نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: جستجوی فایل در یک دایرکتوری ثابت

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    پست
    143

    Lightbulb جستجوی فایل در یک دایرکتوری ثابت

    سلام
    چطور می شه در OpenFileDialog امکان تغییر دادن پوشه جاری رو از کاربر سلب کرد ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fjm11100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    658

    نقل قول: جستجوی فایل در یک دایرکتوری ثابت

    خب یک dialog سفارشی واسه خودت بساز

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    پست
    143

    نقل قول: جستجوی فایل در یک دایرکتوری ثابت

    توضیح می فرمایید ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fjm11100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    658

    نقل قول: جستجوی فایل در یک دایرکتوری ثابت

    یک فرم به پروژه اضافه کن. روی اون فرم 2 تا دکمه بزار که خاصیت DialogResult یکی Ok و دیگری Cancel باشه
    حالا با کلاس DirectoryInfo از System.IO و با کمک یک کنترل مناسب مثل listBox زیر شاخه ها و فایلهای درون آن شاخه را نمایش بده. برای رفتن توی زیر شاخه ها و دریافت نام فایلهای انتخاب شده هم باید کد بنویسی

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: جستجوی فایل در یک دایرکتوری ثابت

    اینم نمونه کد برای این کار :

    System.IO.DirectoryInfo DirInfo = new System.IO.DirectoryInfo("Folder Path");

    foreach (System.IO.FileSystemInfo FileInfo in DirInfo.GetFileSystemInfos())
    {
    listBox1.Items.Add(FileInfo.Name);
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •