نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مسابقات برنامه نویسی IAUM CCC7

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار #aliyari_C
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    200

    مسابقات برنامه نویسی IAUM CCC7

    سلام
    همانظور که می دانید امسال مسابقات برنامه نویسی IAUM CCC7 مثل سالهای گذشته امسال هم بر گذار شد که متاسفه قسمت نشد ما شرکت کنیم. (البته بنده سابقه شرکت در این مسابقات را نداشتم, برای بار اول بود که می خواستیم شرکت کنیم)
    خوب بریم سر اصل مطلب . در سایت برگذاری مسابقات , لیست کامپایلرها رو نوشته بودن که اسم C#‎‎ .net هم درون آنها بود .
    http://iaumc3.ir/portal/component/co....html?start=15
    سوالی که برایم پیش آمد این بود که , مثلا یک سوال به شما داده می شه و شما توی C++‎‎ ان را در بهترین حالت با دو ,سه تا حلقه جم و جورش می کنی.
    ولی در C#‎‎ می تونی با یک LINQ سرو تشو با یک خط جمع و جورش می کنی.و.......
    البته در یکی از سایتها بحثی شده بود که می گفتند C#‎‎ رو حذف کردن.
    خوب گذشته از این حرف ها می خواستم بدونم کسی , هست که تجربه شرکت در این مسابقات رو دارد . که در اختیار ما هم قرار بده .
    (البته در ادامه هم سوالاتی دیگر دارم)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: مسابقات برنامه نویسی IAUM CCC7

    سلام دوست عزیز
    من پارسال شرکت کردم (CCC6) اما قسمت نشد برم فینال !!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: مسابقات برنامه نویسی IAUM CCC7

    من یکی از سوالات رو با C#‎ جواب دادم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار #aliyari_C
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    200

    نقل قول: مسابقات برنامه نویسی IAUM CCC7

    من پارسال شرکت کردم (CCC6) اما قسمت نشد برم فینال !!
    سلام
    کار که نشد نداره
    دوباره شرکت می کنیم و ایمان هم داریم که می توانیم
    حالا C#‎ هم در مسابقاتش بود؟
    من یکی از سوالات رو با C#‎‎ جواب دادم.
    سوالش چی بود و شما چی جواب دادین ؟

    با تشکر از جواب شما دوستان

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: مسابقات برنامه نویسی IAUM CCC7

    نقل قول نوشته شده توسط #aliyari_C مشاهده تاپیک
    سوالش چی بود و شما چی جواب دادین ؟
    سلام.

    سوال A بود.
    جوابم اونجا هست.نمیدونم اسمم چی بود.ولی همه ی جوابها توی سایت هست.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •