نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: datagridview

  1. #1

    Question datagridview

    سلام به همه ی برنامه نویسان

    سوالی داشتم در مورد دیتا گرید ویو:

    چطور می تونم مثلا با وارد کردن عدد (1) در سلول اول دیتاگریدویو عدد (1) بلافاصله در تکستباکس مورد نظرم وارد شود.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار flash118
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    بسته های شبکه
    پست
    466

    نقل قول: datagridview

    با سلام دوست عزیز
    از رویداد RowLeave دیتا گرید ویو استفاده کن جوابتون رو بگیرد فقط کافی هست تو این رویداد تکس باکستون رو مقداری دهی کنید
    اما دوست عزی چون شما گفتید به محض ورود داده در دیتا گرید و یو در تکس باکس دیده بشه برای این کار هم از رویداد KeyDown می تونی استفاده کنی ولی با این روش یه خورده کارت سخت تر میشه
    آخرین ویرایش به وسیله flash118 : سه شنبه 23 شهریور 1389 در 17:32 عصر

  3. #3

    نقل قول: datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط flash118 مشاهده تاپیک
    با سلام دوست عزیز
    از رویداد RowLeave دیتا گرید ویو استفاده کن جوابتون رو بگیرد فقط کافی هست تو این رویداد تکس باکستون رو مقداری دهی کنید
    اما دوست عزی چون شما گفتید به محض ورود داده در دیتا گرید و یو در تکس باکس دیده بشه برای این کار هم از رویداد KeyDown می تونی استفاده کنی ولی با این روش یه خورده کارت سخت تر میشه
    چطوری دوست عزیز

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: datagridview

    یعنی یه همچین چیزی منظورتونه؟
    txtValue.Text = dataGridView1.Rows[0].Cells[0].Value.ToString();

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار flash118
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    بسته های شبکه
    پست
    466

    نقل قول: datagridview

    jojoba2010 دقت کنید man 7 tomani فرمت تغییرات وارد شده رو بیان کردن فقط کافی هست کد رو در درون رویداد rowleave قرار بدید اما اگه روش دوم را میگید بگید سورس رو براتون بگذارم ولی استفاده از این رویداد براتون راحتر است موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •