو بد گفتم!
    من میخوام وقتی کاربر رویه Button اینتر میکنه واردش بشه
    یعنی دیگه نیاز به کلیک کردن روی باتن نباشه
    یعنی همون کاری که کلیک روی باتن انجام میده ، اینتر هم همون کار رو انجام بده....

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار navidiran
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    242

    نقل قول: استفاده از کلید Enter به جایه TAb

    خوب چرا در محل رویدادهای دگمه مربوطه و در خواصیت enter دگمه چیزی نمی نویسید!!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    نقل قول: استفاده از کلید Enter به جایه TAb

    میشه لطف کنید بگید کجا و چی باید بنویسم؟!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    نقل قول: استفاده از کلید Enter به جایه TAb

    if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    button1_Click(sender , e);

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    نقل قول: استفاده از کلید Enter به جایه TAb

    نقل قول نوشته شده توسط reza4359 مشاهده تاپیک
    if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    button1_Click(sender , e);
    2 تا سوال دارم : یکی این که من این کد رو باید در کدوم رویداد فرم بنویسم و سوال دیگه اینکه در برنامه من الان کاربر با اینتر به کنترل بعدی میرود (به جایه کلید Tab و از طریق رویداد KeyDown فرم) حالا اگه این کد رو بنویسم چه اتفاقی میفته؟!
    متشکرم از بابت کمکتون

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار flash118
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    بسته های شبکه
    پست
    466

    نقل قول: استفاده از کلید Enter به جایه TAb

    دوست عزیز این کد رو درkey down قرار بدید البته شما که با فرم کار کردن و عمل میکنه دیگه فکر نمی کنم قرار دادن این کد براتون مفید باشه چون شما مشابه این کد رو پیاده سازی کردین و دیگه نیاز نیست که انجام بدین

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    نقل قول: استفاده از کلید Enter به جایه TAb

    من این کد رو نوشتم ولی وقتی Enter یا Ecs رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته!!!!

    privatevoid BackUp_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    Acceptbtn_Click(sender, e);
    elseif (e.KeyCode == Keys.Escape)
    ClearBtn_Click(sender, e);
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •