نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چگونگي بستن فرمي كه قبلا باز شده از داخل فرمي ديگر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Programmer 1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شهرستان قوچان
    سن
    37
    پست
    293

    Question چگونگي بستن فرمي كه قبلا باز شده از داخل فرمي ديگر

    سلام،

    فرض كنيد فرمي داريم و دو دكمه ، وقتي دكمه اولي رو كليك مي كنم يك فرم ديگه باز ميشه ، تا اينجا كه مشكلي ندارم ولي من قصد دارم با زدن دكمه بعدي همون فرمي كه در حال

    نمايش هست رو ببندم ، اينجا نمي دونم چه طوري بايد به شي فرم دسترسي پيدا كنم تا اون رو ببندم . دوستان راه حل چيه ؟

    با تشكر /.

  2. #2

    نقل قول: چگونگي بستن فرمي كه قبلا باز شده از داخل فرمي ديگر


    Application
    .OpenForms["نام فرم"].Close();

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: چگونگي بستن فرمي كه قبلا باز شده از داخل فرمي ديگر

    نقل قول نوشته شده توسط Programmer 1 مشاهده تاپیک
    سلام،

    فرض كنيد فرمي داريم و دو دكمه ، وقتي دكمه اولي رو كليك مي كنم يك فرم ديگه باز ميشه ، تا اينجا كه مشكلي ندارم ولي من قصد دارم با زدن دكمه بعدي همون فرمي كه در حال

    نمايش هست رو ببندم ، اينجا نمي دونم چه طوري بايد به شي فرم دسترسي پيدا كنم تا اون رو ببندم . دوستان راه حل چيه ؟

    با تشكر /.
    قسمتی که پررنگ کردم، سوال اصلی است، به اینکه از همان اول چطوری دسترسی بهش داشته باشید فکر کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله اَرژنگ : سه شنبه 23 شهریور 1389 در 05:02 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: چگونگي بستن فرمي كه قبلا باز شده از داخل فرمي ديگر


    Application
    .OpenForms["نام فرم"].Close();
    اگر هدف این است که برنامه‌نویسی یاد بگیرند این روش پیشنهاد نمیشه.
    اگر هم که فقط هدف یکجوری یکچیزی سرهم کنند این روش پیشنهاد میشه.
    آزادی انتخاب به کاربر است.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار C Sharp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    System.Object
    پست
    101

    نقل قول: چگونگي بستن فرمي كه قبلا باز شده از داخل فرمي ديگر

    راه حل به رابطه ای که بین فرم اول و فرم دوم داره ، بستگی داره

    در ظاهر یه رابطه Aggregation بینشون هست
    که اگه اینطور باشه ، یک متغیر از نوع فرم دوم داخل کلاس فرم اول تعریف کنید
    هنگام کلیک روی دکمه اول یک شئ جدید از فرم دوم ایجاد کنید و به این متغیر تخصیص بدین
    و هنگام کلیک روی فرم دوم بوسیله این متغیر کلاس میتونید به فرم بازتون دسترسی داشته باشین


    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form2 _form2;

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (_form2 == null || _form2.IsDisposed)
    {
    _form2 = new Form2();
    _form2.Show();
    }
    }

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (_form2 != null && _form2.IsDisposed == false)
    {
    _form2.Close();
    }
    }
    }

    نامگذاریها رو بر اساس پروژه خودتون تغییر بدین

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mostafa_shoakry
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    فعلا که ساکن اردبیلم
    سن
    36
    پست
    292

    Wink نقل قول: چگونگي بستن فرمي كه قبلا باز شده از داخل فرمي ديگر

    نقل قول نوشته شده توسط اَرژنگ مشاهده تاپیک
    اگر هدف این است که برنامه‌نویسی یاد بگیرند این روش پیشنهاد نمیشه.
    چرا بیشتر توضیح نمی دین؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: چگونگي بستن فرمي كه قبلا باز شده از داخل فرمي ديگر

    نقل قول نوشته شده توسط mostafa_shokri مشاهده تاپیک
    چرا بیشتر توضیح نمی دین؟
    اگر به پست C Sharp توجه کنید، قابلیت کار کردن با اشیا را به خوبی نمیایش دادند.
    با ۱۰ دقیقه تمرکز و امتحان کردن کد پستی C Sharp بیشتر از هر توضیحی یاد میگیرید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •