نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: رمز نگاري پسوردس

  1. #1

    رمز نگاري پسوردس

    سلام
    من ميخوام وقتي كاربر پسوردش مثلان 123 بود اين 123 توي ديتا بيس ذخيره نشه و اينكد بشه و رمز نگاري بشه و بعد توي ديتابيس با يه عدد ديگه ذخيره بشه
    ممنون

  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: رمز نگاري پسوردس

    با سلام

    اینجا یک مثال هست. تو خود این سایت هم جستجو کنی hash رو پیدا میکنی مثال

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: رمز نگاري پسوردس

    یه dll گذاشتم که بدردت می خوره !!
    http://www.barnamenevis.org/sh...=64210&page=51

  4. #4

    نقل قول: رمز نگاري پسوردس

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    با سلام

    اینجا یک مثال هست. تو خود این سایت هم جستجو کنی hash رو پیدا میکنی مثال
    سلام
    از راهنمايي شما ممنون
    دوست عزيز ميشه درباره hash توضيح بديد
    من اطلاعي درباره اون ندارم
    ممنون

  5. #5
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: رمز نگاري پسوردس

    به اینجا مراجعه کنید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  6. #6

    نقل قول: رمز نگاري پسوردس

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    به اینجا مراجعه کنید
    سلام
    از همه دوستان متشكرم
    ميشه اين كد رو براي من توضيح بديد كارش چيه

    RijndaelManaged rm = new RijndaelManaged();
    byte[] plainText = Encoding.Unicode.GetBytes(PlainText);
    string password = Password;
    byte[] salt = Encoding.ASCII.GetBytes(Password.Length.ToString() );
    PasswordDeriveBytes pdb = new PasswordDeriveBytes(Password, salt);
    rm.Key = pdb.GetBytes(keySize / 8);
    rm.IV = pdb.GetBytes(16);
    MemoryStream ms = new MemoryStream();
    CryptoStream cs = new CryptoStream(ms, rm.CreateEncryptor(), CryptoStreamMode.Write)

    ممنون

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    68

    نقل قول: رمز نگاري پسوردس

    الگوریتم Hash داده را از ورودی گرفته و آن را کد می کند پیچیدگی آن به گونه ایست که دیگر این کد برگشت پذیر نیست (پس چطوری میتونه عمل مقایسه رو انجام بده؟ )
    ج : زمانی که شما کلمه عبور را وارد میکنید پسورد وارد شده دوباره توسط همون الگوریتم کد شده و اکنون این پسورد کد شده با پسورد کد شده تو بانک مقایسه میشه اگه یکی بود پسورد درسته وگرنه اشتباهه یعنی هیچوقت دیگه به اصل پسوردی که تو بانک ذخیره شده دسترسی نخواهی داشت

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •