نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در گذاشتن شرط

  1. #1

    مشکل در گذاشتن شرط

    سلام ببخشید کسی میتونه خط 14 من توری تغییر بده که بشه رد شدفقط نگین که درمورد کد توضیح بدم که واقعا من عاجزم
    ALTER PROCEDURE [dbo].[RegisterErorr]
    (
    @Url nvarchar(500)
    ,@Row nvarchar(500)
    ,@Message nvarchar(500)
    ,@Source nvarchar(500)
    ,@StackTrace nvarchar(1000)
    ,@TargetSite nvarchar(500)
    ,@IPAdress char(15)
    )
    AS
    If (@Message = any(select [Message] from [T_Error])) and (@Row = any(select [Row] from [T_Error]))
    Begin
    if(exists(convert(nvarchar , getdate(),111)= convert(nvarchar ,(select DateEvent from [T_Error]),111)) and exists(convert(nvarchar , getdate(),111)= convert(nvarchar , (select DateEvent from [T_Error]),111) and exists(convert(nvarchar ,(select DateEvent from [T_Error]),108) between convert(nvarchar , dateadd(hour,-1,getdate()),108) and convert(nvarchar , getdate(),108) ))
    begin
    update [T_Error]
    Set [Count] = [Count] + 1
    where (@Message =[Message]) and (@Row = Row)
    end
    else
    begin
    INSERT INTO T_Error
    (Url, Row, [Message], Source, StackTrace, TargetSite, IPAdress, DateEvent,[count])
    VALUES (@Url,@Row,@Message,@Source,@StackTrace,@TargetSit e,@IPAdress,getdate(),1)
    end
    End
    Else
    begin
    INSERT INTO T_Error
    (Url, Row, [Message], Source, StackTrace, TargetSite, IPAdress, DateEvent,[count])
    VALUES (@Url,@Row,@Message,@Source,@StackTrace,@TargetSit e,@IPAdress,getdate(),1)
    end


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    60
    پست
    293

    نقل قول: مشکل در گذاشتن شرط

    حداقل می تونی ساختار جدول T_Error را درج کنی و بگی معمولا چند سطر در آن وجود دارد؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل در گذاشتن شرط

    ممنون از جواب شما
    /****** Object:  Table [dbo].[T_Error]    Script Date: 09/15/2010 10:09:11 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    SET ANSI_PADDING ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[T_Error](
    [ID] [int] IDENTITY(1,1) NOT NULL,
    [Url] [nvarchar](500) COLLATE SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS NULL,
    [Row] [nvarchar](500) COLLATE SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS NULL,
    [Message] [nvarchar](500) COLLATE SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS NULL,
    [Source] [nvarchar](500) COLLATE SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS NULL,
    [StackTrace] [nvarchar](1000) COLLATE SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS NULL,
    [TargetSite] [nvarchar](500) COLLATE SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS NULL,
    [IPAdress] [char](15) COLLATE SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS NULL,
    [DateEvent] [datetime] NULL,
    [Count] [int] NULL,
    CONSTRAINT [PK_T_Error] PRIMARY KEY CLUSTERED
    (
    [ID] ASC
    )WITH (PAD_INDEX = OFF, IGNORE_DUP_KEY = OFF) ON [PRIMARY]
    ) ON [PRIMARY]

    GO
    SET ANSI_PADDING OFF


    واز تعداد سطرها به مرور زمان زیاد میشه
    یعنی با رخداد هر error یکی اضافه میشه

  4. #4

    نقل قول: مشکل در گذاشتن شرط

    من فکر میکنم این کد خط1و2 درست چون =any گذاشتم ولی توی خط سوم نمیدونم چی بزارم
    if((convert(nvarchar , getdate(),111)=any convert(nvarchar ,(select DateEvent from [T_Error]),111)) 
    and (convert(nvarchar , getdate(),111)=any convert(nvarchar , (select DateEvent from [T_Error]),111)
    and (convert(nvarchar ,(select DateEvent from [T_Error]),108) between convert(nvarchar , dateadd(hour,-1,getdate()),108) and convert(nvarchar , getdate(),108) ))

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    60
    پست
    293

    نقل قول: مشکل در گذاشتن شرط

    نقل قول نوشته شده توسط abasfar مشاهده تاپیک
    من فکر میکنم این کد خط1و2 درست چون =any گذاشتم ولی توی خط سوم نمیدونم چی بزارم
    if((convert(nvarchar , getdate(),111)=any convert(nvarchar ,(select DateEvent from [T_Error]),111)) 
    and (convert(nvarchar , getdate(),111)=any convert(nvarchar , (select DateEvent from [T_Error]),111)
    and (convert(nvarchar ,(select DateEvent from [T_Error]),108) between convert(nvarchar , dateadd(hour,-1,getdate()),108) and convert(nvarchar , getdate(),108) ))
    دادش، می خواهی این کد چه کار کنه؟

    می شه توضیح بدی می خواهی چه کار کنی؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •