نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: درج مقدار جدید در بالای مقدار قدیمی در Grid View

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار golnouri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    پست
    310

    درج مقدار جدید در بالای مقدار قدیمی در Grid View

    با سلام و عرض خسته نباشید ...
    وقتی بین بانک اطلاعاتی و grid view اتصال بر قرار می کنم یک سوال برام پیش میاد؛
    با اضافه کردن هر مقدار به بانک اطلاعاتی ، مقدار جدید در پایین مقدار قدیمی قرار می گیره و با استفاده از خاصیت Paging مقدار جدید همنیطوری به صفحات دیگه منتقل میشه و مقدار قدیمی در همون صفحه اول قرار می گیره.
    سوال من اینه که چیکار کنم مقدار جدید به ترتیب بیاد اول و مقدار اول منتقل بشه به صفحات بعد

  2. #2

    نقل قول: درج مقدار جدید در بالای مقدار قدیمی در Grid View

    سلام
    اول: یک Field منحصربفرد بعنوان AutoNumber
    دوم: استفاده از دستور زیر:
    Select * from Table_Name order by [همون فیلدی که بالا گفتم] desc

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hashemi85sep
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    فارس - لامرد
    سن
    35
    پست
    351

    نقل قول: درج مقدار جدید در بالای مقدار قدیمی در Grid View

    از این استفاده کنید :

    SELECT * FROM [YourTable] ORDER BY [YourCloumn] DESC

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار golnouri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    پست
    310

    نقل قول: درج مقدار جدید در بالای مقدار قدیمی در Grid View

    من اتصال با بانک و به شکل دستی انجام دادم
    در ضمن پایگاه داده به کار برده شده = Access

  5. #5

    نقل قول: درج مقدار جدید در بالای مقدار قدیمی در Grid View

    فرقی نداره از همون فیلد AutoNumber استفاده کن و همون دستور

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار golnouri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    پست
    310

    نقل قول: درج مقدار جدید در بالای مقدار قدیمی در Grid View

    دوستان خیلی عذر می خواهم اما سوالم اینه که منکه به شکل دستی اتصالم و قرار دادم و هیچ کدی ننوشتم
    کدی که نوشتید و کجا باید قرار بدم؟
    مثلا باید تو Form Load یا ..؟
    (یکم مبتدیم، به هر حال ببخشید)
    در ضمن من کد شما رو تو بخش
    AccessDataSource1_Selecting قرار دادم به این شکل:
    SELECT * FROM [db1.mdb] ORDER BY [ID] DESC
    ID همون فیلد Autonumber هستش.
    اما خطا داد.
    کمکم کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •