نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کمک درباره بازی minesweeper

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    197

    Question کمک درباره بازی minesweeper

    با سلام خدمت دوستان عزیزم.
    می خوام برنامه minesweeper رو به زبان سی شارپ بنویسم.اما اصلا هیچ ایده ای ازش ندارم و نحوه عملکردشو بلد نیستم.من سورس برنامه رو دارم اما به توضیحات بیشتر درباره الگوریتم برنامه و اینکه چطور باید بنویسمش نیاز دارم.لطفا منو راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار HH2BN1990
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    45

    نقل قول: کمک درباره بازی minesweeper

    توضیح کل برنامه یه خورده طولانی هستش اگه بگین تو کدوم قسمت مشکل دارین بهتره و اگه سورسی هم نوشتین بهتره بزارین تا راحت تر بشه توضیح داد

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    197

    Question نقل قول: کمک درباره بازی minesweeper

    این پروژه ای که من از یه سایت دیگه دانلود کردم.چند تا متد بنام drow نوشته که من اصلا نفهمیدمش.می خوام منطق بازی و بفهمم که چطوری می شه مین و عدد تصادفی ایجاد کرد و در این پروژه از چه منطق ریاضی استفاده کرده
    اگه ممکنه مختصری درباره برنامه توضیح بدید.با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار HH2BN1990
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    45

    نقل قول: کمک درباره بازی minesweeper

    این پروژه ای که خودم نوشته بودم بهتره یه نگاهی به این بندازی فکر می کنم بهتر از اون باشه
    در اولین فرصت هم در موردش توضیح می دم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله HH2BN1990 : چهارشنبه 24 شهریور 1389 در 13:41 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    197

    نقل قول: کمک درباره بازی minesweeper

    برنامه ای که گذاشتید واقعا عالی بود.و ازت ممنونم دوست عزیز.فقط یه سوال دیگه ازش داشتم اینکه درباره متد Mycomponents می خواستم یه توضیحی بدی که چرا در حلقه for اینطوری نوشتی؟
    B[i, j] = new MButton();
    W = 10 + (j) * 20;
    H = 15 + i * 20;

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار HH2BN1990
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    45

    نقل قول: کمک درباره بازی minesweeper

    نقل قول نوشته شده توسط bahareh1368 مشاهده تاپیک
    برنامه ای که گذاشتید واقعا عالی بود.و ازت ممنونم دوست عزیز.فقط یه سوال دیگه ازش داشتم اینکه درباره متد Mycomponents می خواستم یه توضیحی بدی که چرا در حلقه for اینطوری نوشتی؟
    B[i, j] = new MButton();
    W = 10 + (j) * 20;
    H = 15 + i * 20;
    از اونجایی که کار عاقلانه ای نیست که بخوام 81 تا BUTTON رو DRAG کنم بندازم تو فرم ، و می خواستم یه سری قابلیت به BUTTON ها اضافه کنم (تعداد Mine, NeibourMine, Tag, Flag) بخاطر همین اومدم یه متد نوشتم که این کار رو بصورت RUNTIME انجام بده .
    یه کلاس تعریف کردم که تمام خاصیت BUTTON ها رو داشته باشه به اضافه ی اون چیز هایی که گفتم .
    پس کلاس MButton از کلاس BUTTON به ارث رفته .
    تو متد Mycomponents اومدم یه آرایه از این MButton ساختم و تمام خصوصیاتش رو دستی ست کردم اون W و H هم محل قرارگیری BUTTON تو فرم رو مشخص می کنه (خاصیت LOCATION) چون باید button ها کنار هم باشند و مختصات x و y هر button ]م فرق می کنه

    در اصل وقتی شما دارید یک BUTTON رو DRAG می کنید و میندازید تو فرمتون ، خود ویژوال استدیو این کد ها رو براتون می نویسه (مثل ست کردن LOCATION و SIZE و .. که تو فایل با پسوند Designer.cs می نویسه) ولی اینجا ما دستی این کارو کردیم
    آخرین ویرایش به وسیله HH2BN1990 : پنج شنبه 25 شهریور 1389 در 17:10 عصر

  7. #7

    نقل قول: کمک درباره بازی minesweeper

    با تشکر از این برنامه باحال
    فقط یه خواهش :
    پروژه پایان ترم من همین برنامست(بازی). اما من از اونایی نیستم که صاف برن copy paste کنن(ادعا رو داشتی) ازت یه خواهشی دارم HH2BN1990 اگر امکانش هست یه آموزشی چمیدونم یه فایل آموزشی ای در مورد این برنامت که معلومه کلی زحمت کشیدی واسش بزار چون بد جور علاقه به یادگیریش دارم.
    بازم ممنون

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار HH2BN1990
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    45

    نقل قول: کمک درباره بازی minesweeper

    نقل قول نوشته شده توسط sphacker مشاهده تاپیک
    با تشکر از این برنامه باحال
    فقط یه خواهش :
    پروژه پایان ترم من همین برنامست(بازی). اما من از اونایی نیستم که صاف برن copy paste کنن(ادعا رو داشتی) ازت یه خواهشی دارم HH2BN1990 اگر امکانش هست یه آموزشی چمیدونم یه فایل آموزشی ای در مورد این برنامت که معلومه کلی زحمت کشیدی واسش بزار چون بد جور علاقه به یادگیریش دارم.
    بازم ممنون
    می تونی آی دی منو ادد کنی تو یاهو تا هر کجاشو که مشکل داشتی بهت توضیح بدم چون طولانیه منم وقتشو ندارم بخوام همه رو توضیح بدم وگرنه اینجا توضیح می دادم تا همه استفاده کنن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •