نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: چطور اطلاعاتم را حذف کنم.

  1. #1

    چطور اطلاعاتم را حذف کنم.

    میخواهم از یک dgv سطر موردنظرم را انتخاب کنم و با زدن دکمه حذف حذف شود.
    قبلا یک تابعی با نام delete نوشته ام که باید id بگیرد تا اطلاعات مربوط به آن id را حذف کند.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    گلستان
    پست
    191

    نقل قول: چطور اطلاعاتم را حذف کنم.

    سلام .
    خصوصیت SelectionMode دیتاگریدویو رو بذار fullRowSelect . میشه همون چیزی که میخوای.
    البته به شرط اینکه خصوصیت AllowUserToDeleteRows رو false نکرده باشی. پیشفرض true هستش.
    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: چطور اطلاعاتم را حذف کنم.

    اگه اینکار رو بکنم از database هم حذف میشه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: چطور اطلاعاتم را حذف کنم.

    اگه اینکار رو بکنم از database هم حذف میشه؟
    خیر.
    همونطر که خودتون هم که گفتید id مربوطه رو میگیرید و اونو از دیتابیس پاک میکنید.
    کجاشو مشکل دارید؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saeed-kh
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مازندران - بابل
    پست
    148

    نقل قول: چطور اطلاعاتم را حذف کنم.

    این برای پاک کردن فقط از دیتا گرید
    dgvPayment.Rows.Remove(dgvPayment.CurrentRow);

  6. #6

    نقل قول: چطور اطلاعاتم را حذف کنم.

    مشکل من اینه که چطور id آن سطر انتخاب شده را به من بدهد.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: چطور اطلاعاتم را حذف کنم.

    datagridview1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString()

    اولین فیلد از سطر انتخاب شده

  8. #8

    نقل قول: چطور اطلاعاتم را حذف کنم.

    این کدی که دادید اولین فیلد اولین رکورد را برمیگرداندکه؟
    باید از selectedrows استفاده کنم ولی نمیدونم چه جوری؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار C Sharp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    System.Object
    پست
    101

    نقل قول: چطور اطلاعاتم را حذف کنم.

    ممکنه اول توضیح بدین گرید رو چطور پر کردین ؟

  10. #10

    نقل قول: چطور اطلاعاتم را حذف کنم.

    یک تابعی به نام getall() نوشته ام که از داده های جدول خوانده و در قالب لیستی آنها را برمیگرداند.
    بعد برای پرکردن dgv کد زیر را نوشته ام:
    dgvCity.DataSource=new CityDA().GetAll();

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار C Sharp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    System.Object
    پست
    101

    نقل قول: چطور اطلاعاتم را حذف کنم.

    اگه ممکنه کد تابعی که باهاش گرید رو پر کردین رو بذارید

  12. #12

    نقل قول: چطور اطلاعاتم را حذف کنم.

    جوابمو پیدا کردم.
    int i=((CityData)(dgvCity.SelectedRows[0].DataBoundItem)).Id;
    newCityDA().Delete(i);
    ممنون

  13. #13
    کاربر جدید آواتار mojtaba_nava
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    35
    پست
    17

    نقل قول: چطور اطلاعاتم را حذف کنم.

    مثلا اگر يك textbox داشته باشي مي توني باكليك كردن روي هر سلول يك dgv اطلاعات سلول مورد نظرتونو درون يك textbox ظاهر كنيد..Tostring();[0]DataGridView1.CurrentRow.Cells]

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •