نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل در قرار دادن تصویر بر روی فرم MDI

  1. #1

    Question مشکل در قرار دادن تصویر بر روی فرم MDI

    سلام
    می خواستم بدونم ایا می شه بر روی فرم های mdi تصویر قرار داد ( من این کار رو با image box انجام می دم اما وقتی فرم فرزند باز می شه ، زیر تصویر قرار می گیره من از متد Bringtofront() استفاده کردم اما مشکلم حل نشد) خواستم بدونم چه جوری می شه این مشکل رو حل کرد.

    با تشکر از پاسخ های شما

  2. #2

    نقل قول: مشکل در قرار دادن تصویر بر روی فرم MDI

    من هم چنین مشکلی دارم، خیلی دلم میخواهد بدونم چطور باید حلش کنم

  3. #3

    نقل قول: مشکل در قرار دادن تصویر بر روی فرم MDI

    مثل بقیه فرمها با خصوصیت
    BackGroundImage
    فقط تفاوتش اینه که در زمان طراحی چیزی نشون نمیده اما زمان اجرا چرا .
    موفق باشید .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Parham.D
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    413

    نقل قول: مشکل در قرار دادن تصویر بر روی فرم MDI

    ولی رنگ را قبول نمیکنه به طور عادی!! برای تغییر رنگ از این کد استفاده کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531

    نقل قول: مشکل در قرار دادن تصویر بر روی فرم MDI

    هنگامی که از عکس برای پس زمینه استفاده میکنیم سرعت برنامه به شدت میاد پایین چیکار میشه کرد؟؟؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531

    نقل قول: مشکل در قرار دادن تصویر بر روی فرم MDI

    نقل قول نوشته شده توسط Dezfoul مشاهده تاپیک
    به نظرم بهترین کار، استفاده از یک PictureBox که Dock شده هست
    فرم از نوع mdi چجوری از PictureBox که Dock شده استفاده کنم فرمها میرن زیرش

  7. #7

    نقل قول: مشکل در قرار دادن تصویر بر روی فرم MDI

    نقل قول نوشته شده توسط danial82 مشاهده تاپیک
    فرم از نوع mdi چجوری از PictureBox که Dock شده استفاده کنم فرمها میرن زیرش
    شما درست می فرمایید

  8. #8

    نقل قول: مشکل در قرار دادن تصویر بر روی فرم MDI

    نقل قول نوشته شده توسط MEhdi Sobhani مشاهده تاپیک
    مثل بقیه فرمها با خصوصیت
    BackGroundImage
    فقط تفاوتش اینه که در زمان طراحی چیزی نشون نمیده اما زمان اجرا چرا .
    موفق باشید .
    سلام
    مشکلی که وجود دارد اینه که وقتی فرم را RTL عکس پس زمینه را به هیچ عنوان نشون نمی دهد، توی تحقیقات گفته شده که در RTL این امکان پشتیبانی نمی شود، راه کاری سراغ دارید؟

  9. #9

    نقل قول: مشکل در قرار دادن تصویر بر روی فرم MDI

    نقل قول نوشته شده توسط danial82 مشاهده تاپیک
    فرم از نوع mdi چجوری از PictureBox که Dock شده استفاده کنم فرمها میرن زیرش
    نقل قول نوشته شده توسط gm.sara مشاهده تاپیک
    سلام
    مشکلی که وجود دارد اینه که وقتی فرم را RTL عکس پس زمینه را به هیچ عنوان نشون نمی دهد، توی تحقیقات گفته شده که در RTL این امکان پشتیبانی نمی شود، راه کاری سراغ دارید؟
    شما از BackgroundImage استفاده نکنید و بجایش از رخداد Paint ای که MDIClient داخل فرم داره استفاده کنید، هر چیزی که خواستید می توانید داخلش رسم کنید.
    MDIClient داخل فرم رو پیدا می کنید و برای رخداد Paint اش کد اضافه می کنید، اگر عبارت MDIClient رو در فروم جستجو کنید مثال برایش زیاده.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •